Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ett lurendrejeriföretag som delgiver på midsommarafton. De tar avgifter för brev de skickar till kommunen/socialnämnden där de betättar att du har en förfallenfaktura fast du är en månad sen. Det är i... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

-0- jos se olisi. On hyvin outoja perimistavat. Asiakas ei saa ollenkaan muistutuslaskussa tietoa, mikä oli alkuperäisen laskun viite ja mitä tutkimusta lasku koskee?! Sittemmin selvisi, että... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

När man får deras faktura ser det ut som en bluff! Dock stämmer det att vi missat en betalning men påminnelsen kom dagen efter den skulle vara betald! Inom ett par dagar kom det en ny faktura med ext... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Den sämsta möjliga kundservice som går att uppleva! Tar över en vecka för att få svar på en enkel fråga. De skickar en påminnelsefaktura trots de mottagit betalning. Vägrar ta bort påminnelseavgift o... Ver más

1,2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,2

Todas las opiniones

28 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Bluff scumm

Hemst kundservice avstånd telefonen utan att jag har förklarat färdig kanske är fredagen och Jon vill åka hem? Jätte dåligt foretag dom behöver bara pengar

7 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag betalde 1:a påminelsen då hade…

Jag betalde 1:a påminelsen då hade ropocapital skickat
En ny påminnelse med inkasso kostnad 180kr
Jag hävdade att jag har betalt sen några dagar, vilket de såg, men jag måste ändå betala inkasso kostnaden.
Har råkat ut för sånt tidigard men då har andra företaget tagit bort inkasso kostnaden. Men i detta fall gör de inte det. Mycken dålig service🤪

1 de diciembre de 2023

Återbetalning kommer inte

Jag betalade en faktura dubbelt och skickade in återbetalningsanspråk för 6 veckor sedan. Jag påminde dem för 4 veckor sedan och fick svaret att det var godkänt och skulle betalas ut "så fort som möjligt".

Nu 4 veckor efter det svaret har jag fortfarande inte sett röken av pengarna. Det känns som de hoppas att folk ska glömma bort det hela lägga pengarna i egen ficka. Kommer gå vidare till ARN om jag inte fått pengarna inom två veckor.

30 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Otrevligt bemötande av handläggare…

Otrevligt bemötande av handläggare Alexandra och hon slänger på luren innan samtal var klart. Ser att det hänt andra också här. Kraftigt oseriöst inkassobolag. Jag får inkasso på fakturor som är felaktiga och som jag redan betalt som jag alltid gjort .inte kul att återigen få hot om avhysning och kronofogden när jag gjort rätt för mig och får en påhittad skuld .Hon ville inte lyssna och ställde samma fråga ett antal gånger och jag svarade varje gång . Vet inte hur många gånger jag ska svara på samma fråga. Fick likadant hotbrev förra månaden av dom men den avskrevs . Nu får jag återigen krav på en till felaktig faktura . I deras brev står det klart och tydligt att jag ska kontakta dom Rapo Capital vid bestridande . Ändå verkar Alexandra tycka att jag ska kontakta bolaget som skickat kravet till dom . Riktigt illa bemötande och tror inte ens hon satt upp mitt ärende som bestridande då hon slängde på luren .

23 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fick en faktura som jag betalade direkt…

Fick en faktura som jag betalade direkt eftersom jag är så rädd för inkasso. Nu har jag fått ett brev från dom att de vill betala tillbaka pga att jag tydligen betalt för mycket. De drar 95 kr för det överbetalade beloppet. Tror att de sätter detta i system. Låter folk betala för mycket o tar betalt för att betala tillbaka. Obehagligt!

10 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vill inte ge service bara ta betalt

Skickade ut en påminnelse för redan betald faktura. Vägrar att ta bort den extra avgiften då de påstår att fakturan är betald senare än vad de anger. Riktigt otrevlig personal i kundtjänst. Man blir behandlad som en kriminell.

6 de octubre de 2023

Kan man ge -5 stjänor istället

Kan man ge -5 stjänor istället? Detta inkasso bolag har v*ldtagit min ekonomi i snart 5 månader. Jag har betalat varenda krona tillbaka men ändå så skickar dom ut fakturor som att det är en ära att ta emot något man inte ska behöva betala!

15 de septiembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Horribelt och lurendrejeri !

Absolut sämsta skiten jag vart med om ! Dom skickade en påminnelse trots att fakturan betalades dagen före påminnelse-avgiften drogs ut. Till råga på allt så fick vi fakturan sent eftersom posten bara levererar 1g/v. Sen tog det 45 min att komma fram till kundtjänst och väl framme så var det sen otrevligaste människan jag nånsin hört. Killen i kundtjänst sa ordagrant ”vi kommer inte komma nånstans så jag lägger på. Klick”. Befragare !!

15 de agosto de 2023

Fick en bluffaktura

Jag en bluffaktura från dem med fel belopp och en del felstavningar.

Går ej att ringa till kundtjänsten.

Om ni också fått bluffakturor måste ni bestrida dem för att de inte ska hamna hos inkasso och kronofogden!

3 de julio de 2023

De är helt oseriösa

De är helt oseriösa. Skickade en påminnelsefaktura på ett högt belopp som inte ensa fanns från början. Min kollega fick vänta i över 1!!! timme på kundtjänst.

9 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efficient customer service

I had a very pleasant experience with Ropo Capital's customer service in settling a dispute I had with my electricity supplier (Imatar - make sure to remember this name and avoid it).

Ropo Capital's customer service was easily reachable with chat service. No queue, friendly, understanding my situation. A solution was found within 10 min and modified invoices were issued right away.

Debt collection companies don't usually have good reputation, but when it comes to my case in settling unjustified expenses caused by poor invoicing of their customer (Ilmatar - remember), I can only say thank you for the help!

22 de julio de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.