Solgte min afdøde fars møntsamling
Solgte min afdøde fars møntsamling - lille forhåndsviden om markedet, men oplevede helt igennem seriøs, fair og ordentlig behandling.
Stedet kan varmt anbefales.
Samler Børsen, Århus.
Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Stedet kan varmt anbefales.
Altid god service, og et rent skatkammer af de reservedele som ellers kan være svære at skaffe andre steder.
Tjek her for den dims andre ikke kan skaffe!
Jeg er kommet i Samler Børsen, Aarhus i de mere end 35 år forretningen har eksisteret. De har et stort, meget varieret og spændende udvalg. Det er næsten som at besøge et lille museum. Jeg har altid fået en meget god, faglig og meget hyggelig og betjening.
Jeg er kommet i Samler Børsen, Aarhus i mange år og er aldrig gået forgæves. De har komplet udvalg i nyt Märklin H0 og pænt udvalg i nyt Z. De ved, hvad de taler om. Forretningen har eksisteret i over 35 år. Diverse tilbehør til togbanen er der også. Og så har de også meget brugt Märklin. Man får altid en venlig betjening.
Her er et bredt udvalg af nyt og brugt Märklin. Priserne er fornuftige. Servicen er god, og har viden om varerne.