Ribe Cykellager Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den mest fantastiske service, betjening man kan ønske sig som kunde. Jeg købte en lad elcykel for to år siden, den var for tung for mig. Ved service på den havde jeg kørt i alt 40 km. Den mest fanta... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service.Betalte 175,- kr for fejlfinding på el cykelbatteri,Fik en forklaring på at ledningen skulle sættes i batteri først og så til strømstik.Så skulle den bare lade i nogle timer.Intet resul... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi besøgte Ribe Cykellager for et par…

Vi besøgte Ribe Cykellager for et par år siden og fik en meget kompetent information om elcykler. Vi besluttede derfor, at skulle vi en dag købe elcykler ville vi handle i Ribe. Det har vi nu gjort og igen fik vi en meget god rådgivning og venlig betjening, kan varmt anbefale Ribe Cykellager.

12 de junio de 2026

1000 Tak :-)

Den mest fantastiske service

Den mest fantastiske behandling, de tog min ladcykel tilbage, og jeg fik den byttet, til en elcykel, med lav indstigning. Sikke en flot behandling. Stor anbefaling herfra.

17 de junio de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har netop købt en elcykel hos Ribe…

Jeg har netop købt en elcykel hos Ribe Cykellager, og hele oplevelsen var i top fra start til slut. Personalet var imødekommende og tog sig tid til at hjælpe mig med at finde den rigtige model ud fra mine behov. De forklarede forskellen på batteristørrelser, motorer og rækkevidde på en måde, der var let at forstå, uden at presse mig til et bestemt valg.
Bestilling og levering gik hurtigt og gnidningsfrit. Cyklen blev leveret til tiden, fuldt samlet og køreklar, med korrekt indstillet gear og bremser. Der fulgte også en kort gennemgang af display, opladning og vedligehold, hvilket gav mig ro i maven som førstegangs-køber af elcykel.
Efterfølgende havde jeg et enkelt spørgsmål om serviceintervaller, og jeg fik venlig og kompetent hjælp med det samme. Det giver tryghed at mærke, at de står bag produktet også efter købet.
Alt i alt: Super service, fair pris og professionel levering. Jeg kan varmt anbefale Ribe Cykellager til alle, der overvejer en elcykel. ⭐⭐⭐⭐⭐

6 de junio de 2026

HOLD JER LANGT VÆK!!!

Svar!!! Wauw i forbløffer stadig med løgnene. PS

I siger medarbejder oplevede det. De medarbejder er jer 2 ejere selv som svare denne anmeldelse. Ingen vil arbejde for jer jo.

jeg købte en 18" winther børnecykel ved dem. efter 6 måneder trods den altid har stået indenfor i garagen begynder den at ruste og irre mange mærkelige stedder. ved pedaler så de går stramme nitterne ved hjulskærme helt røde osv.

vi tager tilbage jeg og min mor som kender ejerne af omtale og bylivet. for at kigge på et nr større cykel til datteren og nævner for dem at kvaliteten på den anden er ret ringe og at vi gerne vil reklamere over det og afvente svar derfra. da vi ellers ikke har lyst til at købe en større winther cykel hvis det er blevet kvaliteten.

vi har cyklen med og de siger efter vi snakkede om det at vi bare sender den ind. de vil slet ikke se hvad den fejler hvilket jeg prøver at vise dem når jeg tager den ind i butikken. jeg havde lidt svært ved at de ikke have set den først og givet deres vurdering af om det nu også kunne værre rigtigt.

de vil ikke kigge på den men sætter bar en seddel på og sender den ind. hvilket jeg jo synes var ret positiv at der ikke engang skulle snakkes om de tnu også kunne passe.

vi går tilbage og kigger på andre cykler og får så at vide at kvaliteten er bedre når vi vælger en større model. og at de mindre er lidt billigere lavet. alt i alt en meget fornuftig snak osv.

de ringer så dagen efter for at fortælle de sender den ind og det tager 1 uges tid. alt fint.

