Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Geleverde schroeven kon ik niet gebruiken , de torx gedeelte was vol gelopen met lak. Melding gemaakt met foto erbij en kreeg een nieuwe doos toegestuurd de volgende dag kon ik weer verder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super communicatie en uitstekende service. Er ontbrak aanvankelijk één item bij mijn bestelling, maar dit werd netjes nageleverd. Helaas was hierover geen communicatie geweest. Na een telefoontje werd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor de eerste keer zelf een EPDM-dak geplaatst en dankzij het complete pakket van Rooftopshop is alles perfect verlopen. Alles wat nodig was, zat erbij en de uitleg was duidelijk en eenvoudig te volg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hun totaalpakket is ook echt compleet, voldoende lijm, lijm in spuitbussen, handschoentjes, zelfs een goede kwaliteit rolmeter. Voor 10u besteld, morgen in huis klopt wel niet voor België maar je kr... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de insumos para techado
  2. Tienda de hágalo usted mismo
  3. Tienda de materiales aislantes
  4. Tienda de materiales para la construcción

Escrito por la empresa

Dé online webwinkel in dakmaterialen. Als specialist in EPDM dakbedekking en daktrimmen bieden wij een compleet assortiment voor platte en licht hellende daken. Of je nu zoekt naar EPDM folie op maat, dakisolatie, bitumen, hemelwaterafvoer of de juiste lijm: wij hebben alles in huis voor je klus. Met onze professionele producten maken wij een betrouwbaar en waterdicht dak voor iedereen toegankelijk. Bestel je dakmaterialen eenvoudig online!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

4,7

Todas las opiniones

101 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

snelle levering

snelle levering, prachtig materiaal.

10 de septiembre de 2025

Respuesta de Rooftopshop

Hoi, bedankt voor je review. Goed om te horen dat de levering snel was en het materiaal naar wens is.

Goede snelle levering

Goede snelle levering, topspul!

19 de septiembre de 2025

betrouwbaar

alles geleverd volgens afspraak, vriendelijke service

12 de septiembre de 2025

Respuesta de Rooftopshop

Hoi, bedankt voor je review. Fijn dat alles volgens afspraak geleverd is en de service als vriendelijk werd ervaren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze hebben een vergissing van mij

Ze hebben een vergissing van mij , prima op gelost .

20 de agosto de 2025

Respuesta de Rooftopshop

Hoi, bedankt voor je review. Goed om te horen dat de vergissing snel en netjes is opgelost.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super fijn pakket gekocht op maat voor…

Super fijn pakket gekocht op maat voor mijn overkapping.volgende de reden van 4 ster ipv 5 Er miste wel een gebruiksaanwijzing gelukkig heb je nog internet ;)
Er was te weinig lijm geleverd dus kon de volgende dag nog op pad voor 2 bussen, als je het nooit doet gaat het soms zo. Maar was geen rekening mee gehouden denk ik.

14 de septiembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Correcte en duidelijke omschrijving van…

Correcte en duidelijke omschrijving van de producten. Ingesloten gebruiksaanwijzing zou wel wenselijk zijn. Witte lijm om epdm op hout te kleven is niet geschikt voor gebruik bij ruw hout. De groene contact spray lijm is hiervoor beter. In mijn geval had ik een halve bus te weinig of heb ik meer gebruikt dan nodig.

30 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kocht een tuinhuisje voor mijn…

Ik kocht een tuinhuisje voor mijn moeder die 83jaar is. Heb het internet afgezocht en bij jullie terecht gekomen. Alles is eerlijk en goed verlopen. Het materiaal was correct in gepakt.
Het enige wat ontbrak waren enkele vijzen! Niets zo erg. Maar wil een eerlijke opmerking schrijven.
Toch bedankt voor jullie goede service.
Toppie

25 de julio de 2025

Had de verkeerde besteld

Had de verkeerde besteld. Had uiteindelijk veel duurdere nodig, maar daar kon de rooftop shop niets aan doen. Werd omgeruild door transporteur. Goeie service en de dak kraal ziet er mooi uit.

5 de septiembre de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

De complete sets zijn gemakkelijk, instructies kunnen (nog) beter.

De complete sets zijn gemakkelijk te bestellen voor iemand zoals ik die nog nooit een EPDM dak heeft gemaakt. Spulletjes netjes en op tijd geleverd, keurig verpakt en goed vervoerd met eigen transport.
Enige minpuntje zijn wat aanmerkingen op de vele instructiefilmpjes. In de eerste plaats wordt niet duidelijk getoond of uitgelegd hoe dik de daklijm (dus niet de contactlijm) gesmeerd moet worden. Na een half dak had ik nog maar een kwart van de bijgeleverde lijm gebruikt. Dikker smeren dan je eigenlijk van plan was is dus de boodschap (of er is veel te veel lijm bijgeleverd).
Tweede punt is dat er nogal gemakkelijk voorbijgegaan wordt aan het invouwen van de (binnen)hoeken. Het zou handig zijn om duidelijk te laten zien hoe je dat het beste kunt doen.
Voor de rest: topervaring!

14 de agosto de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het was erg prettig om telefonisch goed…

Het was erg prettig om telefonisch goed advies te krijgen bij vragen. Vragen worden direct beantwoord. Geen eindeloos keuzemenu en dan iemand aan de telefoon krijgen die op de administratie werkt. Prima ervaring .

12 de agosto de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.