Amazing in all functions. They have full understanding on what looks good & above all getting that NAtural look. Every single person is different so they customized the design that looks best for on... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Havde jeg dog bare tidligere vidst at der fandtes denne mulighed, for at få mit hår til at se tættere ud Jeg har i flere år brugt forskellige hår produkter, shampoo, mm. intet af det har haft nog... Ver más
Jeg har i længere tid undersøgt markedet i Danmark efter en Klinik og en Smp teknikker der kunne løfte opgaven med den perfekte behandling, Troede faktisk ikke at det var muligt, og havde for... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Scalp style studio har overtaget dette domain, vi arbejder på at få slettet bedømmelserne, da navnet Scalp.dk har været brugt før af anden bruger.
Información de contacto
Dinamarca
- www.scalp.dk
Jeg kan kun give min allerbedste…
Jeg kan kun give min allerbedste anbefaling. Hele forløbet var præget af høj faglighed, grundighed og en virkelig tryg atmosfære.
Kvaliteten af selve SMP-behandlingen er i top – der er tydelig sans for detaljer, og resultatet ser både naturligt og professionelt ud. Samtidig tog han sig god tid til at forklare processen, svare på spørgsmål og sikre, at jeg følte mig helt tryg undervejs.
Man mærker tydeligt, at der er stor erfaring og passion bag arbejdet. Jeg er meget tilfreds med resultatet og vil uden tøven anbefale ham til andre, der overvejer SMP.
Synd!
Gør jer den tjeneste og søg andre steder håber ikke der andre end mig som hopper i fælden! Har fået 6 behandlinger og det ligner bare noget der løgn!!

Respuesta de Scalp.dk
SKYND DIG VÆK DERFRA!!!
Jeg kom desværre til at hoppe i fælden med begge ben. Udefra ser denne klinik umiddelbart fin ud, men lad dig ikke narre af deres reklame videoer og første håndsindtrykket. Vedkommende har langt fra 8 års erfaring som han giver udtryk for. Dette opdager man når man går igang med behandlingerne. Han starter tit ud med at behandle også er der en anden herre som overtager. Denne mand har desværre det værste ry i branchen, med masser af utilfredse kunder på Samvittigheden. Alt dette kan du læse mere om hvis du søger på - smp denmark - her på trustpilot. De har skiftet navn utallige gange. Hvorfor mon!
Jeg kender personligt ikke nogen der har fået smp behandling, så jeg har ikke kunnet samligne mig med nogen. Jeg nåede heldigvis "kun" at få 4 behandlinger. Første, anden, og tredje gang gik vel som planlagt hvis det skal se ud som det gjorde. Men det lignede på ingen måde mit eksisterende hår i nakke og siderne. Fjerde smp behandling gik helt galt. Det lignede noget der var løgn.. En masse store dots prikker som skilte sig tydeligt ud fra det eksisterende og stadig kæmpe kontrast da jeg er mørkhåret. Selv efter 4 behandlinger.
Jeg fik en rigtig dårlig mavefornemmelse så jeg fik 2 uvilkårlige smp klinikker til at se hvad der var blevet lavet. De bekræftede det var langt under standarden for dette.
Jeg konfronterede vedkommende hos aesthetic med min utilfredshed men han fyrede bare en masse pladder af med det var en del af processen og at det skulle se sådan ud. Disse smp behandlinger kræver et vist håndværk og teknik. I og med man lægger sin tillid i deres hænder og forventer et resultat som spiller max så formår aesthetic ikke at levere dette. Heldigvis er der andre smp klinikker der kan deres kram så jeg er kommet godt videre i et nyt forløb hvor det der er lavet hos easthetic med nød og næppe kan reddes.
Hvis du vil undgå dårlige resultater og laser behandlinger så gør dit forarbejde og tjek de forskellige klinikker ud.

Respuesta de Scalp.dk
Havde mange overvejelser inden jeg…
Havde mange overvejelser inden jeg besluttede mig for Smp, efter grundig research, fandt jeg frem til at astetic så ud til at have de flotteste resultater. Efter et grundigt forløb har jeg nu fået det resultat jeg drømte om. Resultatet er meget virkelighedstro, og har endnu ikke mødt nogen der har kunne se at det ikke var ægte. Mht rygterne omkring farven der kan skifte farve over tid, er dette noget som er vigtigt at være opmærksom på, og her forsikrede scalp.dk at de benytter en farve der ikke ændre sig over tid, jeg har nu haft løsningen i 6 måneder og det ligner stadig som da jeg forlod klinikken på den sidste behandling dag. Alt i alt er jeg meget tilfreds, og kan kun varmt anbefale scalp.dk.