2 dage efter ringer manden (ejere er mand og kone vi snakede med kone i butikken)

at han egentlig synes vi havde en aggressiv fremtoning og det var en skam han ikke lige kig over til os den anden dag og at den kunde han stod med også synes vi var meget aggresive.

må sige der blev jeg helt paf. den kom total ud af den blå og intet vi har gjort eller sagt har været "aggressivt" ikke engang med utilfredshed. det kunde vi godt have været men da alt gik fint efter vores oplevelse snakkede vi 98% af tiden om køb af anden cykel

så vi tager det som et meget personligt angreb ud af det blå og det er 100% en stor løgn hvorfor det står mig meget uvist. at de enda lyver om at en anden kunde gjorde dem opmærksom på at vi var HOLD JER LANGT VÆK!!!! kan ikke siges for kraftigt. ejere lyver og kommer med beskyldninger. ved salg er alt fint men ved reklamation bliver de ubehagelige.

at han egentlig synes vi havde en aggressiv fremtoning og det var en skam han ikke lige kig over til os den anden dag og at den kunde han stod med også synes vi var meget aggressive og gjorde ham opmærksom på det

må sige der blev jeg helt paf. den kom total ud af den blå og intent vi har gjort eller sagt har været "aggressivt" ikke engang med utilfredshed. at han lyver om at en anden kunde vil sige sådan rejser nogle meget røde flag.

så vi tager det som et meget personligt angreb ud af det blå og det er 100% en stor løgn hvorfor det står mig meget uvist da vi havde en meget fin snak den dag og oplevelse af forløbet.

i den forbindelse vil de ikke sende min cykel ind men vil gerne tilbagebetale det fulde beløb så vi ikke behøver komme i butikken mere.

det kommer så heller ikke til at ske. hverken af mig eller min famillie. desværre har min mor der var med også købt en dyr el cykel ved dem men det bliver også sidste gang de handler der med sådanne opdigtede løgne

24 de abril de 2026

Hej Kristian
Vi er kede af, at du har fået denne oplevelse.
Da du henvendte dig med cyklen, oprettede vi reklamationen med henblik på at behandle sagen. Det er normalt vores fremgangsmåde at undersøge og håndtere reklamationer i samarbejde med kunden og leverandøren.
Efter besøget gav vores medarbejder imidlertid udtryk for at have haft en meget ubehagelig oplevelse af dialogen. Det stod samtidig klart for os, at vi havde oplevet situationen meget forskelligt. På den baggrund vurderede vi, at den bedste løsning var at tilbyde en fuld tilbagebetaling af købsprisen frem for at fortsætte et forløb, hvor samarbejdet allerede var blevet vanskeligt.
Vi afviser dog, at vi skulle have løjet eller haft til hensigt at komme med personlige beskyldninger. Vores efterfølgende henvendelse handlede alene om at beskrive, hvordan situationen var blevet oplevet fra vores side.
Vi beklager, at forløbet endte på denne måde.
Ribe Cykellager

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold jer langt væk fra Ribe cykellager

Hold jer langt væk fra Ribe cykellager. Der kan man ikke reklamere over en reparation, de har altid et argument for hvorfor det ikke er dem der har begået en fejl. Har ofret 6000 kr på ny tandrem, som allerede fra start af kom med pibelyde. Efter en sølle måned var tandremmen laset og knækket. Deres "løsning" svar/ jeg har kørt noget op i tandrem. Sørgeligt, at sådan noget kan forekomme.
Niels fra Vejen
Det var dog utroligt. Jeg har da aldrig forlangt i skulle hente min cykel i dag, der må du have misforstået din kone, jeg sagde tværtimod at jeg ville komme med den, da den i forvejen lå midt imellem Vejen og Ribe. Og som jeg også fortalte dig,har jeg først benyttet cyklen fra marts måned, da jeg ikke cykler når der sne og is.
Der kan man også bare se, når jeg siger 6000 kr for rem, så er det fordi min regning er på det beløb( uha nu skal jeg passe på 5469), men jeg kan godt se ,når man er nede i den slags petitesser,skulle have skrevet for at skifte rem og hvad der dertil hører. Faktisk er jeg beæret over at blive ligestillet verdens 2 mægtigste mænd.

