Heel behulpzame medewerker. Denkt mee, out of the box. Heel geduldig. Heb nog nooit zoveel geld uitgegeven in een kledingzaak. Dit is ook de reden dat ik niet de max geef. Voor zo'n bedrag verwacht je... Ver más
Enorm professioneel en goed geholpen. Na verteld te hebben wat ik in gedachte had was de eerste pak meteen de goeie! Daarna nog meer pakken geprobeerd om het zeker te weten. Ik zal dit iedereen aanb... Ver más
Zeer vriendelijk ontvangst en professionele hulp bij het uitzoeken van een trouwpak. Er werd goed geluisterd naar je wensen en ook echt de tijd genomen om het mooiste pak uit te zoeken. Deze fijne win... Ver más
La empresa ha respondido
Zaterdag 30 april j.l. Naar Roka Haarlem gegaan, en bijzonder aardig ontvangen door Jolanda en door haar in 1 woord perfect geholpen. We hoefden maar een paar kernwoorden te noemen qua sfeer bruiloft... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Een trouwpak kopen is een bijzondere ervaring, ook al heb je nog zo vaak een pak gekocht. Voor zo'n speciale gelegenheid ga je naar ROKA de vakspecialist waar je de grootste collectie (trouw)pakken en accessoires kan vinden
Winkels in, Tilburg, Haarlem, Rotterdam, Groningen, Enschede, Holanda
- 023-5251353
- info@roka.nl
- www.roka.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Fijne begeleiding die uitgebreid de…
Fijne begeleiding die uitgebreid de tijd voor je namen.
Ik ben fantastisch geholpen
Ik ben fantastisch geholpen in de zoektocht naar een trouwpak. Fijne en vriendelijke service.
Erg goed en vriendelijk geholpen!
We werden geholpen door Nicole
We werden geholpen door Nicole, wat een fantastisch mens.
Ze luisterde en observeerde prima en het eerste pak was meteen volledig raak.
Geweldig zo een ervaring, een echte aanrader een heerlijke ochtend wat onze dag van ondertrouw meteen een zeer aparte wending gaf!!
Met veel plezier hier een trouwpak…
Met veel plezier hier een trouwpak gekocht.
Zelfs met alle corona regels in acht te nemen was het een feestje om hier mijn aankoop te mogen doen.
Ging met een tevreden en blij gevoel de winkel uit.
Nu in spanning afwachten bij het passen en afhalen van het pak...
Goed en eerlijk advies
Goed en eerlijk advies! Ik ben erg goed geholpen en er was volop keuze.
Geweldige dag en werknemer met verstand van zaken 💪
Geweldige dag. En de mevrouw die mij hielp had echt onwijs verstand van zaken want zonder te meten pakte ze een pak en een losse broek die gelijk bijna helemaal goed zat 💪. En deze mevrouw was heel erg vriendelijk
Kindly stuff and good suits…
Kindly stuff and good suits recommendation. That was a great work and also to prevent corona virus.
Nette winkel met vriendelijk personeel
Nette winkel met vriendelijk personeel. Personeel voelt klanten goed aan en weet wanneer humor etc gepast is. Goed geadviseerd en eerlijk advies. Winkel tilburg.
Er werd ruim de tijd genomen en degene…
Er werd ruim de tijd genomen en degene die mij hielp was totaal niet opdringerig. Kon bij twijfel gewoon alles nogmaals passen. Ben uiteindelijk goed geslaagd!
Niet van toepassing
25 februari Trouwpak uitgezocht
Op 25 februari in Tilburg geweest om een trouw pak voor mijn zoon uit te zoeken. Michael heeft ons geholpen. Als je zo toegewijd bent om bezoekers te helpen...was super fijn en heerlijk ontspannen. Hij neemt alle tijd om je een keus te laten maken. Zulk personeel moet je als bedrijf belonen voor hun positieve inzet en klant vriendelijkheid.
Moeder van Davey Graus
Vorig weekend een trouwpak uitgezocht…
Vorig weekend een trouwpak uitgezocht bij Roka. De medewerkster hielp me ontzettend goed. Ze gaf goed advies, nam met goed geduld de tijd voor me en was erg vriendelijk. Enige kleine opmerking was dat het nog wel wat gastvrijer kon in de zin van een extra kopje koffie aanbieden met iets erbij. Hier moesten we namelijk zelf om vragen. Uiteindelijk ben ik zeer goed geslaagd en kan ik iedereen aanraden om bij Roka een trouwpak uit te zoeken.
Mijn bezoek aan Enschede!
Vandaag ben ik in Enschede geweest, om mijn trouwpak uit te zoeken. Geholpen door Anneke, ben ik er in bijna no-time uitgekomen welke combinatie het moest worden.
Zij gaf mij vanaf het begin het gevoel dat zij van wanten wist. Door haar aanpak wisten wij vrijwel direct: Deze keuze kan wel of dit past iets minder bij mij.
Door haar adviezen over de kleinste details, merkte ik dat zij veel ervaring heeft in het kleden van heren. Wat zijn de do’s en ook heel belangrijk, de absolute don’ts!
Nogmaals hartelijk dank voor de goede en persoonlijke service!!
Super geholpen vandaag in Tilburg
Super geholpen vandaag in Tilburg. Ben er ontzettend blij mee. Bedankt voor alles.
Groetjes, Michiel Janssen
Snel geslaagd en mooi pak
Verkoopster zat zeer snel op één lijn met mijn ideeen en dacht goed mee! Geslaagd!
Goede service, duidelijke manier van werken en goed eindresultaat!
Professioneel & deskundig advies
Uitstekend professioneel maar tegelijkertijd op een informele manier geholpen. Ze nemen de tijd, luisteren goed naar je en geven deskundig advies.
Direct geslaagd! Bedankt Roka Tilburg!
Fantastisch!
Fantastisch!
Winkel in Enschede bezocht, met afspraak, voor een trouwpak. Prettig ontvangen door Monique. Zeer behulpzaam en vol begrip, er werd goed geluisterd naar onze wensen en mogelijkheden. Al met al hebben wij het zeer positief ervaren en zijn in een keer goed geslaagd!
Hartelijk dank!
Más información sobre otros tipos de reseñas.