Vandaag op afspraak geweest voor een mooi pak en ben daarbij fantastisch geholpen door Carmen. Deze vrouw is professoneel,aardig en heeft oog voor detail. Super blij met de keuze.Ik kan deze winkel... Ver más
Heel behulpzame medewerker. Denkt mee, out of the box. Heel geduldig. Heb nog nooit zoveel geld uitgegeven in een kledingzaak. Dit is ook de reden dat ik niet de max geef. Voor zo'n bedrag verwacht je... Ver más
Zeer vriendelijk ontvangst en professionele hulp bij het uitzoeken van een trouwpak. Er werd goed geluisterd naar je wensen en ook echt de tijd genomen om het mooiste pak uit te zoeken. Deze fijne win... Ver más
La empresa ha respondido
Zaterdag 30 april j.l. Naar Roka Haarlem gegaan, en bijzonder aardig ontvangen door Jolanda en door haar in 1 woord perfect geholpen. We hoefden maar een paar kernwoorden te noemen qua sfeer bruiloft... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Een trouwpak kopen is een bijzondere ervaring, ook al heb je nog zo vaak een pak gekocht. Voor zo'n speciale gelegenheid ga je naar ROKA de vakspecialist waar je de grootste collectie (trouw)pakken en accessoires kan vinden
Winkels in, Tilburg, Haarlem, Rotterdam, Groningen, Enschede, Holanda
- 023-5251353
- info@roka.nl
- www.roka.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
9+ ervaring met een prachtig pak als resultaat!
Wat een fantastische ervaring! Enorm veel keuze in pakken, gezellig en professioneel personeel die uitgebreid de tijd voor je nemen en die eerlijk aangeven wat je wel staat en wat niet. Na het slagen ook nog een lekkere fles bubbels. Echt een top ervaring en super blij met me trouwpak!
Trouw kostuum
Geweldige zaak met een even zo lieve verkoopster Anneke die mij heeft geholpen aan het mooiste kostuum ooit !!
Ik ben zeer tevreden,ROKA bedankt hiervoor !!
Groeten Paul Rosink.
Weten precies waar ze het over hebben
Weten precies waar ze het over hebben!
Erg goede zaak !
Uiteraard geslaagd in 1 keer.
Erg vriendelijk personeel
Erg vriendelijk personeel. De verkopers hebben echt verstand van hetgeen ze verkopen. Wij hebben er voor de tweede keer gekocht. Vier jaar gelden voor m’n broer en nu voor mezelf. Echt een aanrader.
Een topzaak.
Goed geholpen
Goed geholpen, deskundig personeel, voldoende tijd wordt uitgetrokken.
Filiaal Tilburg waardering cijfer 10.
Filiaal Tilburg waardering cijfer 10.
Daniëlle een echte Brabander een dame van goud met een mooi hart recht door zee. Daar kan ik wat mee.
Kwam binnen met een mwa en
En ga naar buiten als de knapste man!
Ze heeft mij in een pak gezet waar ik nooit voor gekozen zou hebben.
Chappeu Daantje😏
Zeer goed en vriendelijk geholpen …
Zeer goed en vriendelijk geholpen totaal niet opdringerig en veel verstand van zaken.
Erg prettig geholpen.
Goed geholpen door deskundige mensen
Goed geholpen door deskundige mensen. Veel keuze
Professionals met inzicht en ervaring!!
Professionals met inzicht en ervaring!!
Prachtige kleding, en veel keuze. Zowel uitvoering als prijs.
En de begeleiding was vakkundig en heel persoonlijk :)
Als ik nog een keer zou trouwen, dan ging ik weer naar Roka :-D
Nummer 1 voor je trouwpak!
Vriendelijk ontvangen en de service top! Ik ben afgelopen weekend bij de vestiging Rotterdam geweest en ik ben goed geholpen door Carmen! Ik heb een prachtig pak gekozen en nogmaals bedankt.
Mooi pak, maar...
Ik vond dat er niet genoeg openheid over de kosten was. Ze wilde al antwoord of je iets wel of niet wilde zonder een prijs(schatting) te noemen. Mijn tip, ga er met een doel op af. Wat wil je precies en zeker ook wat niet. Uiteindelijk wel een erg mooi pak overgehouden aan mijn bezoek aan Roka wat nog net in mijn budget paste.
Was een super ervaring kan ik zeker…
Was een super ervaring kan ik zeker aanraden
Super goed en professioneel geholpen
Super goed en professioneel geholpen bij ROKA in Tilburg! Binnen een uur het perfecte trouwpak gevonden :)
De specialist voor trouwpakken!
Veel keuze en aan alle details wordt gedacht. Naast de man zijn voorkeur wordt ook bekeken of er een goede match is met de trouwjurk. Voorafgaand aan de afspraak werd gevraagd de bruid een foto te laten mailen van haar jurk. Er wordt goed de tijd genomen en stapsgewijs gewerkt. De adviezen zijn prettig en alles wordt duidelijk uitgelegd.
Geweldige Service!
Geweldige service en meer dan genoeg keuze aan kostuums en bijbehoren!
De vrouw die ons hielp nam ruim de tijd en gaf ons een heel goed advies waardoor we geslaagd de deur uit gingen! (Marijke)
Ontvangst was een beetje rommelig omdat het vrij druk was en de winkel niet zo groot is.
Advies: De winkel is wel aan een renovatie beurt toe. (Voornamelijk Schilderwerk)
Nogmaals bedankt!!
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zelfs als het druk is nemen ze de tijd voor je.
Topp verkoopster
Topp verkoopster (Annemiek)
Erg leuk in omgang en verstand van zaken
Zeer goed
Wat een top team
Wat een top team
Kennis van zaken en denken echt met je mee. Een echte aanrader
Más información sobre otros tipos de reseñas.