Rodes.dk - 100% sjov til Drenge & Piger Opiniones 2587

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg skriver normalt aldrig svinere herinde, men er seriøst pissed efter at være blevet lagt totalt på is. Jeg bestilte for 1 uge siden en ordre (#417433) hos jer og efter jeg modtog bekræftelse... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gog kundeservice og hurtig levering. Jeg ringede i går omkring 11.45 og spurgte om nogle rollespils pile, da jeg kun kunne sette en i indkøbskurven, manden jeg talte med mente at de havde flere på l... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk god service! Bestile i april diverse små gadgets, som skulle brukes til gaver ut året og denslags. Da adventsgavene blir pakket opp, virker ikke den ene av to lommelykter. Selvfølgelig v... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der sker fejl. Men hvis dygtige ansatte gør deres bedste for at løse et problem, ender alt på bedste vis. Jeg oplevede, at min betaling til Rodes forsvandt i en ukendt labyrint, som en engageret meda... Ver más

La empresa ha respondido

1 estrella

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode vare og god kundeservice

Jeg køber ofte fra rodes og oplever næsten aldrig problemer, deres airsoft udstyr er til en fornuftig pris og fungere altid som det skal.
jeg har én gang modtaget den forkerte pakke, men deres kundeservice er en fantastisk hjælp og fik styr på det hele dejligt hurtigt.
10/10

6 de noviembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hej rodes jeg købte et legetøjs gevær…

Hej rodes jeg købte et legetøjs gevær da det kom og jeg trykkede på aftrækkeren virkede det ikke jeg prøvet at tage det med ned i mit værksted og fikse det men det virkede ikke

6 de octubre de 2025

Hej Samuel,
Jeg kan desværre ikke finde en ordre med dit navn i vores system. For at vi kan hjælpe dig med det defekte gevær, vil jeg bede dig om at kontakte os på telefon 49191220 eller via mail på info@rodes.dk
, så vi kan finde en løsning.

Det er desværre svært for os at hjælpe, før vi har oplysninger om din ordre.

Problemet løst

Jeg oplevede, at min betaling til Rodes forsvandt i en ukendt labyrint, som en engageret medarbejder imidlertid fandt vej igennem. Jeg kom til at vente nogle ekstra dage på min bestilling, men blev kompenseret, idet jeg modtog gratis udstyr. Derfor 5 stjerner til Rodes og deres tålmodige og altid venlige kundebetjening.

18 de septiembre de 2025

Hej Niels,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig, og at du endte med at få din bestilling, selvom det tog lidt ekstra tid. Vi sætter stor pris på din tålmodighed og de venlige ord om vores team.

Vi håber, du får rigtig meget glæde af din bue og pile, og vi glæder os til at byde dig velkommen hos Rodes igen.

Fantastisk butik

Fantastisk butik

9 de octubre de 2025

Hej Viggo,

Tusind tak for de flotte ord!
Det glæder os, at du synes om butikken, vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flinke mennesker og god service.

Flinke mennesker og god service.

Dejlig stor butik

Parkeringsmuligheder er ikke så godt, men det er ikke butikkens skyld.

7 de octubre de 2025

Hej,

Tusind tak for de søde ord!
Det glæder os, at du synes om både vores team og butikken. Vi forstår godt, at parkeringsmulighederne kan være lidt udfordrende, men dejligt at høre, at det ikke trak ned på oplevelsen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Købte en hardball-pistol til 1.500 kr

Købte en hardball-pistol til 1.500 kr. hos Rodes med min søn. Vi kom hjem uden magasin, og pistolen virkede ikke – stor skuffelse. Jeg brugte 1–2 timer på at hente det magasin de havde glemt dagen efter spurgte jeg kækt om der var 100 kugler i undskyldning for spild af tid 1 1/2 time transport. Blev mødt surt NÆ og uden en eneste undskyldning. .mega sur og dårlig kundeservice.

jesper

30 de septiembre de 2025

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse, og undskyld for den oplevelse, du og din søn har haft hos os. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi er kede af, at I følte jer mødt på en utilfredsstillende måde.

Vi vil meget gerne tage en snak med dig, så vi kan finde en løsning og sikre, at sådanne situationer ikke sker igen. Du kan kontakte os på 49191220 eller info@rodes.dk
,så ser vi på, hvordan vi bedst kan hjælpe.

Endnu en gang undskyld for ulejligheden, og tak fordi du gjorde os opmærksomme på situationen.

God oplevelse med Rodes

God oplevelse med Rodes, men med et lille forbehold 🚗
Bilen vi fik leveret var fin og i god kvalitet, men vi blev lidt overrasket over antallet i forhold til, hvad vi havde forventet. På hjemmesiden står der, at modellerne leveres i assorterede varianter – vi havde troet, vi fik flere forskellige, men modtog kun én Volkswagen Boble.