10 de abril de 2026

Respuesta de Ribe Cykellager

Hej Niels Så kom der en anmeldelse som du også truede med fordi du ikke fik din vilje. Du har den 22 januar fået monteret en ny rem på din cykel som du i øvrigt ikke har givet 6000 kr for men trods alt kun 1299 kr. Du henvender dig dags dato fordi din rem er faldt af din cykel og forlanger at vi skal hente din cykel som du har smidt i grøften 17 km fra dit hjem. Det har vi desværre ikke mulighed for og det viser sig også at du selv kan komme forbi med din cykel alligevel. Ved gennemgang af din cykel finder vi træsplinter i din rem på et sted hvor det er tydeligt at remmen er bøjet og 3 led er skadet. Du har simpelthen kørt noget op i remmen som er årsag til at den er faldet af. Du påstår så at det er noget vi har anbragt i din rem da vi i sin tid monterede den og hvis ikke vi laver den uden beregning vil vi få en dårlig anmeldelse. I en verden hvor både Trump og Putin løber rundt behøver vi ikke stå model til flere løgne og trusler ind højest nødvendig, så lav din anmeldelse men den er ikke rigtig. Vi kan både dokumentere prisen og datoen for montering for din rem og har også billeder af den med de skader som vi har omtalt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fantastisk god oplevelse at blive…

En fantastisk god oplevelse at blive modtaget i jeres butik med energi og uddeling af stor viden om cykler, til trods for at vi fortalte, at vi kun ville have inspiration og viden til hjælp for en senere handel i vores nærområde i Nordsjælland. Vi fik langt mere end forventet information, herunder vedligeholdelse justering af diverse m.m.m. Tusinde tak til jer. Ærgeligt at man ikke har lige kan handle, men en cykel kræver en forhandler i nærområdet. Men kan anbefales på alle parametre.
John Baumgarten

2 de enero de 2026

MEGA dårlig service

MEGA dårlig service, fik min cykel til service da jeg troede batteriet var død, cyklen er fra 2021 - de siger så det var moteren, og ville koste 9500kr at lave, - jeg takkede nej men ville lige forhøre mig hos en anden forhandler, - dommen blev batteriet - de batterier havde en fejl, nu har jeg fået hjælp og har fået lavet min cykel til 2200 kr !

15 de diciembre de 2025

Hej Mona
Da vi får din cykel ind på værkstedet virker dit batteri på cyklen fint. Vi laver så en test på den i samarbejde med producenten af din cykel og som du kan se ud fra den test rapport du har fået med retur til din cykel er dit batteri 100% . Ud fra den fejl kode (nr 9 fejl i motor faser) der kommer fra motoren siger producenten at det er en ny motor der skal til for at tingene virker ordentlig igen og problemet ikke opstår igen om 2-3 måneder . Vi ønsker på ingen måde at sætte dig i ekstra udgifter og håber at den løsning du nu har fået kommer til at virke også frem over. At du føler, vi har ydet en dårlig service i forbindelse med ovenstående beklager vi.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ribe cykellager gav meget god service

Ribe cykellager gav meget god service, da batteriet på en Gazelle elcykel "døde". Selvom det var lige over 2 år, og garantiperioden dermed reelt var udløbet, fik vi et nyt batteri kvit og frit. Selv arbejdet i forbindelse med udskiftningen blev udført uden udgifter for os, Super service!

19 de septiembre de 2025

Ordentlig service - ordentlige menneske

Købte en dyr Koga cykel som desværre var en mandagsmodel. Ribe cyklers service er rigtig god og det er ordentlige mennesker - det opdager man når der er et rigtig besværligt forløb med et produkt, der i udgangspunktet desværre havde nogle fejl fra leverandørens side.

