Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Amazing in all functions. They have full understanding on what looks good & above all getting that NAtural look. Every single person is different so they customized the design that looks best for on... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde fået foretaget en hårtansplantation i Danmark, som på ingen måde var vellykket. Ydermere havde jeg som følge af hårtransplantationen også fået pådraget mig et stor ar i nakken. Da jeg så en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde jeg dog bare tidligere vidst at der fandtes denne mulighed, for at få mit hår til at se tættere ud Jeg har i flere år brugt forskellige hår produkter, shampoo, mm. intet af det har haft nog... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har i længere tid undersøgt markedet i Danmark efter en Klinik og en Smp teknikker der kunne løfte opgaven med den perfekte behandling, Troede faktisk ikke at det var muligt, og havde for... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de trasplante de cabello

Escrito por la empresa

Scalp style studio har overtaget dette domain, vi arbejder på at få slettet bedømmelserne, da navnet Scalp.dk har været brugt før af anden bruger.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fantastisk flot behandling.

En fantastisk flot behandling.
Min kæreste fik en super god vejledning, der hjalp ham til at finde den løsning der var rigtigt for ham.
Før syntes jeg da han var meget pæn, nu syntes jeg bare han er lækker.:

19 de octubre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har aldrig oplevet så gennemført en…

Jeg har aldrig oplevet så gennemført en service. Man får virkelig ikke lov til at gå derfra, medmindre man er 110% tilfreds. Jeg fik endda min behandling over 2 ekstra, og skulle ikke betale ekstra! Zacharias går meget op i kundens ve og vel, og det føltes så oprigtigt. Tusind tusind tak!

18 de octubre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg følte mig i trygge hænder og jeg er SÅ glad!

Jeg hørte om klinikken fra en ven, som lige var blevet færdig med sin sidste behandling.
Jeg kunne ikke undgå at blive betaget af hans nye pæne hårlinje, og måtte med det samme høre hvor han havde fået behandlingen. Jeg var slet ikke klar over, at man kunne få lavet sådan noget i Danmark.
Tusind tak for en god behandling, fra start til slut. Jeg følte mig i trygge hænder og er SÅ glad! Absolut godt klaret.

18 de octubre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er uhørt glad for mit resultat

Jeg er uhørt glad for mit resultat! Det er alle pengene værd! Zacharias har formået og lave den flotteste front med et meget naturligt look! God service og et meget professionelt arbejde!

16 de octubre de 2019

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.