Rodes.dk - 100% sjov til Drenge & Piger Opiniones 2587

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg skriver normalt aldrig svinere herinde, men er seriøst pissed efter at være blevet lagt totalt på is. Jeg bestilte for 1 uge siden en ordre (#417433) hos jer og efter jeg modtog bekræftelse... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gog kundeservice og hurtig levering. Jeg ringede i går omkring 11.45 og spurgte om nogle rollespils pile, da jeg kun kunne sette en i indkøbskurven, manden jeg talte med mente at de havde flere på l... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk god service! Bestile i april diverse små gadgets, som skulle brukes til gaver ut året og denslags. Da adventsgavene blir pakket opp, virker ikke den ene av to lommelykter. Selvfølgelig v... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der sker fejl. Men hvis dygtige ansatte gør deres bedste for at løse et problem, ender alt på bedste vis. Jeg oplevede, at min betaling til Rodes forsvandt i en ukendt labyrint, som en engageret meda... Ver más

La empresa ha respondido

1 estrella

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Kun gode oplevelser

Har handlet 3 store rollespils ordrer til mit arbejde, og hver gang har vi fået fantastisk service. (Online)
Klar anbefaling herfra.

18 de septiembre de 2024

Hej Nicolai,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! 😊 Det betyder rigtig meget for os hos Rodes.DK at kunne levere god service.
Vi er glade for, at du er tilfreds, og vi sætter stor pris på din anbefaling! Du er altid velkommen tilbage, hvis vi kan hjælpe med noget igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har handlet hos rodes mange gang og…

Jeg har handlet hos rodes mange gang og købt for mange tusind kroner og har altid fået fantastisk service både online og i den fysiske butik.

22 de julio de 2024

Hej Aleksander,
Tusind tak for din anmeldelse og for at være en trofast kunde hos Rodes.DK! 😊 Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft gode oplevelser både online og i vores butik. Det er altid vores mål at levere den bedste service, så det varmer at høre, at det bliver værdsat.
Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang!

Genial butik og service

Kommer ofte i butikken og må sige at det er en storslået oplevelse hver evig eneste gang!! De har altid lige præcis hvad man leder efter, ligemeget om det er løbehjul, bue og pil, legetøj eller noget helt andet. Sidst blev jeg ekspederet af en ung fyr, og selvom han virkede ny på job, vidste han alt om legetøjsbilerne og guidede mig igennem mit køb på en tryg og god måde!! Intet at sætte en finger på!! Jeg vil også gerne lige understrege hvor rent og rydeligt der altid er i butikken, trods det er en legetøjs butik ligger der aldrig noget og flyder, alt er sorteret i forskellige kasser så det bliver nemt og overskueligt at finde lige præcis det man mangler!!

5 de julio de 2024

Hej Dandi,
Tusind tak for din fantastiske og detaljerede anmeldelse! 😊 Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har haft en storslået oplevelse hos os hver gang. Vi stræber efter at have et bredt udvalg og give den bedst mulige service, så det er skønt at høre, at vi lever op til dine forventninger – både med vores produkter og butiksoplevelse.

Vi sætter også stor pris på din bemærkning om butikkens orden og overskuelighed – det er noget, vi arbejder hårdt på at opretholde. Din ros til vores medarbejder vil vi sørge for at dele videre, især til den unge fyr, der hjalp dig sidste gang!

Vi glæder os til at se dig igen snart hos Rodes.DK!

Verdens bedste airsoftbutik

Jeg har haft fornøjelsen af at handle hos Rodes i et år nu, og det har været en fantastisk oplevelse. Deres medarbejdere er utroligt søde og hjælpsomme, altid klar til at assistere med spørgsmål eller løse eventuelle problemer. Leveringerne er altid punktlige og pålidelige, hvilket gør hele købsprocessen problemfri.

Jeg kan varmt anbefale rodes ikke kun for deres effektive service, men også for deres dedikerede personale, som virkelig gør en forskel i kundeoplevelsen. Det har været en fornøjelse at handle hos dem, og jeg ser frem til fortsat at støtte deres forretning

27 de junio de 2024

Hej Malthe,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os! 😊 Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft så gode oplevelser både med vores produkter, service og personale.

Vi sætter en ære i at levere punktlige leveringer og sikre, at vores kunder føler sig godt hjulpet gennem hele købsprocessen. Din ros til vores dedikerede medarbejdere betyder meget, og vi sørger for at dele dine flotte ord med hele teamet.

Vi ser frem til fortsat at byde dig velkommen hos Rodes.DK og håber at kunne levere mange flere gode oplevelser fremover!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Få nu ryddet op på jeres lager!

Nu har jeg 2 gange forsøgt at handle hos Rodes og begge gange gik der 3-4 dage og så fik jeg en mail:
"Kære kunde, vi er desværre blevet nødsaget til at annullere din ordre. Der har været en fejl i vores system, og varen er desværre ikke på lager. Vi beklager meget.
Rodes.dk
Kundeservice"
Jeg tænker at de enten skal få et nyt system eller rydde op på deres lager!