10 de julio de 2025

Super dårlig service

Indleverede min 2 år gamle Cervelo til service, da den kom retur havde den en defekt/mislyd, som ikke tidligere havde været der. De hentede cyklen igen, ringede så og sagde, at de ingen kendskab havde til dette og at de ikke kunne/ville gøre noget ved fejlen. Super dårlig service og det er bestemt sidste gang jeg handler med Ribe Cykellager

3 de julio de 2025

Respuesta de Ribe Cykellager

Hej Tanja. Du havde din cykel til eftersyn ved os. Det er rigtig din cykel havde en mislyd i de små gear. Gear og bagskifter er justeret og smurt korrekt og det eneste der kan afhjælpe det er ny kæde og casette. Det har vi meddelt dig og det ønskede du ikke. Vi har gratis afhentet din cykel i Oksbøl 2 gange for at tjekke dette. Så hvis det er dårlig service beklager vi meget.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service ud over det sædvanlige

Kun gode oplevelser ved køb af min dejlige Koga cykel for et par uger siden. God vejledning om produkterne, god pris, levering mm. Ved en fejl sendte de en forkert størrelse cykel, hvilket blev håndteret ved at en meget venlig og serviceminded medarbejder til Aalborg og med den rigtige cykel den efterfølgende dag! Og så havde han lige to flasker god rødvin med til mig! Tak for handlen😊

17 de marzo de 2025

God service ved køb & reklamation ⭐️

Skud ud til Kim for super vejledning og entusiasme i forbindelse med køb af ny dyrere racercykel - Super vejledning og status hele vejen igennem. Selv ved reklamation af lakskade på forgaffel lykkedes det at få styr på det uden bøvl.

5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

7 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har netop foretaget mit andet køb

Jeg har netop foretaget mit andet køb hos Ribe Cykellager, og endnu en gang har det været en god oplevelse. Fra den venlige kundeservice til den hurtige levering af min Trek Marlin 7, har alt været super godt. Jeg er meget tilfreds med både mine køb og den generelle service. Jeg kan varmt anbefale Ribe Cykellager til alle, der er på udkig efter kvalitetscykler og tilbehør.

17 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Køb aldrig en cykel hos Ribe…

Køb aldrig en cykel hos Ribe Cykellager. Deres kundeservice er absolut den ringeste jeg nogensinde har oplevet. Ikke ved salg - der kunne de det hele, men når der skal laves service, så vil de ikke lave det. Jeg købte en cykel i 2021, og fik lavet 1 års service i 2022, og der var lidt justering med noget slør i styret. Nu har jeg fået en SMS fra dem, at min cykel er 2 år gammel, og skal have service igen. Jeg booker en tid til service via deres hjemmeside, og venter hjemme hele dagen på at chauffør/mekaniker skal komme. Da kl. er 15.30 ringer jeg til dem og spørger hvor langt han er, og det skulle de da lige undersøge og ringe tilbage. Onsdag ugen efter rykker jeg igen pr. tlf. og får at vide, at der står et notat på min konto, så hun skal lige bede en kollega ringe tilbage. I dag - 11 dage efter, at servicet skulle være udført, så rykker jeg igen for et svar på hvornår det kan lade sig gøre. Svaret fra Ribe Cykellager er, at de ikke vil lave service på min cykel, da de har i deres system har stående, at chaufføren/mekanikeren har haft flere forgæves kørsler i 2022. (Jeg kan dokumentere at jeg hver gang har sendt mail til dem, hvor cyklen står på min adresse). Så de forgæves kørsler forstår jeg ikke. De kunne ikke fortælle mig, hvornår det skulle have været. Så fordi, at de i deres system har noget stående fra 2022 om forgæves kørsler, så kan de ikke lave noget i 2023. I min handel af cyklen indgik, at første service var gratis, så derfor undrede det mig, at jeg fik en regning på det. Jeg kontaktede butikken, som efterfølgende krediterede servicen. Nu vil jeg faktisk gerne betale for et service, men de vil ikke lave det. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Nu må jeg kontakte Nishiki Danmark, og høre om det er en kundeservice de kan stå inde for, og hvor jeg ellers kan få serviceret min cykel.

31 de octubre de 2023

Respuesta de Ribe Cykellager

Hej Dorte. Vi har forgæves kørt ud til dig, da vi skulle lave service på din cykel og da det så lykkes at få lov til at lave service på cyklen ville du ikke betale for det, og var ubehøvlet over for vores chaufør. Så nej, vi vælger at sige nej tak til at komme forbi på din adresse igen. Vi har flere gang forsøgt at kontakte dig pr. telefon i sidste uge omkring ovenstående.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.