Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købt 4 x loftlamper mandag morgen og fik dem leveret til døren allerede tirsdag morgen. En af lamperne var desværre defekt, men et hurtigt opkald med en medarbejder ved navn Kenneth, og problemet er l... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en 2D-lampe, som desværre ikke passede i stedet for den gamle. Leveringen tog dog mindre end 24 timer, supporten var yderst høflig, og jeg modtog min refusion dagen efter, jeg sendte lampen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service! Skulle bestille tre underskabsarmaturer, men var i tvivl omkring stik m.m. Dette fik jeg udførlig hjælp til over telefonen, hvor de både sendte billeder af produktet, så jeg ku... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Simpelthen en af de bedste online købsoplevelser, jeg nogensinde har haft. Købte syv forskellige varer, hvoraf ikke alle var lige standard lagervare, men Scanlys' sortiment dækkede alle mine behov, og... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de iluminación

Escrito por la empresa

ScanLys.dk er stiftet af en af Danmarks største forhandlere af lyskilder med over 14 års erfaring. Vi har sæde i Toreby L, og tilbyder LED-lyskilder fra bl.a. Osram og Philips.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

God

Har bestilt en spændingsregulator, som gerne skulle komme i morgen eller fredag. Ekspeditionen gik hurtigt og smertefrit.

Nu håber jeg bare at der er en monteringsguide med.

1 de junio de 2011

Flot service

I november måned 2010 købte jeg 7 LED udendørslamper hver med 2 LED spots. Levering skete uden nogen problemer, og at 2 stk LED spots var inkluderet i prisen, gjorde det til en god handel.
En dag i april 2011 opdagede jeg, at een af LED spot pærerne var itu. Derfor skrev jeg en mail til Scanlys, for at få oplyst hvilken type af LED pærer, lamperne var udstyret med, da det ikke fremgik klart af hjemmesiden. Jeg måtte jo have samme slags for at lysindtrykket ikke blev ødelagt. Og for en sikkerheds skyld ville jeg bestille 2 styk - det var jo ikke godt at vide, hvornår den næste pære ville gå sig en tur.
Svaret kom prompte:
Der er 2 nye pærer på vej i posten uden beregning, for vi giver 2 års garanti på pærerne.
Se det er service!

29 de mayo de 2011
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Udemærkede produkter, men hjemmeside kunne være bedre

Købte LED pærer (GU10 og MR16) og de fungerer ganske fint.
Det kan dog være svært at se ud af billeder på en hjemmeside hvordan de lyser.
Kan anbefale at man bestiller nogle prøvepærer hjem og eventuelt aftaler med dem om man kan sende dem retur man ikke ønsker, mod at købe flere af den rigtige type. Der er stor forskel på hvor "varme" de forskellige er.

3 de enero de 2011
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Falsk markedsføring

Har købt for 1600,- LED lys, købt som "Varm hvid". Farven er meget kold, og stemmer heller ikke overens med det foto som Scanlys markedsfører produktet med. Scanlys vil ikke trække købet tilbage.

17 de abril de 2009
Logotipo de ScanLys

Respuesta de ScanLys

Hej Søren
Scanlys er opkøbt for ca 1,5 år siden og vi har sorteret meget ud i de dårlige produkter det gamle Scanlys havde, således fører vi i dag også høj kvalitets produkter, og håber du vil gøre brug af os igen
Michael Madsen
Scanlys

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget tilfreds med produkterne og servicen

En god oplevelse med professionel rådgivning. Jeg fik hurtigt hvad jeg bestilte, efter en rådgivning om det rigtige valg af sparer pære. Anbefales til alle, som vil være energirigtige og spare penge hvor det er nemt. God hjemmeside med et stor udvalg.

6 de febrero de 2009
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Super dårlig service bare fordi man gerne vil have at det man køber er iorden

Køber ledpære for over 15K nogle er defekte,jeg får dem bytte på egne post regning,efter nogle mdr.går der så et par stykker mere,efter det får jeg og vide at han ikke vil bytte flere for mig,jeg kan få penge tilbage og derefter købe andet sted!!!
Super dårlig service bare fordi man gerne vil have at det man køber er iorden.

4 de febrero de 2009
Logotipo de ScanLys

Respuesta de ScanLys

Hej
Vi har overtaget Scanlys for ca 1,5 år siden og i dag er siden fyldt med kvalitets lyskilder fra Osram, men vi har også Philips og mange andre produkter, så hvis du igen står og mangler er du velkommen til helt ny service og kvalitet
Vh Michael Madsen
Scanlys

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.