Det havde været rart at kunne vælge modellen selv, men kvaliteten og servicen var i top, og bilen fungerede som forventet. Vi vil anbefale Rodes, men håber, at hjemmesiden tydeliggør antallet fremover, så andre ved, hvad de kan forvente.

5 de septiembre de 2025

Hej Jeppe,
Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse med os 🚗

Vi er glade for, at du er tilfreds med kvaliteten og servicen, men vi kan godt forstå, at antallet kunne virke forvirrende. På produktsiden stod der, at prisen gjaldt for 1 stk, men vi har efter din og andres feedback gjort teksten endnu tydeligere, så det fremgår bedre fremover.

Vi tager det som en hjælp til at gøre webshoppen endnu nemmere at handle på og håber, vi får lov at byde dig velkommen igen snart

Jeg bestilte en hundeproppistol

Jeg bestilte en hundeproppistol, som skulle vise sig at være den forkerte. Jeg ringede derind og de sendte mig lynhurtigt den rigtige med hele 2 ekstra pistoler til og 3 pakker hundepropper yderligere! 👏🏼

Hurtig svartid på telefon

Der vil jeg gerne handle igen 👌🏼

4 de septiembre de 2025

Hej Asbjørn,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du hurtigt fik den rigtige hundeproppistol og lidt ekstra med på vejen. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse både med service og levering.

Vi glæder os til at handle med dig igen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt hjemmeside og hurtigt levering

Nemt hjemmeside og hurtigt levering. Så er jeg hurtigt i gang igen med min krea projekt.

28 de agosto de 2025

Hej Sharon,
Tusind tak for de 5 stjerner! Vi er rigtig glade for at høre, at du synes hjemmesiden er nem at bruge, og at leveringen gik hurtigt. Rigtig god fornøjelse med dit kreative projekt, vi håber at det bliver en succes. 🌸

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bondefangeri

Vi bestilte - hvad vi troede var 6 forskellige Volkswagen modeller- og så kom der kun 1 Volkswagen boble. På hjemmesiden er afbilledet 3 bobler og 3 rugbrød sammen. Der står de bliver leveret i assorterede modeller. Der står ikke at det kun gælder 1 stk. Bilen er ganske fin, men blev skuffet over antallet. Ville gerne selv have kunnet vælge hvis vi havde vidst det kun var én bil. Så var valget faldet på et rugbrød.

Så kære Rodes, opdater jeres hjemmeside og marker tydeligt hvad det er man køber. I sidste ende følger man sig taget ved næsen.

27 de agosto de 2025

Kære LEF,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at produktbeskrivelsen på hjemmesiden har givet anledning til misforståelser, det er bestemt ikke meningen, at du som kunde skal føle dig taget ved næsen.

Der er tale om en detaljeret 1:24 modelbil i metal, hvilket gør, at prisen naturligvis er pr. enkelt bil. Som du skriver, står varen som assorterede modeller, men vi kan godt se, at billederne og teksten kan give indtryk for nogle af, at man modtager flere forskellige biler i én pakke. Det tager vi til os, og vi har nu opdateret vores hjemmeside, så det tydeligt fremgår, at prisen gælder pr. stk., og at modellen sendes assorteret.

Vi vil meget gerne finde en løsning for dig, kontakt os på Info@rodes.dk eller 49191220, så ser vi på, hvordan vi bedst kan hjælpe, fx med ombytning til den model, du havde håbet på.

Tak igen for din feedback, det hjælper os med at blive bedre

Enormt dårlig kundeservice

Enormt dårlig kundeservice

Jeg indleverede en riffel til reparation og fik at vide at der ville gå omkring en 4 ugers tid og at jeg ville blive kontaktet så snart den var færdig.
Efter 6 uger ringer jeg ned til butikken for at høre hvor langt de er. Her bliver jeg børstet af med at der har været sygdom og en ombygning så mit gevær er ikke færdigt. (Fair nok)..
jeg venter igen i 3-4 uger, og ringer ned igen. Samme historie, sygdom og den er ikke færdig, der går nok lige en 3-4 uger..
Igen venter jeg længere tid end hvad jeg har fået fortalt, for at give dem en chance for at holde deres ord og ringe når den er færdig..
Men efter et forløb på næsten 4 måneder, ringer jeg igen.
Her får jeg så at vide at den har da ligget klar i 19 dage!! Uden jeg er blevet kontaktet.
Jeg kører op for at hente den, og har ingen planer om at betale, da det simpelthen er for dårlig service og mangel på respekt fra deres side at man selv skal opsøge alt information.
Den meget uintelligente fyr der står i kælderen “kan dsv ikke gøre noget ved at der er gået så lang tid, og kan ikke give nogen form for kompensation” hvilket jeg finder komplet uacceptabelt.. han forsøger at ringe til chefen, uden held og fortæller mig at hans kollega ovenpå har en mail til chefen.
Det havde han ikke, men skrev en seddel og ville bede en ringe til mig efter vagtskifte kl. 14 og få løst det.. jeg er stadig ikke blevet ringet op.
Det er rent ud sagt komplet til grin, og jeg kan på ingen måde anbefale at man handler eller sender ting til service hos rodes

