Rolsted Cykler v. City Vest, Brabrand
Jeg har været hos Rolsted nogle gange efterhånden, og jeg må indrømme, at jeg er decideret utilfreds. Lad os få det gode (og korte) af vejen først:
Kundepleje:
De har nogle flinke ansatte, som er gode til at fortælle, hvad der skal fikses på ens cykel (og er, efter min erfaring, ærlige i den vurdering).
Det dårlige:
Evner:
Jeg forstår ikke hvorfor, men der har ikke været en eneste gang (af 5 eller sådan noget), hvor jeg har været fuldt ud tilfreds med en reparation. Sidste gang er dog anledningen til denne anmeldelse:
Jeg hentede min cykel, og var egentlig tilfreds de første par dage. Så opdagede jeg, at mit dæk stadig hoppede ved hver rotation og at styret stadig havde slør.
I går - 3-4 uger efter reparationen - var mit styr decideret løst. Ved nærmere eftersyn kunne jeg konstatere, at de enten ikke har gjort noget overhovedet ved sløret, eller at de havde glemt at spænde skruen til styret.
Konklusion:
Rolsted Cykler v. City Vest har ingen faglig stolthed og evner ikke det centrale i deres hverv: at reparere cykler. Jeg har været utilfreds i nogen tid, men har samtidig ikke gidet cykle hele vejen ind til byen. Det gør jeg fra nu af.
Dette skal ikke være en reklame, men jeg kan anbefale Cykelzonen ved Storcenter Nord. De kan deres kram, har fair priser og utrolig venligt personale.