Valorada con 1 estrellas sobre 5

1 ster is al teveel...Na duidelijke annulering van een bestelling ruim voor verzending gaan hun toch verzenden en wensen dan dat de koper (omdat hun niet de juiste gegevens op hun website hebben staan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

RRWheels & Customs is een voorbeeld voor vele bedrijven in Nederland. Alles binnen dit bedrijf is goed geregeld. Vragen worden via zowel e-mails als WhatsApp professioneel opgepakt door een van hun... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een ontzettend fijn bedrijf! Ik wist aanvankelijk niet goed welke wielen ik wilde of wat mooi zou staan, maar ik ben hier uitstekend geholpen. Het team nam alle tijd voor mij en beantwoordde a... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer fijn bedrijf, ontzettend goed geholpen door medewerkers denken met je mee. Zo blij met mijn velgen en banden, die ook gemonteerd zijn. Superblij ermee bedankt RR Wheels &Customs.

La empresa ha respondido

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beschadigd product ontvangen en geen oplossing

Ik heb een bestelling gedaan bij RR Wheels en een beschadigd onderdeel ontvangen. In plaats van dit netjes op te lossen volgens de consumentenwet (waarbij ik recht heb op een deugdelijk product of mijn geld terug), probeert dit bedrijf er alles aan te doen om mijn claim af te wijzen.

Ze beschuldigen mij er zelfs van dat mijn berichten door een “GTP-programma” geschreven zouden zijn, ik heb geen idee wat ze daarmee bedoelen, maar dit is natuurlijk volledig onzin en een vreemde manier om met klanten om te gaan.

Daarnaast blijven ze zich verschuilen achter hun eigen retourbeleid en verzonnen regels, terwijl de wet duidelijk is: bij levering van een beschadigd product hoort de klant zijn geld terug te krijgen. In plaats daarvan doen ze er alles aan om dit te traineren en geen geld terug te storten.

Kortom: slechte service, beschadigde onderdelen geleverd, en weigering om de wet na te leven. Ik raad iedereen aan om goed na te denken voordat je hier iets bestelt.

25 de agosto de 2025
Opinión espontánea
Logotipo de Onbekend

Respuesta de Onbekend

Beste Abdoullah,

Bij elk incident zijn er twee kanten. Wij verzoeken u vriendelijk voortaan in duidelijk, respectvol en algemeen beschaafd Nederlands (ABN) te communiceren en af te zien van krachttermen, provocerende e-mails en telefonische uitingen. Omwille van de ontstane situatie hebben wij u uit ons klantenbestand verwijderd. Wij zullen geen verdere correspondentie over deze kwestie voeren.

Wij wensen u het beste voor de toekomst.
^Team RR Wheels & Customs

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super bedankt!Van bestelling tot en met levering…

Van bestelling tot en met levering alles was perfect!
Goede communicatie
Help correct model
Voldoende snel leveren
Verpakking is okay
Artikel is zonder beschadiging
Dus perfect service
Bedankt en tot volgende keer Groetjes!

21 de agosto de 2025
Opinión espontánea
Logotipo de Onbekend

Respuesta de Onbekend

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Dat wordt zeer gewaardeerd!

^Team RR Wheels & Customs

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.