Vi besøgte Ribe Cykellager for et par år siden og fik en meget kompetent information om elcykler. Vi besluttede derfor, at skulle vi en dag købe elcykler ville vi handle i Ribe. Det har vi nu gjort og... Ver más
La empresa ha respondido
Den mest fantastiske service, betjening man kan ønske sig som kunde. Jeg købte en lad elcykel for to år siden, den var for tung for mig. Ved service på den havde jeg kørt i alt 40 km. Den mest fanta... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har netop købt en elcykel hos Ribe Cykellager, og hele oplevelsen var i top fra start til slut. Personalet var imødekommende og tog sig tid til at hjælpe mig med at finde den rigtige model ud f... Ver más
La empresa ha respondido
Dårlig service.Betalte 175,- kr for fejlfinding på el cykelbatteri,Fik en forklaring på at ledningen skulle sættes i batteri først og så til strømstik.Så skulle den bare lade i nogle timer.Intet resul... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Da cyklen blev leveret var den ikke ordentlig klargjort - ikke opdateret - ikke pudset, gearene ikke indstillet.
Da jeg købte cyklen blev jeg lovet service tæt på, hvilket senere viste sig at være min. 60 km væk. Jeg foreslog Ribe cykellager at finde en forhandler tæt på, men det kunne ikke imødekommes, så jeg har selv fundet en i cykelafstand og selv betalt.
En utrolig god behandling. Fin service. Kompetente sælgere. Venligheden selv. Chaufføren der kom med cyken. Også 5 stjerner. God tid til aflevering. Kan kun anbefale at handle hos ribe cykellager
Generelt meget tilfreds med Ribe Cykellager , dog var vejledningen til brug af ny elcykel/computer noget mangelfuld .
Klasse oplevelse. God atmosfære, venlig og saglig betjening, levering til døren (afstand 100 km), service helt i top. Der er som regel altid plads til forbedring, men det bliver svært at finde noget her.
Vi har haft en super oplevelse og vores behov blev hørt

Respuesta de Ribe Cykellager
Hjælpsom personale, som er endda meget talmådig mht børn. God udvalg af cykler, hurtig levering.
God service og fair priser.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Ribe Cykellager.
Professionel betjening og levering.
Mogens Søberg.
Haderslev
En god oplevelse . Hurtig levering og en god service .
Jeg var meget i tvivl om mit cykelkøb, jeg blev stillet mange spørgsmål om mit behov og hvad jeg forventede af min cykel, og købte en lidt anden cykel end jeg havde forestillet mig.
Jeg er så glad for cyklen og medarbejderne på Ribe cykellager gav mig en virkelig god vejledning.
Jeg kan ikke finde en beder cykelforretning end Ribe cykellage har altid fået en god service og behandling af det personale der er der ude og kommer genre igen efter nye cykler til hver en tid
Kompetent og imødekommende personale. Jeg fik en super cykel, der lige passede til mine ønsker og behov. Sælgeren var lyttende og forsøgte ikke på “overslag”
LP
Super service. Bliver rådet, ved køb af cykler. Bliver ikke prakket noget på, man kan prøve cyklerne. Helt igennem en fantastisk service.
Det er 1. og sidste gang jeg har købt en Gazelle el-cykel og handel i Ribe.
I 2016 købte jeg en Gazelle(var sikker på, det var Ferrari-modellen) til næsten 19000 kr og nu i marts 2020 får jeg at vide, at motoren er stået af og det vil koste 4650 kr at få en ny og leveringstiden er uge 47 ......Får ikke engang lovning på en lånecykel!
Da jeg så nævner, at min el-cykel står i skuret uden batteri om vinteren, får jeg at vide, at man jo skal holde motoren igang!

Respuesta de Ribe Cykellager
Super service: hurtig reaktion på forespørgsel (søndag), venlig og professionel behandling i forretningen af Kim. Værd at køre efter (fra Horsens)👍
Más información sobre otros tipos de reseñas.