Professionel og meget kyndig vejledning…
Professionel og meget kyndig vejledning i hele processen.
Virkeligt godt håndværk og altid et smil på munden.
Det er de bedste penge jeg har ofret på mig selv.
Jeg er umådeligt glad for mit resultat
Jeg er umådeligt glad for mit resultat! Jeg havde ingen kendskab til denne metode, men jeg blev sat godt ind i det. Det var en fornøjelse og nu nyder jeg blot mit udseende.
Super service og nice work 👍🏼
100 PROCENT TILFREDS
100 PROCENT TILFREDS...
Jeg startede mine behandlinger for knapt 3 år siden. Jeg har fra første møde med klinikkens personale følt mig tryg, og at jeg var i gode hænder. Medarbejderne viser en kæmpe stor tålmodighed og er gode til at lytte til, hvordan man ønsker, at det endelige resultatet skal være. Medarbejderne er gode til at komme med forslag til, hvad de synes passer til éns look, og min oplevelse var, at man i fælleskab med personalet i klinikken kommer frem til det bedst mulige endelige resultat. Alt i alt er det noget af det bedste jeg har gjort for mig selv, og det kan ikke beskrives, hvor stor en glæde det har givet mig, at få et skarpere look tilbage med en “synlig hårlinje”
Bedste hilsner Martin
Super god behandling
Altid super god og prof. behandling, som foregår i dit eget tempo, hvilket er rart. Jeg har været meget forsigtig og har kun fået lavet meget lidt ad gangen, for det passede til mig. Altid mødt stor forståelse. Jeg er meget glad for resultatet!
Bedste beslutning...
Bedste beslutning jeg har taget i mit liv. Jeg har fået min selvtillid tilbage, og det er takket være SMP-eksperten, Zacharias.
5 stjerner herfra!
Rigtig god oplevelse! Kan varmt anbefales!
Jeg har kun gode ting at sige. Et godt og professionalt team som er nemt at tale med og få en dialog hvor det er det bedste resultat for som er i fokus.
Hvis du overvejer denne behandling så er Scalp et rigtigt godt sted til den!
Havde jeg dog bare tidligere vidst at…
Jeg har i flere år brugt forskellige hår produkter, shampoo, mm.
intet af det har haft nogen virkning
det at jeg nu har fået pigmenteret større fylde har givet mig det udseende som jeg har ønsket mig i så mange år.
super tilfredshed og 5 store stjerner herfra.
Jeg har fået verdens bedste behandling…
Jeg har fået verdens bedste behandling og nyder min nye look med stor selvtillid. Kæmpe anbefaling og fem stjerner herfra.
Amazing in all functions
Every single person is different so they customized the design that looks best for ones overall look.
Jeg er målløs..
Jeg er målløs... man tror næsten ikke sine egne øjne, når man ser før og efter billederne i klinikken. Men det resultat som Zacharias har kreeret, på mig, det er udover al forventning. I samråd med ham, fik jeg drømmeresultatet. Det er så naturlig en overgang, at man ikke kan se det er lavet med. Tak tak tak
Jeg har i længere tid undersøgt…
Troede faktisk ikke at det var muligt, og havde forberedt mig
og indstillet mig på
på at tage til London og få behandlingen udført.
Da jeg blev gjort opmærksom på, i en annonce på Facebook at den kendte Smp artist Zacharias (Zach)
Nu er tilknyttet og Udfører behandling hos Aesthetic Clinic.
Jeg har efterfølgende fået udført en meget flot og ikke mindst naturtro behandling af Zacharias,
og giver mine varmeste anbefalinger til at Du tjekker ham ud, før du tager en evt. beslutning om at tage til udlandet for at få udført din behandling.
Jeg var meget skeptisk
Jeg havde fået foretaget en hårtansplantation i Danmark, som på ingen måde var vellykket. Ydermere havde jeg som følge af hårtransplantationen også fået pådraget mig et stor ar i nakken. Da jeg så en annonce på Facebook omhandlende hårpigmentering, og efter blot en samtale med en behandler, fik jeg tid til en gratis konsultation, hvor jeg til denne følte mig tryg og sikker og besluttede derfor, at jeg startede behandlingen. Hele vejen igennem følte jeg mig tryg og sikker. I dag kan jeg bryste mig med en super flot behandling, samt et ar, der er camoufleret.
Super helt i top fik det lige som jeg…
Super helt i top fik det lige som jeg ville have det
Didn't finished yet but at the giving…
Didn't finished yet but at the giving moment all looks just fine, it did improved my look.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.