Rafn Larsen Automobiler, Ballerup Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har lige modtaget vores nye Mazda cx 5. 👍 Rafn-Larsen virker som et helt utroligt sted. Man bliver super venligt og hyggeligt modtaget. Ligeledes når man afhenter sin nye bil. Tak for god behandli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I bought my Mazda at Rafn Larsen several years ago and have been doing all service checks and repairs here as well. Good quality, responsible service, always as promised & planned. The waiting ar... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kun rosende ord til Rafn-Larsen Automobiler herfra. Yderst kompetente og rare mennesker er hvad møder en ved første kontakt. Det er tydeligt at mærke at hele teamet bag tilstræber at møde deres... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, har kun rosende ord. Jeg har netop købt en Mazda 2 og har sjælendt oplevet bedre service end jeg oplevede hos Rafn Larsen. Ivan er omhyggelig, tålmodig og dygtig, jeg kørte derfra med... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos

Escrito por la empresa

Vi takker for alle anmeldelser, som vi kan og vil bruge i vores videre arbejde med at forbedre kundetilfredsheden. Virksomheden Rafn-Larsen Automobiler har været aut. bilforhandler siden 1972 og har rødder helt tilbage til 1961. Virksomheden ligger i Ballerup og har siden 2010 været autoriseret forhandler af det japanske bilmærke MAZDA. I 2015 kom mærket ISUZU til og senest i 2020 kom SUBARU. Forretningen er en full-service bilforretning med både salg af nye og brugte biler samt mekanisk værksted og skadecenter. Virksomheden er medlem af Autobranchen Danmark. Det tekniske personale gennemgår løbende de nødvendige kurser for at være ajour med de seneste mærkespecifikke krav til ny teknik, reparationsteknikker, materialekrav og brug af specialværktøjer. Virksomhedens vision er at koncentrere kræfterne om de japanske kvalitetsbiler, således at kunden altid kan være sikker på, at få en pålidelig relevant og kompetent oplevelse i vor forretning. Vi ønsker, at alle kunder får en positiv oplevelse hos os! Vores team af loyale medarbejdere skal tænke og arbejde rationelt for kunderne og derigennem øge kundeloyaliteten for dermed at sikre fortsat ekspansionsmulighed for virksomheden.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

25 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Service på en ældre Mazda

Jeg har i en årrække fået udført basis service på en Mazda 6, som nu er 13 år gammel. De sidste par år er regningen blevet på over 12.000, men det er nok naturligt på en ældre bil, at der bliver større reparationer.
Fin gennemgang af de udførte reparationer.

2 de octubre de 2021

Hej Allan,

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi pris på!

Der er god og rar tone

Der er god og rar tone, service er fornuftig. Rart sted at komme med et godt udvalg af biler.
Kan have lidt ventetid, men opvejes af den gode behandling.

10 de septiembre de 2021

Hej Nicolas,

Mange tak for din fine anmeldelse af vores butik.

God effektiv service.

Fin betjening. Gennemskueligt tilbud og ingen overraskelser. Kommer helt sikkert igen.

10 de septiembre de 2021

Hej Peter,

Tak for din fine anmeldelse!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin service

Nem tidsbestilling, høflig betjening og god service til både bil og fører 😇

23 de agosto de 2021

Respuesta de Rafn Larsen Automobiler, Ballerup

Hej Michael, tak for de fine ord! :-)

Bh Ivan

Valorada con 1 estrellas sobre 5

forfærdeligt firma

Forfærdeligt firma. Værksteds chefen Kenneth lyver og bedrager, siger det ene men gør det andet. forfærdeligt at jeg har måtte køre til uautoriseret værksted, for at få fortalt at mit oliefilter faktisk slet ikke er blevet skiftet, som Kenneth sagde det ville blive. kan slet ikke anbefale at man skal få lavet sin bil hos dem!!

20 de agosto de 2021

Hej Torben,

Vi har her til morges drøftet din anmeldelse i ledergruppen, da det er nogle alvorlige beskyldninger som man bliver mødt med i din anmeldelse af os.

Dertil har vi netop haft kontaktet de sidste personer ved navn "Torben" som har været forbi vores værksted for nylig, og vi har altså ikke haft held med at finde dig, for at høre mere til sagen. Altså, kender vi dig ikke lige umiddelbart i vores systemer.

Vi tager injurier meget alvorligt, og ønsker derfor at være sikker på at din kundeoplevelse nu også er valid.

Vil du venligst sende mig en mail på id@rafn-larsen.dk, med din nummerplade og telefonnummer - så dykker jeg straks ned i sagen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min 10 år gamle spirit grønne Mazda2 overlader jeg trygt til Mazda i Ballerup, når det er tid til det årlige serviceeftersyn.
Jeg har aldrig overvejet at skifte værksted. Mazda i Ballerup kender min bil og udfører service ud fra det. Hverken mere eller mindre.
Altid god kommunikation med værkfører Kenneth Dueholm.

Værkstedet kan varmt anbefales!

25 de junio de 2021

Respuesta de Rafn Larsen Automobiler, Ballerup

Hej Anna-Marie, tak for den fine anmeldelse.

