Jeg fandt min bil på Mobile.de og valgte at bruge Quick Import. Bestilte en forhåndsgodkendelse af afgiften til 400 kr., som hurtigt kom sammen med betalingsinfo. Jeg hentede bilen i Tyskland i g... Ver más
La empresa ha respondido
Det hele fungerede bare fra start til slut. Priserne kunne være lidt billiger men ellers passede det nogen lunde. Det koster 400 kr ved synshallen ikke ca 300.
La empresa ha respondido
Det hele er bare gået glat igennem. Det eneste jeg gerne ville have vidst på forhånd, da jeg tænker i har mange handler, specielt fra Tyskland at man sådan set er meget heldig, hvis man kan få e... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg kan kun sige sindssyg god service og hurtig respons og super flinke til at hjælpe og gøre det lettere for en jeg kan kun anbefale at bruge den god service og højt humør
Kirkebjerg Allé 88, 2. sal, 2605, Brøndby, Dinamarca

Respuesta de QuickImport.dk
Es war alles super einfach und leicht zu verstehen. Von vorne bis hinten hat alles einwandfrei geklappt, genau wie in den einzelnen Schritten beschrieben. Wer ein Fahrzeug importieren möchte ist hier genau richtig!

Respuesta de QuickImport.dk
Fantastisk fra start til slut.
Faktisk så let at man tror det er løgn,de bedste anbefalinger herfra.

Respuesta de QuickImport.dk
Line fra Quick import fortjener nemt 6 stjerner. Den mest serviceminded og rare person jeg længe har talt med.
Hendes flabet kollega ikke så meget.

Respuesta de QuickImport.dk
Ærlighed og god vejledning kendetegner quickimport. Kan kun anbefales.

Respuesta de QuickImport.dk
Quickimport tager altid telefonen og har været yders behjælpelige selim min "sag" var lidt krævende.
Takker mange gange.

Respuesta de QuickImport.dk
Altid 5-stjernet service - hurtige, professionelle og en yderst pålidelig samarbejdspartner. Får til enhver tid mine bedste anbefalinger.

Respuesta de QuickImport.dk
Super hurtige og hjælpsomme. Dejligt med et professionelt firma, når man prøver nyt 1. gang. Fin oversigt og forståelige skemaer. Tak til dem.

Hurtige til at svare
Man kan ringe og få en god snak med dem

Respuesta de QuickImport.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.