Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi startede med at købe Eva Solo og Eva Trio serien - vi var ikke tilfredse. Herefter blev vi anbefalet ScanPan. Noget af det dyreste man kan købe i butikken. Vi ønskede pander og gryder som kunne... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kjøpte en Scanpan-stekepanne hos Jernia. Etter normal bruk oppsto det skader i belegget. Pannen ble reklamert på og erstattet med en ny Scanpan-panne. Deretter oppsto samme problem igjen på... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte en ctx stekpanna där jag följde alla skötselråd men ändå så släppte beläggningen i pannan och när jag kontaktade scanpan så skyller dom på att det beror på för hög värme vid användning än fast j... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

EDITED Scanpan coppernox pot set 8 years old. At year 6 the rubber handles were popping out and needing resetting at every use. Changed to induction hob late last year and Scanpan site d... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros de cocina

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Med dyb forankring i traditionsrige håndværksteknikker skaber vi funktionelle og tidløse redskaber til det moderne køkken – fra den daglige husholdning til det professionelle køkken. Hos SCANPAN ønsker vi at gøre en forskel, såvel i køkkenet som for miljøet. Som vi ser det, fortjener god mad kvalitetsredskaber, der er fremstillet med samme engagement, respekt og omsorg, som vi udviser i fremstillingen og håndteringen af vores produkter. Det betyder, at alle vores støbte aluminiumsprodukter produceres af miljøvenligt, recirkuleret aluminium på vores danske fabrik, og dermed har vi fuldstændig kontrol over alle led i produktionen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Professionel duer ikke til induktion.

Professionel duer ikke til induktion.
Fremgår meget lidt tydeligt på hjemmeside så dermed 4 nyindkøbte pander til storskrald - æv!

Opdatering.
I bakspejlet var een stjerne for lidt.

15 de enero de 2019
Logotipo de SCANPAN A/S

Respuesta de SCANPAN A/S

Hej Mikael Larsen
Det er beklageligt, at du ikke synes, det fremgår tydeligt på vores hjemmeside, at serien ikke kan bruges på induktionskomfur. Vi synes nu ellers, det fremgår ret tydeligt - både visuelt på forsiden af produktdetaljevisningen med et tydeligt kryds over ikonet for induktionskomfur ledsaget af teksen "Ikke til induktion" samt på fanen "Om serien", hvor der står "...og kan derfor ikke anvendes på induktionskomfur."

Er panderne købt online, har du altid 14 dages fortrydelsesret. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på service@scanpan.dk for yderligere information.

SCANPAN A/S

Valorada con 1 estrellas sobre 5

We purchased a number of scanpans…

We purchased a number of scanpans because of the lifetime guarantee however with in 15 years 3 of the pan need replacing because the coating is coming off. I have tried to get the company to do something about it. and got no where. We have notice that they do not do a lifetime guarantee anymore. i wonder why? do not expect them to last or for customer services to every get back to you.

6 de enero de 2019
Logotipo de SCANPAN A/S

Respuesta de SCANPAN A/S

Dear Yan Nicholls
We are sorry to hear about your experience with some of our pans. The issue you are experiencing can be caused by different circumstances. In order to get your pans assessed, you must show them to a local retailer/distributor - they are trained to assess whether an issue is covered by warranty or whether it is caused by a user issue. We understand from your post that you have already done this, so I'm afraid there is nothing more we can do for you.

Kind regards
SCANPAN A/S

Køb ikke Scanpan wok!

Scanpan wok, er noget være møg som ikke kan blive ordentlig varm og derfor overhovedet ikke fungerer ordentligt som wok, som jo netop skal kunne blive meget varm!

11 de diciembre de 2018

En gang Scanpan, altid Scanpan

Jeg har brugt jeres produkter såvel pander som bradepander gennem flere år og jeg må sige efter at jeg har prøvet dem, har jeg ikke lyst til at prøve andre mærker. De er super gode og meget lette at rengøre. Det kan godt være at priserne er i den lidt dyre ende, men når man så oplever kvaliteten, opdager man at det er prisen værd.
Jeres hjemmeside er god og overskuelig og ofte med supergode tilbud og oveni det hele får man en god service og hurtig levering, jeg kan bestemt kun anbefale Scanpan og jeres fantastiske produkter.

24 de noviembre de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har haft Scanpan i flere år nu og er…

Har haft Scanpan i flere år nu og er mega glad for både gryder og pander. Har aldrig prøvet at noget brændte fast. Ind i mellem har jeg måtte gribe fat i min skuresvamp, som fulgte med, for at få en pæn overflade igen.
Tænk at man kan bruge skuresvamp uden at beskadige overfladen.
Den ældste pande, som snart trænger til en udskiftning, er over 10 år gammel!

8 de noviembre de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun sige prøv dem :-) :-)

Har altid brugt jeres pander og wok som jo er i den dyre ende men mega god og for nylig har jeg købt nogle af jeres knive som også er gode

Kan kun anbefales til andre :-) :-)

11 de octubre de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde en fantastisk oplevelse med…

Vi havde en fantastisk oplevelse med vores Scanpan, da vi købte en sådan i bryllupsgave for 21 år siden, - de gik desværre tabt i flytning fra Australien til Danmark, men vi havde flere misundelige blikke til komfuret, da vi satte de på dér

19 de septiembre de 2018

Super gode produkter

Super gode produkter, bare i den dyre prisklasse. Når der bestilles via nettet kommer varen til tiden og er godt emballeret. Scanpan kan helt klart anbefales til andre.

13 de septiembre de 2018

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.