Bra hemsida. Enkelt ritverktyg visar tydlig vad som ingår i beställningen. Det finns också bra produktdokumentation med detaljmått. Monteringanvisningar med video för olika monteringsmoment. Man ska l... Ver más
La empresa ha respondido

La empresa ha respondido
Först och främst fick jag ett väldigt professionellt bemötande vid orderläggning och även lite rabatt. Kvaliten på både räcke och glas har varit kanon. Tyvärr gick två glas sönder under installationen... Ver más
Räckesbutiken har en bra site där man kan skräddasy sitt räcke/ledstång. Jag köpte en ledstång och alla delar var med vid leverans och Dessutom viktiga verktyg som borr, gängtapp mm som man normalt i... Ver más
Efter en tids väntan i telefon för lite frågor, kom jag fram och fick fin hjälp och svar. Beställde på webben fick leveransdatum som stämde exakt på dagen med leveransen. Lite medioker bruksanvisning... Ver más
Räckesbutiken säljer måttanpassade glasräcken och ledstänger på nätet. Det är enkelt att beställa, och du ser priset direkt när du fyllt i dina mått i designverktyget. Allt ingår - även frakten! Har du några frågor är det bara att kontakta vår hjälpsamma kundtjänst. Varmt välkommen!
Åkerslundsgatan 10, 262 73, Ängelholm, Suecia
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Fick snabb och korrekt hjälp. Utförlig offert med ritningar och snabb leverans.
Jag är väldigt nöjd med vårt räcke som vi beställde. Verktyget för att beräkna och beställa var väldigt smidigt, snabb leverans och utmärkta svar från kundservice.
Bra service, väldigt bra packat av varorna.snabb leverans,mycket bra kvalitet på stacket ock snyggt 👍
För få skruvar till fastsättningen även denna gången.
Har handlat vid 2 tillfällen.
Samt avsaknad av passbitar till avsluten den sista gången.
Kan även tycka att den kvinnan som jag hade mailkontakt med gällande dessa brister, saknar förmågan att möta kunden på ett positivt sätt och kosta på sig en ursäkt.
Min uppfattning mina åsikter.
Men det finns lite att jobba på för att få en än bättre kundrelation.
Mvh
Hans

Respuesta de Räckesbutiken.se
Lätt att få kontakt med er och relativt lätt att montera.
Räckesbutikens personal var väldigt kunnig och serviceinriktad. Det som drar ner betyget är att svarsfrekvensen inte har samma klass.
Köpte balkongräcke inkl montage och är nöjd med produkten i sin helhet, blev snyggt.
Otydlig offert gällande rotavdraget på montering samt smådetaljer vid monteringen som drar ner betyget.(täckbrickor saknas, skruv till överliggaren saknas, liten repa på överliggaren). Färg, täckbrickor och skruv skickas så vi själva kan åtgärda, men trist när man betalat för att slippa göra jobbet själv, även om de är små.
För övrigt funkade allt bra, fr beställning till leverans. Montörerna var trevliga

Respuesta de Räckesbutiken.se
Korrekt leverans i rätt tid. Monteringsanvisningen var bra.
Enkelt att beställa, bra kvalitet, snabb leverans, lätt att montera, bra hantering av reklamation.
Allt gick väldigt smidigt, från beställning online, leverans, instruktioner för montering samt monteringen. Några mindre förbättringsförslag som jag skickat till leverantören.
Bra och enkel hemsida för att beställa måttade glas. Bra embalerat och känsla av kvalitet i produkter. Skickade med allt från bits till insexnyckel, skruvar och täckbrickor. Helnöjd.
Otroligt bra produkter och professionella instruktioner vid montering. Kan varmt rekommendera och kommer beställa fler produkter!
Overall a very pleasant experience.
Very good and clear website, i love the planningstool. Its very close to reality. Ordering is very smooth and production and delivery were on time as stated on the order page.
The product has great Quality, its easy to install and the manual is very clear.
Also the after sale service contact with Frederik is very friendly, to the point and quick.
Price - quality the best there is in europe.