6 de agosto de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

jeg havde D.2 juli bestilt Dan Wesson…

jeg havde D.2 juli bestilt Dan Wesson 8″ Co2 High Power med 2,7 jule 165.ms – Gunmetal Grey men blev ringet op af en fra rodes kort efter. da de ikke have en hjemme og det vil gå et stykke tid og som kompensation og til jeg ikke skulle vente fik jeg tilbud en dyrere model Dan Wesson 715 .357 Co2 Full Metal Magnum 6. med 1,9 jule og 135.ms hvilket jeg ikke var klar over den foreskeld på jule og ms. at selv en dyrere model ikke nødvendigvis er bedre det fandt jeg først ud af da den kom hjem men jeg vil ikke brokke mig for jeg sagde selv ja til tilbudet men ja det var et dumt valg for selv en Steyr M9-A1 CO2 – High Power er lidt mere kraftig og billiger end det jeg fik jeg kunne havde købt to og nogle ekstra magasin for det jeg betalte for det hvilket er det næste jeg skal have købt hjem og ja de normale patron hylster der var med er til 4,5 mm og den pistol/revolver er 6 mm de ekstra rear load patron hylstre jeg købte de skal have en tur med sandpapir da kuglerne ikke kan presses i + de skruer/falder hurtigt fra hinanden af men tænker jeg sagtens med tiden kan lave nogle men selv men alt i alt jeg sys de gør noget for kunderne jeg køber der igen samt håber de får flere hjem af dan wesson 8 co2 igen

2 de julio de 2025

Hej Mathias

Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner, det betyder meget for os!

Jeg har netop sendt dig en mail, da vi selvfølgelig rigtig gerne vil sikre, at du ender med en pistol, du er glad for. Du er også meget velkommen til at sende billeder af modellen og hylstrene, så vi kan se nærmere på det og finde den bedst mulige løsning sammen.

Tak fordi du handlede hos os og for at give dig tid til at skrive en grundig anmeldelse 🙏

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin kundeservice

Der er lidt sommertravlhed og folk på ferie, så derfor var der lidt forvirring vedr. min ordre, som lå på et andet lager.
Jeg ringede til dem efter at have ventet i 3 dage uden at have modtaget noget tracking nr.
De undskyldte og 1,5 dag senere har jeg modtaget min ordre+ lidt ekstra som børnene blev meget glade for.
Vi handler gerne her igen.

11 de julio de 2025

Hej Heidi

Tusind tak for din forståelse, og for den fine tilbagemelding.

Vi beklager forvirringen og den ekstra ventetid, men det er virkelig rart at høre, at ordren nåede godt frem, og at børnene blev glade for den lille ekstra overraskelse!

Tak fordi du tog dig tid til at skrive, og ikke mindst for, at I har lyst til at handle hos os igen.

Rigtig god sommer til jer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service og lidt mere til

Jeg havde bestilt nogle ting til rollespil, på rodes.dk.
De skulle bruges i næste uge, så jeg tænkte jeg havde god tid. Eventet bliver dog rykket frem, så det viser sig at jeg har 2 dage at løbe på. Tager kontakt til rodes.dk, med henblik på at afbestille. Meeen jeg spørger nu alligevel, hvornår ordren mon kan være fremme.
Jeg bliver modtaget af en gut, der oplyser om at de ene ting i ordren, ikke er på lager i den bestilte farve. Hvis jeg kunne leve med en anden farve, ville han få den afsted i dag.
Jeg takkede ja, og 10 minutter senere får jeg ordrebekræftelse og tracking nummer. Kæmpe champ 😍😍

4 de junio de 2025

Hej Line
Tusind tak for din anmeldelse og for de pæne ord!
Vi er rigtig glade for, at vi kunne nå at få din ordre sendt afsted i tide, og at du kunne bruge en anden farve. Det betyder meget for os at kunne hjælpe, når planer pludselig ændrer sig, og det lyder som om, vi fandt en god løsning sammen.
Rigtig god fornøjelse til dit rollespilsevent og du er altid velkommen hos os igen!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fraråder at handle hos rodes

En virkelig dårlig oplevelse, og det blev endnu værre da jeg forsøgte at fortælle hvorfor her på trustpilot.