27 de junio de 2024

Hej Emmy
Vi beklager meget at dette er sket. Vi har desværre haft nogle problemer med vores lageroptælling, og vi gør vores bedste for at rette op på det. Vi er en lille forretning, med rigtig mange vare, derfor hænder det desværre i ny og næ at en vare er blevet talt op forkert. Du har desværre været så uheldig at dette er sket to gange, og det undskylder vi meget for.
Hvis du har mod på at handle hos os igen, så kontakt os på info@rodes.dk, så giver vi en ekstra ting med som undskyldning.
Mvh Rodes.dk

Fin webbutik, hurtig levering 🤗

Bestilte en hardball riffel til min søn, god beskrivelse af vare (for en nybegynder indenfor våben til “leg”)den blev hurtigt leveret og den er super fin og udmærket kvalitet 🤗

2 de junio de 2024

Hej Louise,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores webshop, og at beskrivelsen af riflen levede op til dine forventninger. Vi gør vores bedste for at sikre, at selv nybegyndere føler sig trygge ved deres køb.

Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at produktet lever op til jeres forventninger. Vi håber, din søn får masser af sjov med riflen! 🤗

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe med noget i fremtiden.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Flot butik og gode ting.

Flot butik og gode ting.
Elendig service.
Kommer ind med en riffel jeg har købt som jeg har haft problemer med, møder en mand med lang hår og 3 tænder i munden.
Han starter ud med det samme med, at være sur og irriteret, han tror ikke på at jeg har haft problemer med våbnet.
Kigger også på en ny riffel hvor jeg så beder om at prøve den, og en anden og der begynder han nu også højt og tydeligt at sige sukke-lyde.
Han står og snakker om den ene riffel lidt som om jeg er idiot og jeg ik forstår hvad han siger.
Det hele virker lidt som om han ik vil sælge noget eller hjælpe.
Beder ham så om at teste den ene riffel igen da jeg vil være sikker på det er det rigtige valg, han tager riflen meget aggressivt ned fra vægen uden at svare mig og kommer igen med en suk-lyd.
Han siger intet og gør den klar og “kaster den næsten i hånden på mig.

Da jeg så skal betale fortæller jeg ham at prisen ikke stemmen, og så igen bliver han tydeligt irriteret

21 de junio de 2024

Hej Consumer
Vi er kede af at høre at du syntes du har fået dårlig service i vores butik, vi er dog lidt uforstående over for dette.
Du kommer ned med et gevær som du syntes har nogle problemer, den bliver testet af min kollega og umiddelbart kan han ikke finde noget problemer med den. Alligevel får du lov at bytte den til en ny, da vi selvfølgelig gerne vil have du har et produkt du er glad for. Udover at du får lov at bytte det brugte gevær, får du også ekstra rabat på det nye gevær, og 8 gratis patches med.
Da bytningen af geværet skal indtastes i systemet manuelt, blev min kollega lidt frustreret over systemet og nogle tastefejl han selv lavede, dette havde intet med dig at gøre. Men vi beklager selvfølgelig mange gange hvis du har opfattet det sådan.
Vi håber at du har mod på at komme forbi os igen.

Mvh Rodes.DK

Genial service

Har haft en hel masse bøvl med en riffel fra dem, de kvitterer så med en sprit ny riffel, god stil! . MEN der har været ingen bøvl fra deres kundeservice, glade medarbejdere og fantastisk service.
Stor tak til Jonathan for at klare det hele uden at blinke.

23 de mayo de 2024

Hej Emil,
Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at vi kunne løse situationen med din riffel, og at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice. Det betyder meget for os at sikre, at vores kunder er tilfredse – selv når der opstår udfordringer.

Vi vil sørge for at viderebringe din ros til Jonathan, han vil helt sikkert blive glad for det!

Tak for din forståelse og tålmodighed, vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Alt for lang ordre

Jeg bestilte min pakke i januar og høre ikke fra dem før i marts hvor de siger at det vil tage 1-2 uger før min ordre et på lager. Det er nu over en måned siden jeg fik den mail. Jeg har prøvet at komme i kontakt med dem flere gange men høre ikke noget fra dem

18 de abril de 2024

Respuesta de Rodes.dk - 100% sjov til Drenge & Piger

Hej August, 1000 tak for samtalen tidligere idag. Vi beklager meget for den lange ventetid, men din pakke er på vej til dig nu. Da vi manglende det valgte multitool, har vi sendt dig en dyrere version afsted til dig. Vi har også sendt dig ekstra pacthes med som undskyldning for ventetiden. Vi håber du bliver glad for det, og håber du vil handle hos os igen.
Mvh Rodes.dk

Vare endnu ikke modtaget

Vare endnu ikke modtaget.
D 21. August 2023 modtager jeg min pakke, for at opdage, der mangler en brilleindsats. Kontakter kundeservice, og de får straks sendt et sæt. Dog sender de et forkert sæt. Herefter for jeg afvide at de ikke har det, og de ikke bekræfte levering fra leverandøren.
I oktober rykker jeg for dette, med samme svar.
D. 9 Febuar 2024, skriver jeg igen, men intet svar, her den 27. Febuar 2024

21 de agosto de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.