Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Kijk uit! Je gaat hier een abonnement aan en dat is bij het telefoongesprek niet altijd helemaal duidelijk. Mijn moeder kwam onverhoopt in een abonnement terecht, ze is al op leeftijd en had... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mijn vrouw had een prijzig abonnement afgesloten bij Raadsel Gids waar ik het niet mee eens was. Ik heb hierover gebeld. Dit contact verliep in het begin helaas wat verhit. Gelukkig kwamen we wel tot... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zo blij dat ik een puzzelboek van Raadselgids heb gewonnen! Ik hou ontzettend van puzzelen, en dan vooral Zweedse- en kruiswoordpuzzels. Ik heb me dan ook al echt vermaakt met het gewonnen puzz... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik be vanochtend gebeld door een meneer van Raadselgids. Hij heeft aangeven dat ik nog geen gebruik heb gemaakt van raadsel gids en dat de weken zijn versteken. Doordat ik aangaf dat ik onder bewin... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

4,2

Todas las opiniones

63 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Aangemeld en afgemeld binnen 2 weken…

Aangemeld en afgemeld binnen 2 weken want vond het toch te duur
Maar werd wel gebeld of ik het puzzelboekje terug wou sturen en later weer niet maar dan moest ik wel een review achter laten
Nou bij deze

11 de febrero de 2026

Beste heer/mevrouw,

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service! We doen ons best om altijd snel en efficiënt te helpen.

Opzegging goed afgehandeld

Door een misverstand werd mijn opzegging afgewezen. Dit is door de klantenservice is dit keurig netjes opgelost!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Te duur voor deze tijden

Voor de liefhebber een leuk bedrijf, voor mij te duur en niet uitdagend genoeg.

Bedankt voor uw review.

Goed geholprn

T was makkelijk geen achterdocht gewoon en vriendelijk

Waren prima tevreden

Waren prima tevreden

10 de febrero de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuk gesprek Als heel prettig ervaren

4 de febrero de 2026

Nette service

Nette service, keurige uitleg

4 de febrero de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed en vriendelijk geholpen aanrader

3 de febrero de 2026

Puzzelen

Zeer goed geholpen bij de raadsel gids.
Leuke puzzel boekjes.

3 de febrero de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wegens omstandigheden heb ik niet op…

Wegens omstandigheden heb ik niet op tijd kunnen afmelden. Maar door een telefoontje hebben ze me hierin wel willen helpen met een tegemoetkoming. Lief dat ze daarin willen mee helpen / denken.

27 de enero de 2026

Valorada con 4 estrellas sobre 5

In 2024 gebeld geworden voor actie…

In 2024 gebeld geworden voor een actie . Er is wat mis gegaan mbt de ontvangen mail om abonnement pp te zeggen. 1,5, jaar later opeens brief openstaand bedrag. Maar na telefonisch contact fijn geholpen en probleem opgelost

14 de enero de 2026

Prettig contact met medewerkers

5 de enero de 2026

Leuk

Ik vond het een goede ervaring en heb het leuk gehad

24 de diciembre de 2025

Leuke puzzel goeie evaring

16 de diciembre de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuk platform om te puzzelen door…

Leuk platform om te puzzelen door puzzels op te lossen kun je punten sparen en leuke dingen winnen! 🏆

9 de diciembre de 2025

puzzelen

leuk ervaring en punten verdiend!!

8 de diciembre de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele fijne klantenservice !

Hele fijne klantenservice !

5 de diciembre de 2025

Fijne puzzelsite.

Fijne puzzelsite.

28 de noviembre de 2025

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erg leuk puzzelboekje mogen ontvangen

Erg leuk puzzelboekje mogen ontvangen , heel veel variatie en uren vol plezier! Online ook een leuk platform waar je veel kunt kiezen om te spelen.

21 de noviembre de 2025

Medewerkers.

vriendelijke medewerkers.

19 de noviembre de 2025

Het Raadselgids-team

8 consejos para escribir buenas reseñas.