Bh Kenneth Dueholm

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har lige købt en mazda cx-3 hos Rafn…

Vi har lige købt en mazda cx-3 hos Rafn Larsen, og har kun rosende ord tilovers-
Ivan, salgschefen, var imødekommende over for alle vores spørgsmål, og vi havde en super oplevelse hele vejen til vi fik overdraget nøglerne- kan klart anbefales

19 de junio de 2021

Respuesta de Rafn Larsen Automobiler, Ballerup

Hej Alexander, jeg takker for den fine anmeldelse!
Håber i nyder jeres CX-3.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tryghed og kundeservice i top

Jeg vil hermed dele min oplevelse med bilkøbet hos Rafn-Larsen Automobiler i Ballerup i marts 2021.
Vi var på udkig efter en VW Touran og overraskende fandt en, som vi kunne lide hos Rafn-Larsen Automobiler i Ballerup.
Salgschefen Ivan Djurisic var meget opmærksom på vores behov, rigtig imødekommende og tålmodigt besvarede vores rigtig mange store og små spørgsmål. Ivan brugte god tid på prøvekørslen samt fremvisning og forklaring af bilens diverse funktioner.
Vi endte med at købe bilen inklusiv en ordentlig klargøring og en garantitryghedspakke.
Alt i alt er kundeservicen og handelsoplevelsen hos Rafn-Larsen Automobiler helt i top, og stedet kan varmt anbefales. Man føler sig trygt som kunde derinde og også efter handlen var Ivan god til at kommunikere omkring diverse ting.
Tak for handlen!

21 de abril de 2021

Hej Oxana,

Tak for de pæne ord! Håber at bilen nydes fuldt ud.

Salgschef, Rafn-Larsen Automobiler.

Service er fremragende!!

Service er fremragende!!
Jeg havde købt en bil og der var desværre en lille fejl kort tid efter jeg havde hentet den. Det var intet problem for dem og det blev ordnet hurtigt, kvit og frit som undskyldning.
Fantastisk bilforhandler.

2 de marzo de 2021

Hej Niklas,

Tak for din anmeldelse, og de pæne ord.
Håber du nyder din lækre Mercedes-Benz ;-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ivan er omhyggelig, tålmodig og dygtig, jeg kørte derfra med tryghed og ro omkring mit køb, plus stor tilfredshed med min nye bil.

2 de enero de 2021

Respuesta de Rafn Larsen Automobiler, Ballerup

Hej Sussi, tak for din fine anmeldelse - vi er glade for at i for 2. gang valgte at købe bil hos os.

Bh. Ivan Djurisic

Top klasse👏

29 de noviembre de 2020

Respuesta de Rafn Larsen Automobiler, Ballerup

Hej Oliver, tak for din anmeldelse - det sætter vi pris på!

Vh. Ivan Djurisic

Ny Mazda 2

Vi har lige købt ny bil. En flot, rød Mazda 2 - hybrid hos Rafn-Larsen i Ballerup.
Vi handlede med Ivan, som er utrolig dygtig, behagelig og meget professionel at handle med.
Desuden føler vi os trygge ved, at vi altid kan ringe eller komme forbi, hvis vi skulle have spørgsmål. Nu glæder vi os til at få kørt mange kilometer fremover.

Preben og Eva i Ølstykke

20 de noviembre de 2020

Hej Preben (og Eva)

Tak for jeres fine anmeldelse, håber i nyder jeres nye Mazda2!

Købte min Mazda6 hos Rafn Larsen

Købte min Mazda6 hos Rafn Larsen i Ballerup, og det er den bedste beslutning jeg har taget!
Fantastisk serviceminded personale som tog sig god tid til at forklare om bilen og mine spørgsmål deromkring. Derudover har de et bredt sortiment af biler, så man er sikker på at finde drømmebilen.. kan kun give de varmeste anbefalinger deres vej, 5 stjerner fra en tilfreds kunde :)
Vh Aleksandar

13 de septiembre de 2020

Hej Aleksandar,

Tak for din fine anmeldelse, hvis vi kunne give dig 5 stjerner, havde vi også gjort det!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik meget kompetent hjælp af Ivan

Fik meget kompetent hjælp af Ivan ifm. køb af en Mazda for 2 måneder siden.

Jeg er utrolig glad for købet.

12 de septiembre de 2020

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse - vi er glade for at høre om din oplevelse herude!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har netop købt vores bil hos…

Vi har netop købt vores bil hos Rafn-LARSEN . Og er utrolig glade for handlen . Der blev ydet en super god service, og sælgerne var super professionel, og dygtig. Vil helt klart anbefale folk at købe deres bil der !

8 de septiembre de 2020

Hej Julija,

Tak for din fine anmeldelse, vi er glade for du valgte at købe bil herude.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionel og venlig betjening i forbindelse med bilkøb

Jeg har netop købt min første "dyre" bil, en Mazda 3 fra 2017, hos Rafn Larsen.

Efter at have været rundt til 5 andre forhandlere først, var Ivan den første til overhovedet at spørge mig om mit budget, så vi kunne finde en bil der ville passe til mig og min økonomi.

Medarbejderne har været søde og imødekommende hver eneste gang jeg har været forbi, alle mine spørgsmål er blevet besvaret i fulde, uanset hvor uvidende de har været og det har bare alt i alt været en kanon oplevelse at købe bil hos dem.

Jeg vil helt klart køre forbi dem som de første næste gang jeg skal købe bil.

30 de agosto de 2020

Hej Anders,

Tak for din fine anmeldelse, håber du er glad for den fine Mazda3.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.