Rodes.dk - 100% sjov til Drenge & Piger Opiniones 2588

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg skriver normalt aldrig svinere herinde, men er seriøst pissed efter at være blevet lagt totalt på is. Jeg bestilte for 1 uge siden en ordre (#417433) hos jer og efter jeg modtog bekræftelse... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gog kundeservice og hurtig levering. Jeg ringede i går omkring 11.45 og spurgte om nogle rollespils pile, da jeg kun kunne sette en i indkøbskurven, manden jeg talte med mente at de havde flere på l... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk god service! Bestile i april diverse små gadgets, som skulle brukes til gaver ut året og denslags. Da adventsgavene blir pakket opp, virker ikke den ene av to lommelykter. Selvfølgelig v... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der sker fejl. Men hvis dygtige ansatte gør deres bedste for at løse et problem, ender alt på bedste vis. Jeg oplevede, at min betaling til Rodes forsvandt i en ukendt labyrint, som en engageret meda... Ver más

La empresa ha respondido

1 estrella

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fornøjelse at handle hos rodes Hillerød

Tusind tak til alle medarbejder i rodes, og ikke mindst Bent rodes, det er altid en fornøjelse at handle hos jer, jeres service er i top det kunne ikke blive bedre.

Tak til Bent, Martin, Jonathan, Richard og Jonas for alt den hjælp i er kommet med.
Der er en sidste person, der også har hjulpet mig, jeg beklager jeg ik kan huske dit navn, men næste gang jeg ser dig vil jeg også takke dig personligt.

I er opskriften på det fedeste team og de fedeste kollegaer nogensinde, i gør det godt det kan ik blive bedre. En fornøjelse herfra. Og tak til Bent for din ydmyghed.

Rodes Hillerød kan anbefales til alle, den bedste og fedeste butik at handle i

2 de febrero de 2023

Fænomenal service fra rodes

Fænomenal service fra rodes. Købte en Scorpion Evo og en lang række tilbehør og har intet dårligt at sige. Hurtig ekspedition, og da der desværre manglede en enkelt vare sendte de den inden for 15 minutter af at jeg havde sendt mail til dem.

4 de enero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har stadig ikke fået min pakke

Meget underlig oplevelse.

Jeg ringede til dem, da jeg stadig ikke havde modtaget noget 6 dage efter min bestilling. Medarbejderen lovede at de ville sende pakken dagen efter, men anbefalede at jeg lige ringede igen den efterfølgende dag for at tjekke op på om de fik det gjort.

Dagen efter får jeg fat i en anden medarbejder, som fortæller at pakken ikke kan komme afsted alligevel da varen ligger på et lager "i Jylland" hun ikke kender lokationen på.

Efter en del frem og tilbage får jeg fat i chefen, han lover at undersøge om min pakke kan køres direkte fra lageret til mig i Aarhus, så den kan nå frem til jeg skal bruge den. Han vender desværre bare ikke tilbage dagen efter som aftalt, men skriver først 2 dage senere at det ikke kunne lade sig gøre.

Og ja pakken har jeg stadig ikke modtaget her 15 dage senere – så jeg må indrømme at jeg er meget lidt tilfreds med både kundeservice og købsoplevelse.

7 de diciembre de 2022
Logotipo de Rodes.dk - 100% sjov til Drenge & Piger

Respuesta de Rodes.dk - 100% sjov til Drenge & Piger

Hej Malene,

Det lyder som om, at der er sket en stor misforståelse. Vi har kontaktet dig, for at forklare hvordan at vi har forstået det.

Mvh Rodes.dk

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte en cal 68 revolver men da de…

Bestilte en cal 68 revolver men da de endnu ikke havde sendt den efter 4 dage annulerede jeg handlen
Så kom black friday og de havde minus 20 procent og da den stod som på lager bestiller jeg dem igen der går noget tid og de kontakter mig så den ikke er på lager ( der stod 20 på lager på dette tidspunkt på deres hjemmeside) men at de ville få den igen den 1 dec og kunne jeg vente ville jeg få en rabatkode til fremtidige ammo køb
Nu har vi den første december der er endnu ikke sendt nogen revolver ej heller en kode eller noget om det skulle være yderlige forsinket og der står de har 15 på lager i dag
Så hvis i vil have jeres bestilte varer så handel et andet sted

30 de noviembre de 2022

Har fået forkerte varer

Har fået forkerte varer - og kundeservice svarer ikke tilbage på min mail.

28 de octubre de 2022
Logotipo de Rodes.dk - 100% sjov til Drenge & Piger

Respuesta de Rodes.dk - 100% sjov til Drenge & Piger

Hej Jann, Først og fremmest beklager jeg at du har fået forkert vare. Du sendte os en mail kl 10.18 kan jeg se, så syntes ikke det er helt fair at du 2 timer efter skriver at vi ikke svare.. Jeg har skrevet til dig nu at jeg har refunderet pengene, og du har fået lov til at beholde den extra ting som du har modtaget ved en fejl. Rigtig god dag :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hallooo?? Er det en virksomhed som går i flyverskjul??

(Pakke id: 00357128520128618579)
Bestilte en fødselsdagsgave som fra start af blev pakket hurtigt og skudt afsted, men siden d.11/10-22 har varen ligget i PostNord varetægt som gøres klar til levering

I reagere ikke på mailen som er sendt d.13/10-22 og blev lovet pr. Telefon d.19/10 at jeg ville høre nærmere dagen efter da hende der havde med det at gøre, havde fri - stadig intet svar eller modtaget pakken - ej heller noget svar fra PostNord

Dybt useriøs at man skal kontakte sin bank og gøre indsigelse for at få sine penge retur…

13 de octubre de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.