Consulta las opiniones de los clientes

La empresa ha respondido

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har som frivillig musikforening (roskildebeat) nu brugt Safeticket i et år og har aldrig haft noget at klage over. Pengene fra billetsalget bliver udbetalt straks billetsalget er stoppet. Det er n... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skulle i forbindelse med en byfest oprette et billetsystem, og valgte derfor Safeticket, da de umiddelbart så ud til at have det bedste produkt. Det valg fortryder jeg bestemt ikke. Der var selvføl... Ver más

Información sobre la empresa

1. Eventos y entretenimiento

Escrito por la empresa

Safeticket leverer et komplet billetsystem til en lang række arrangører. Den enkelte arrangør håndterer selv billetsalget af sine arrangementer via Safeticket. De er derfor selv herre over, hvilke arrangementer de udbyder, og hvilke billetpriser de har. Safeticket leverer billetsystemer til mange forskellige arrangører, heriblandt festivaler, uddannelsesinstitutioner, sportsklubber, spillesteder og mange flere.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Rigtig godt system

Rigtig godt system med mange tilpasningsmuligheder, virkelig god kundeservice og rigtig gode kundevilkår i fht. branchen generelt, og ovenikøbet rigtig gode priser.

27 de febrero de 2026

Hej Toke,

Tusinde tak for at dele din oplevelse!

Vi er utroligt glade for dine rosende ord og for at høre, at du er tilfreds med vores funktionalitet, kundevilkår, kundeservice og ikke mindst vores priser.

Vi ser frem til et godt samarbejde💜

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk platform og kanon kundeservice!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med safeticket. Vi er et fest udvalg i en lille by der afholder Halfest en gang årligt og for første gang, er vi gået digitalt med billet salget og det er bare gået så godt.

Vi har altid været i tvivl om vi kunne finde en løsning digitalt der passede os og vores behov for bordinddeling, men det har ikke været noget problem. Jeg har haft tæt kontakt med Signe og brugt hendes hjælp hver gang der var det mindste jeg har været i tvivl om. Jeg er blevet mødt af Signe og hendes kollegaer med god energi og en del tålmodighed, så man kan blive sat godt ind i tingene.

Vi kommer til fremover at anvende safeticket hvert år🤩

Kæmpe anbefaling!

Mvh. Matilde

24 de febrero de 2026

Hej Matilde,

Tusinde tak for dine flotte ord. Vi er glade for at høre, at I har haft en god oplevelse med Safeticket, og at I har lyst til at bruge os igen til jeres næste event💜

Jeg synes også, vi har haft en super god dialog, og jeg glæder mig til, I skal igang igen.

Vi tales ved :)

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig hjælp og utrolig imødekommende og hjælpsomt personale. Meget nemt, intuitivt og overskueligt system der skaber et godt overblik for os som arrangører. Kan klart anbefales! Vi har kun positive oplevelser med Safeticket.
Mvh Apetit.dk / Musikforeningen Tråd

24 de enero de 2026

Hej Berit,

Tusinde tak for dine rigtig flotte ord og din anbefaling!

Vi er også virkelig glade for vores gode samarbejde og gode dialog. Vi ser frem til at hjælpe med jeres billetsalg fremover også💜

KÆMPE ANBEFALING

Jeg har lige oprettet mit første arrangement hos dem, og jeg vil først og fremmest rose platformen.
Jeg synes det hele giver så god mening og er nemt at bruge for både mig og mine kunder, og så er prisen virkelig god - især når man ser deres høje serviceniveau.

Deres prismodel er så god og meget retfærdig.
Jeg har en lille bitte virksomhed, med en lille omsætning, så det betyder rigtig meget at finde en platform som denne.
Det betyder at selv jeg, kan fremstå professionel og min kunde får en god og ordentlig oplevelse.

Der er rigeligt at skulle stå for når man er selvstændig, så jeg frygtede virkelig at skulle opsætte sådan et bookingsystem - men det har vitterligt ikke taget mig mere end 30 minutter at oprette min konto, første event og venteliste, takket være deres brugervenlighed.

