Rodes.dk - 100% sjov til Drenge & Piger Opiniones 2588

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg skriver normalt aldrig svinere herinde, men er seriøst pissed efter at være blevet lagt totalt på is. Jeg bestilte for 1 uge siden en ordre (#417433) hos jer og efter jeg modtog bekræftelse... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gog kundeservice og hurtig levering. Jeg ringede i går omkring 11.45 og spurgte om nogle rollespils pile, da jeg kun kunne sette en i indkøbskurven, manden jeg talte med mente at de havde flere på l... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk god service! Bestile i april diverse små gadgets, som skulle brukes til gaver ut året og denslags. Da adventsgavene blir pakket opp, virker ikke den ene av to lommelykter. Selvfølgelig v... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der sker fejl. Men hvis dygtige ansatte gør deres bedste for at løse et problem, ender alt på bedste vis. Jeg oplevede, at min betaling til Rodes forsvandt i en ukendt labyrint, som en engageret meda... Ver más

La empresa ha respondido

1 estrella

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super fed butik

Super fed butik! Var der inde i lørdags hvor jeg fik super fin service af de 2 søde piger i legetøjsafdelingen. De hjalp begge med et smil på læben. Man kan kun føle sig velkommen i den butik. Kommer helt klar igen næste gang jeg skal købe gaver!

22 de julio de 2023

Fantastisk service

Efter en uheldig start med min nye riffel. Beklagede rodes meget og udviste utrolig høj kunde service, stor tak og ros til Lasse deres mekanikker og resten af lørdags teamet for den gode service. Og kan klar anbefale dem

15 de julio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Køber en mystik pose .Der står den har…

Køber en mystik pose .Der står den har en værdi af 250kr man giver 100kr for den .
Da vi kommer hjem åbner vi posen og der er 7ting i hvor af 4 af tingene er ødelagte ting .

11 de julio de 2023

Hej Heidi
Jeg beklager meget for den kedelige oplevelse du har haft med vores lykkepose, det er bestemt ikke meningen at tingene skal være i stykker og det er første gang vi høre om dette. Hvis du har mulighed for at komme forbi butikken med de ødelagte ting vil vi med glæde ombytte dem til nogen nye.
Mvh Rodes.dk

Uigennemsigtige og utroværdige

Efter at have købt et produkt, hvor batteriet døde imens der stadig var garanti på, fandt jeg hurtigt ud af, at virksomheden fraskriver sig ansvaret med småt. Jeg ser ikke virksomheden som transparent og/eller troværdig overfor deres kunder, og jeg handler her derfor aldrig igen. Der er heldigvis mange andre online forretninger der scorer højere på trustpilot end RODES.

25 de junio de 2023

Respuesta de Rodes.dk - 100% sjov til Drenge & Piger

Hej André. Som forklaret til dig over e-mail, så er garantien frafaldet da du har brugt et gokart tilbehør til dit segboard. Det segboard vi sælger kan ikke klare overbelastningen af gokarten, dette er også beskrevet under produktet. Som kunde har man det ansvar at læse både manual, og beskrivelse af produktet, så man kan bruge produktet ansvarligt. Da du er blevet informeret om at garantien bortfalder hvis segboardet bliver brugt til andre formål en et segboard, så er der desværre ikke noget vi kan gøre. vi har tilbudt at skifte batteri mod betaling, men dette har du takket nej til.
Mvh Rodes.dk

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan overhoved ikke komme i telefonisk…

Kan overhoved ikke komme i telefonisk kontakt med dem, har nu prøvet over 10 gange og flere gange ‘hængt på’ i over 20 min, ringer lige fra kl 10 og til lukketid

6 de junio de 2023

Respuesta de Rodes.dk - 100% sjov til Drenge & Piger

Hej Freddie. Jeg beklager at du har ringet forgæves til os. Vores Linje til legetøjsafdelingen har desværre haft en teknisk fejl, og er ikke gået igennem til telefonen. Dette burde være fikset nu, så du er meget velkommen til at ringe til os. Hvis du stadig ikke kan komme igennem, så prøv vores 2 andre linjer, Hardball og wepshop. Disse ved jeg med 100% sikkerhed virker.

Mvh Rodes.DK

Jeg bestilte en co2 pistol fra rodes

Jeg bestilte en co2 pistol fra rodes
Da den ankom og jeg åbnede magasinet sprang fjederen ud af magasinet og jeg emailede dem om det og så spurgte de om billeder og så har de ikke svaret mig 3 dage efter jeg sendte billederne af magsinet!!!

27 de abril de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hard to reach - At the end, great ending story

After receiving my order, the first thing I noticed on my Bollé X800's were some dots all over the lens, definitely not something I expected to find on a brand-new product.

I reached out to their support email informing them about it and also tried to reach them on their telephone number (been on hold for more than 20 minutes, and the call was never responded).

So here I am, with some goggles that cost me 500kr, and I'm not happy with the state they arrived at, and no answer from the shop nor way to communicate with them.

---

Edit: 04/05/2023

I want to edit my review since I did end up receiving an answer from support and they could solve my issue. Moreover, since they didn't have more units of the model I ordered available, they sent me a higher-value one at no extra cost.

14 de abril de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I sendt den forkerte vare.

27 de febrero de 2023

Respuesta de Rodes.dk - 100% sjov til Drenge & Piger

Hej Dung, vi har været i kontakt med dig via mail og vi kan se på den ordre seddel du har sendt et billede af, at du ikke har købt hos os men hos legetøjseksperten. Som skrevet til dig over mail, så skal du kontakte dem for at få byttet dit produkt.
Mvh Emma/Rodes.dk

Den BEDSTE købsoplevelse!!

Den BEDSTE købsoplevelse!!
Jeg vil forkæle min mand i fødselsdagsgave med noget sjovt. Jeg er dog helt ny i denne verden og ringer derfor til butikken for at få vejledning. Jeg får SUPER god og grundig hjælp af både Lasse og Bent. Jeg trykkede 'bestil' i går kl.12.30. I dag kl. 11.15 stod PostNord og bankede på min dør med pakken. VILD service! Og produkterne ser SÅ lækre ud. Glæder mig meget til at give gaverne:-) TAK for en virkelig god købsoplevelse!

9 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service, super lækre airsoft guns og luftgevær.
og masser af upgradering. Og jeres Self Defense våben er super fedt!

5/5!

28 de febrero de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.