Derfor kan jeg kun fortælle at det har været en rigtigt dårlig oplevelse at lægge 3500kr hos rodes

OPDATERING EFTER BUTIK SVAR
Ejeren af butikken er VEL informeret Emma, og han ønskede bestemt ikke at vi roder op i det igen. Han har sågar tilbudt mig 500kr i kompensation hvis jeg fjerner min anmeldelse her inde 👌🏻

I har anmeldt / forsøgt at få fjernet min anmeldelse mange gange. Trustpilot har godkendt den de sidste par gange, og til trods for det rapportere i den igen… 👍🏼

4 de mayo de 2025

Hej Morten,

Vi er ærgerlige over at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os, det er selvfølgelig langt fra den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi vil dog gerne rette en misforståelse: Rodes.dk betaler ikke for nogen form for samarbejde med Trustpilot, og vi har derfor ingen mulighed for at påvirke indholdet eller vurderingen af anmeldelser. Det er korrekt, at vi indrapporterede en tidligere anmeldelse, da den indeholdt reklame for et andet firma, hvilket er i strid med Trustpilots retningslinjer. Det er Trustpilot alene, der vurderer og afgør, om en anmeldelse skal fjernes.

Vi vil meget gerne høre mere om, hvad der konkret gik galt i din oplevelse, så vi har mulighed for at lære af det og, hvis muligt, rette op på fejlen. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte på Info@rodes.dk eller telefon 49191220

Opfølgende svar fra Rodes.dk:

Hej igen, tak for din opdatering.

Vi er selvfølgelig kede af, at du fortsat føler dig dårligt behandlet, det er på ingen måde vores hensigt.

Vi ønsker at være helt åbne: Vi har ikke tilbudt kompensation for at få fjernet en anmeldelse, det ville være i strid med både vores egne principper og Trustpilots retningslinjer. Vi har dog, som vi gør i alle sager, hvor kunder ikke er tilfredse, forsøgt at finde en løsning, og det er muligt, at vores tilbud om kompensation er blevet misforstået i den sammenhæng.

Med hensyn til anmeldelsen: Vi accepterer selvfølgelig, når en anmeldelse vurderes som gyldig, og rapporterer den kun igen, hvis der fremkommer nyt indhold, vi mener strider mod retningslinjerne. I dit tilfælde drejede det sig om en påstand om, at vi skulle betale Trustpilot for at få anmeldelser fjernet, hvilket ikke alene er forkert, men også ville være ulovligt.

Jeg har talt med ejeren, men da vi har rigtig mange daglige henvendelser og sager, kan han desværre ikke genkende den konkrete situation ud fra de oplysninger, vi har. Hvis du ønsker at uddybe hændelsen, så vi kan undersøge den nærmere, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Vi har fuld forståelse for, at du er utilfreds og vi beklager, at du ikke har haft den oplevelse, du burde have haft hos os.

Det er sku godt kvalitet

Det er sku godt kvalitet

12 de abril de 2025

Hej Mikkel,

Tusind tak for din anmeldelse😄
Vi er glade for, at du synes, det er sku god kvalitet. vi lover at gøre vores bedste for, at det bliver ved med at være det!

Emma / Rodes.DK

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var her nede og fik et rigtig godt…

Jeg var her nede og fik et rigtig godt tilbud med en rigtig god kundeservice især fra Mads rode. Tak for en god butik!

12 de abril de 2025

Hej Frederik,

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os! 😊 Vi er glade for, at du fik et godt tilbud og en god oplevelse i butikken, og vi sender et ekstra tak til Mads Rode for hans indsats.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Emma / Rodes.DK

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God butik og gode medarbejder!

10 de abril de 2025

Hej Carlo,
Tusind tak for de pæne ord! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. Både med butikken og vores medarbejdere. Vi håber at se dig igen snart! 😊

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Der er rod på rodes net butik

Der er rod på rodes net butik. De har ikke de dele der bliver vist på hjemmesiden og de sender helt forkerte ting istedet. Jeg har en fonemmelse af at de bevidst har spekuleret i at kunne få det fulde beløb fra mig uden de vare som ikke var på lager. Derfor blev der bare læsset noget tilfældigt junk oven i ordren så pengene passede.
Jeg kommer ikke til at handle med jer igen.

12 de marzo de 2025

Hej Jacob

Jeg beklager super meget din dårlige oplevelse. Men, som vi også lige har talt sammen i telefonen, så sker der nogle gange fejl.

Vi fik det i hvert fald løst sammen os to. Jeg håber stadig, at du har mod på at bruge os en anden gang også.

Rigtig god dag til dig.

Mads / Rodes.dk

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.