Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,3

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great place for a jolly and relaxing time

Wonderful setting on a beautiful moored boat, it was very easy to reach by public transport. I was there on one of their paella days, I enjoyed watching the very friendly cooks working on the big paella pans, one for fish and one for meat paella, and they were happy to take questions. I had the fish one and it was delicious. All the staff seemed very friendly. There was the option to eat indoors, outdoors or out on the deck. The atmosphere was very pleasant and easy-going.

28 de septiembre de 2025

Meget skuffende oplevelse

Meget skuffende oplevelse, da man har en forventning om en god madoplevelse, når man går ud og spiser. Pizzaerne som vi fik at spise, bestod af bunde, som var det værste præfabrikerede lært for at sige det lige ud. Selve råvarerne var elendige og smagte ikke af noget. Dog var personalet forstående og imødekommende, da vi meldte ud af maden smagte dårligt. Vi betalte kun for den ene kuvert. Men bestemt ikke et sted vi kan anbefale, at man går hen og spiser.

2 de noviembre de 2024

Meget skuffende oplevelse

Meget skuffende oplevelse. Vi havde bestilt et rumpsteak og kylling i karry. Steaken var mere end Well done og smagte ikke af noget, sovsen bestod af ren fløde og champignon, uden meget smag. Kylling i karry var okay. Men smagte heller ikke af meget. Det eneste der smagte som det skulle var pomfritterne. Skuffende oplevelse til en pris, hvor man forventer god mad for. Aldrig igen herfra

30 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har prøvet mad fra Viva flere gange…

Har prøvet mad fra Viva flere gange efterhånden, i håbet om en bedre oplevelse, da jeg elsker mexicansk mad. Men føj forsatan!! Det er virkelig dårligt mad de laver. Jeg fatter slet ikke den biks kan køre rundt. Priserne er høje, det er hvad det er, men så forventer man også ok mad. Men det de laver burde ingen spise. Ad det er forkasteligt…

18 de septiembre de 2024

Altid lækker mad

Altid lækker mad, søde personaler og god betjening.
Jeg kommer igen og igen og prøver det store udvalg af lækre retter.
5 stjerner herfra

14 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi giver også 5 stjerner for en…

Vi giver også 5 stjerner for en fantastisk fest afholdt i de bedste rammer på Viva. Virkelig lækkert mad, vine og tusinde tak til et serviceminded personale hvor alt kunne lade sig gøre og deres venlige og søde måde at tage sig af vores gæster. Vil anbefale Viva til enhver

24 de marzo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi afholdt konfirmation i de…

Vi afholdt konfirmation i de fantastiske rammer på Rest. Viva lige ved Langebro. Enestående kulinarisk oplevelse kun overgået af den utroligt servile betjening med sans for hver en detalje og gæst. Vi har selv haft indflydelse på valget af mad og vin og fik rigtig god sparring med perfekt slutresultatet. Helt igennem en storslået helheds oplevelse, der varmt kan anbefales!

15 de septiembre de 2021

ingen spurgte til Coronapas

Giver en stjerne, da ingen blev spurgt om Coronapas lørdag den 14/8. Alle kunne bare gå ind og sætte sig. Ellers god mad, men sikkerhed står øverst på min liste.

15 de agosto de 2021

Fantastisk!

Fantastisk resturant, fantastisk udsigt, fantastisk mad og fantastisk arbejder. Vil varme anbefale til alle og ville selv tage der igen og igen i fremtiden.😍👍🏼

15 de mayo de 2016
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig mad, dygtig betjening, solidt koncept...

Vi havde en rigtig god oplevelse med god mad og vin til en rigtig fornuftig pris. Betjeningen var hurtig og venlig. Restauranten er jo i sig selv fascinerende i og med at den ligger på en båd. Jeg opfatter ikke restauranten som "hvid dugs" restaurant med "stiv" tilgang til konceptet, men derimod et sted hvor man kan slappe af nyde hele pakken.

14 de febrero de 2016
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lidt i den dyre ende, men god mad og venlig betjening

Lidt i den dyre ende, men god mad og venlig betjening. Jeg var der på en fredag aften, med bordreservation på samme dags eftermiddag. Fik bord samme dag, men dog en halv time tidligere end jeg selv foreslog. Bøf bearnaise er virkelig god og de grove fritter delte vi idet rib-eyen ikke har kartofler til. Bøfferne var perfekt stegte til medium og møre. Dog manglede Rib-eye-bøffen den alt dominerende fedtmammorrering. Der var en stor las fedt, men ikke fedtmammorrering nok i selve kødet. Jeg glemte min sweater og ringede for at få det lagt til side til dagen efter, hvor der var en lukket fest. Det var god service.

17 de noviembre de 2014
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stegt paté som kun en "frø" kan lave det!

Det kan godt være, at det er hundedyrt, men "vuf" hvor får du meget for pengene! Der er tale om mad i særklasse her, og især deres autentiske stegte paté skal man prøve mindst én gang, før man stiller træskoene. Tilføj god betjening og du får den absolut bedste restaurant-båd i KBH.

1 de octubre de 2014
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Københavns bedste restaurant og sødeste personale

Meget velsmagende, elegant anretning, lækker location og fantastisk venligt personale. Vores ynglings restaurant, og vi nyder hvert eneste besøg.
Vi glæder os meget til at fejre nytår hos Viva..
Et besøg på Viva er altid en god oplevelse og kan varmt anbefales

30 de diciembre de 2013

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.