Derudover har jeg ikke skulle vente mere end et par timer på at få svar fra deres support, og har fået så mange gode tips og hjælp fra dem.

KÆMPE ANBEFALING herfra!

21 de octubre de 2025

Hej Patricia,

Tusind tak for dine flotte og rosende ord! Vi er superglade for at høre, at vi har kunnet gøre en forskel for dig og din virksomhed!💜

Vi arbejder hver dag benhårdt på at give den bedst mulige oplevelse til de arrangører, der bruger Safeticket – så det betyder virkelig meget for os at få den anerkendelse tilbage!

Vi ser frem til det gode samarbejde!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et billet system der virkelig skalere…

Et billet system der virkelig skalere med dit behov - fra den lille skole til det store arrangement med mange tusinde mennesker. Og så til den rigtige pris! Har kun haft gode oplevelser både med opsætning og senest som køber af billetter på den anden side.

29 de mayo de 2025

Hej Mikkel,

Tusinde tak for dine rosende ord. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med systemet både ift opsætning og som billetkøber! :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super nemt at sætte op og en hurtig…

Super nemt at sætte op og en hurtig kundeservice, der er klar til at hjælpe, hvis du har brug for det. Anbefaling herfra.

20 de mayo de 2025

Hej Mark,

Tusinde tak for din anbefaling. Det er vi utroligt glade for at høre! :-)

Rigtig god kundeservice

Safeticket er en virkelig god samarbejdspartner, som er enormt hjælpsomme og virkelig hurtige til at besvare dine henvendelser, så du altid kan komme videre i udvikling og gennemførsel af dine arrangementer.

16 de abril de 2025

Hej Morten,

Tusinde tak for dine rosende ord. Vi er rigtig glade for at høre, at du har en god oplevelse med Safeticket og vores support! :-)

Brugervenligt og fleksibelt billetsystem

Jeg bruger dagligt Safeticket i mit arbejde, og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Systemet er intuitivt og brugervenligt, og supporten er i top – eventuelle spørgsmål besvares altid hurtigt og grundigt.

Platformen udvikles løbende med nye funktioner, og vi har flere gange haft specifikke ønsker, som Safeticket har været utroligt lydhøre overfor. De har ikke bare implementeret forbedringer, men har også fungeret som en værdifuld sparringspartner i udviklingen af de bedste løsninger til vores behov.

Hvis du leder efter et pålideligt billetsystem med stærk support og løbende innovation, så er Safeticket et fremragende valg.

13 de marzo de 2025

Hej Line,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi arbejder konstant på at forbedre både systemet og vores support, så det betyder rigtig meget for os at blive anerkendt for det. Det er fedt at høre, at du har haft gode oplevelser med både platformen og vores supportteam.

Vi sætter stor pris på vores samarbejde og ser frem til at fortsætte med at udvikle løsninger, der passer til jeres behov.

Fantastisk godt tilmeldingssystem

Rigtig god support og hjælp til at komme i gang med tilmeldingssystemet, som jeg kun kan varmt anbefale til andre.

7 de marzo de 2025

Hej Jimmy,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god opstart med Safeticket, og at du er glad for systemet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Billetsystemet der bare fungerer - for udbyder og for kunde

Hos Politiken har vi gennem tiden arbejdet med forskellige billetsystemer, men efter at have benyttet Safeticket som kunde i anden sammenhæng og haft en smidig købsoplevelse, valgte vi at skifte til dette billetsystem.
Beslutningen er taget for flere år siden, og er aldrig fortrudt. Tværtimod får vi løbende forbedringer og nye features, og oplever en virksomhed, der lytter og ønsker at være en reel sparringspartner med interesse i vores forretning.
Hos Safeticket er både produkt og service af høj kvalitet – og her får du meget for pengene.
Stor anbefaling herfra :-)

14 de febrero de 2025

Hej Thomas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Vi er meget glade for at høre, at I har en god oplevelse med Safeticket. Det betyder meget for os.

