Jeg skriver normalt aldrig svinere herinde, men er seriøst pissed efter at være blevet lagt totalt på is. Jeg bestilte for 1 uge siden en ordre (#417433) hos jer og efter jeg modtog bekræftelse... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Gog kundeservice og hurtig levering. Jeg ringede i går omkring 11.45 og spurgte om nogle rollespils pile, da jeg kun kunne sette en i indkøbskurven, manden jeg talte med mente at de havde flere på l... Ver más
Fantastisk god service! Bestile i april diverse små gadgets, som skulle brukes til gaver ut året og denslags. Da adventsgavene blir pakket opp, virker ikke den ene av to lommelykter. Selvfølgelig v... Ver más
La empresa ha respondido
Der sker fejl. Men hvis dygtige ansatte gør deres bedste for at løse et problem, ender alt på bedste vis. Jeg oplevede, at min betaling til Rodes forsvandt i en ukendt labyrint, som en engageret meda... Ver más
La empresa ha respondido
- www.rodes.dk
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Får fed spil
Super god service.
Super god service.
Meget flinke medarbejdere, som sætter sig ind i ens behov
Muligvis bedste service jeg nogensinde…
Muligvis bedste service jeg nogensinde har fået især fra en der hedder Kristian, rigtig sød og god mand giver mig mega god service hver gang jeg er der
God kundeservice
Khristian mega sej og venlig gut
Khristian mega sej og venlig gut
Kan kun anbefale hans service
Mega cool 🌟🌟🌟
Altid vildt fedt at tage i rodes
Altid vildt fedt at tage i rodes. Deres personale er altid søde og venlige, og altid klar til at hjælpe eller svare spørgsmål
Fantastisk sted altid i møde kommende…
Fantastisk sted altid i møde kommende kom hjem med en rafil og en pistol alt tid gode personer. Kommer ihvertfald igen
God bytteservice og god rådgivning
Ikke bare en butik, det er selvskab…
Ikke bare en butik, det er selvskab…
Jeg er kommet her med min lillebror og mor, utallige gange. Hver gang vi kommer så er det med imødekommende personale - man får virkeligt lov til at spilde hjertet, samt kigge med fingrene.
10/10
Professionelt
Fantastik god service.
Enorm
- Professionelt og dygtig medarbejder.
Vi er meget tilfredse
Kinabras købte en konfeti pistol og…
Kinabras købte en konfeti pistol og lidt løse magasiner et skud kunne den klare
Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice.
Jeg keglede lidt rundt med en bestilling 😅 men med fantastisk hjælp fra Mads fik vi styr på det. Så nu er der kun at vente på at ordren kommer frem.
Tak for hjælpen 🤗
Verdens fedeste butik
Verdens fedeste butik, tak for god service fra Emil
Dårlig slutning på dagen.
Dårlig slutning på dagen.
Jeg havde været i rodes om lørdagen og købt STORT ind for lige lidt over 6000kr da jeg kom hjem virkede riflen ikke og de ville hverken refundere pengene eller andet.
Øv øv øv
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.