Herfra skal der heller ikke være tvivl om, at vi også sætter stor pris på vores gode samarbejde.

Nemt og effektivt

Super nemt at komme igang takket være den fantastiske support!

20 de febrero de 2025

Hej Rasmus,

Tusinde tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med systemet og vores support.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hos Arturel har vi brugt Safeticket til…

Hos Arturel har vi brugt Safeticket til at styre vores pre-access til vores lagersalg. Det har fungeret uden problemer! Vi har før brugt andre billetudbydere, men fremover kommer jeg kun til at bruge Safeticket 🙏🏼

17 de febrero de 2025

Hej Mikkel,

Tusinde tak for din feedback🙏🏼

Vi er glade for at høre, at I har haft en god oplevelse med Safeticket i forbindelse med købet af billetter til jeres pre-access til lagersalget.

HELT UTROLIGT RINGE…

Silkeborg Gymnasium bruger dette utrolige ringe betalingssystem.
Hvis I går og overvejer dette system til at styre jeres indbetalinger, så find for Guds (Eller burde man skrive Trumps) skyld et andet.

Hvad sker der for jeres dato vælger.. hvorfor kan man ikke bare vælge år, måned og dag og så trykke OK til det valgte, næææ det skal da være super gammeldags så man vælger dag, så lukker kalenderen ned, så åbner man og vælger måned så lukker kalenderen ned osv. når man så tænker nu er den der, så er den ikke for så er den hoppet tilbage til januar og man kan starte forfra.

Set fra den lyse side så skal jeg ikke bruge penge på frisør de næste par måneder, alt hår er rykket af i processen for at få betalt en studietur for datteren.

20 de febrero de 2025

Hej Kristian

Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med vores dato-vælger, hvor du skulle vælge en dato for din datter i forbindelse med din betaling, som viste sig at være udfordrende for dig.

Vi arbejder hårdt hver dag for at levere den bedste kundeoplevelse. Det bliver vi heldigvis også anerkendt for hver eneste dag.

Men når nu du peger på kundeoplevelsen som vi har så stor fokus på, gør det også ekstra “ondt” at få denne anmeldelse.

Dog er vi aldrig for fine til at modtage kritik, derfor vil vi helt konkret kigge dato-vælgerens brugervenlighed grundigt igennem med det samme.

God dag :)

Anders, Safeticket A/S

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super nemt og godt billetsystem

Pengene fra billetsalget bliver udbetalt straks billetsalget er stoppet.
Det er nemt at opsætte billetter og har man brug for support er der altid hurtige og kompetente svar.
Vi oplever også at vores gæster finder det nemt at købe billetter og systemet i øvrigt er meget stabilt.
Der følger også en app med til kontrol af billetter, der fungerer fremragende.

19 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi er glade og tilfredse

Vi er glade og tilfredse, både som arrangør af events men også som køber.
Alt i alt super stærkt brand som også altid er hurtige og hjælpsomme.
Vh Julie

17 de junio de 2024

Dårlig oplevelse...

I forbindelse med et arrangement på AAU skulle mine venner og jeg købe billetter gennem SafeTicket, dette var dog ikke muligt. Selvom man kunne vælge en af de fire forskellige billetmuligheder, så kunne de ikke placeres i indkøbskurven. Dette skyldes ifølge arrangøren, at der var for mange personer som ville købe billet på samme tid. Såvidt jeg har forstået, så var der 178 billetter til rådighed.

Mine venner og jeg prøvede løbende, at købe en billet til arrangementet uden held. Efter 40 minutter var der udsolgt og vi stod uden billetter. Dårlige servere? Jeg ved det ikke, men oplevelsen var rædselsfuld.

8 de marzo de 2022

Hej Anders
Tak for din anmeldelse, den er måske ikke helt rimelig, men som leverandør af billetsystemer må vi nogle gange tage skraldet fra skuffede billetkøbere.

Jeg forstår godt din frustration. Det er altid træls når man ikke lykkedes med at købe billet til det arrangement man gerne vil med til og man kan nemt skyde skylden på teknikken.

Jeg har netop talt med arrangøren hos AAU her til morgen og de kunne berette om massiv efterspørgsel på de her 178 billetter og vores logfiler indikerer da også en massiv efterspørgsel på arrangementet.

Det du derfor har oplevet med "Det ønskede antal billetter kunne ikke reserveres - Prøv eventuelt igen senere" er ganske enkelt at alle tilgængelige billetter af den eller de typer du forsøgte at vælge, er puttet i en indkøbskurv hos nogle af dine medstuderende, så medmindre der er nogen der fortryder eller forlader købsforløbet, eller deres kurv timer ud (de har billetterne reserveret i 10 minutter indtil de skal gå til betaling), er billetterne sådan set solgt.

Vi har så rent teknisk valgt ikke at melde et event udsolgt når en bruger har puttet billetten i kurven, men først når ordren er gennemført, for ikke at have et "Udsolgt" skilt der kommer til at stå og blafre og skabe endnu mere forvirring.

Så hvor træls det end lyder, så har billetsystemet ageret som det skulle, I har bare været mange flere der gerne ville deltage, end der har været billetter til.

Den slags udfordringer kan vi som leverandør af billetsystemet ikke rigtigt gøre noget ved.

Med venlig hilsen Anders, Safeticket A/S

Valorada con 1 estrellas sobre 5

ALT for lang behandlingstid.

Torsdag d. 27.2.20 skrev jeg til safeticket, at jeg ønskede at oprette en bruger i deres system som type sportsklub. Jeg laver mindfullnesskurser og hold.
Mandag d. 2.3. får jeg et spørgsmål om hvad jeg skal bruge det til for aktiviteter. Jeg svarer mindfullnesskurser.
Der går en uge - før jeg mandag d. 9.3. får yderligere spørgsmål om hvad deltagerprisen er på mine kurser og hvor mange jeg forventer at sælge og hvor lang tid i forvejen.
EN UGE!!
Allerede her syntes jeg at jeg har fået enormt dårlig behandling pga. den lange behandlingstid. Samtidig er min forventning om, at jeg kunne få en bruger hurtigt og komme igang med et sidste salgsfremstød med nem betaling gået fløjten, for kurserne skal til at starte.
Nu har vi d. 16.3.
Jeg har endnu ikke hørt yderligere, modtaget brugeroplysninger, tilbud eller andet. Det er simpelthen ALT for dårligt og ikke til at arbejde med.
Synd for SafeTicket, jeg anbefaler dem ikke.

16 de marzo de 2020

Respuesta de Safeticket A/S

Da du bestiller billetsystemet hos os, vælger du at du er en sportsklub med egne betalingskortaftaler.

Men det viste sig jo at du er jo tydeligvis ikke en sportsklub, men en helt nystartet enkeltmandsfirma, hvor du gerne vil sælge kurser online.

Her forsøger vi første gang at kontakte dig telefonisk, uden held.

Undervejs i dialogen forsøger vi at kontakte dig telefonisk flere, men du undskylder dig efterfølgende på e-mail med at du ikke har mulighed for at tage telefonen hele ugen.

Med udgangspunkt i ovenstående begynder de fleste af de røde lamper i vores hvidvask-kontrol at lyse, nystartet enkeltmandsfirma, en g-mail adresse og ingen tid til at tage telefonen.

Det er forklaringen på at der ikke fluks blev sendt en kontrakt til dig og jeg kan forstå på din anmeldelse her, at du formenteligt har fundet en anden løsning.

Jeg erkender at vores besvarelser på maildialogen kunne have været hurtigere, men grundet massive mængder af henvendelser pga coronavirus har dette desværre ikke været muligt i disse dage.

Men du kunne jo have ringet tilbage eller været i en position hvor du havde mulighed for at besvare din telefon, du vidste jo at vi havde ringet.

Jeg ønsker dig held og lykke i din videre færden.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.