Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi startede med at købe Eva Solo og Eva Trio serien - vi var ikke tilfredse. Herefter blev vi anbefalet ScanPan. Noget af det dyreste man kan købe i butikken. Vi ønskede pander og gryder som kunne... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kjøpte en Scanpan-stekepanne hos Jernia. Etter normal bruk oppsto det skader i belegget. Pannen ble reklamert på og erstattet med en ny Scanpan-panne. Deretter oppsto samme problem igjen på... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köpte en ctx stekpanna där jag följde alla skötselråd men ändå så släppte beläggningen i pannan och när jag kontaktade scanpan så skyller dom på att det beror på för hög värme vid användning än fast j... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

EDITED Scanpan coppernox pot set 8 years old. At year 6 the rubber handles were popping out and needing resetting at every use. Changed to induction hob late last year and Scanpan site d... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros de cocina

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Med dyb forankring i traditionsrige håndværksteknikker skaber vi funktionelle og tidløse redskaber til det moderne køkken – fra den daglige husholdning til det professionelle køkken. Hos SCANPAN ønsker vi at gøre en forskel, såvel i køkkenet som for miljøet. Som vi ser det, fortjener god mad kvalitetsredskaber, der er fremstillet med samme engagement, respekt og omsorg, som vi udviser i fremstillingen og håndteringen af vores produkter. Det betyder, at alle vores støbte aluminiumsprodukter produceres af miljøvenligt, recirkuleret aluminium på vores danske fabrik, og dermed har vi fuldstændig kontrol over alle led i produktionen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fik en pande i julegave og sliplet…

Fik en pande i julegave og sliplet delen fungere overhoved ikke kan slet ikke lave noget på den uden det brænder fast 😔😔😔😔

15 de marzo de 2020

Hej Daniel
Vi er kede af at høre om din oplevelse. Problemet kan skyldes forskellige ting - vi vil derfor bede dig læse vores råd og vejledning på denne side https://www.scanpan.dk/scanpans-belaegning/stegetips-og-rengoering. Hvis du ikke finder svar eller løsning på problemet, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på 87741400 eller service@scanpan.dk.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Scanpan coppernox pot

EDITED

Scanpan coppernox pot set 8 years old.

Changed to induction hob late last year and Scanpan site deems the pot suitable if it holds a magnet to bottom , which it did.

A few weeks ago the bottom of one pot buckled and loosened with an almighty crack while heating some milk.

Very slow response after 3 attempts at contact through Australia website as couldnt find info for NZ contact details. Wanted to know if other pots in set were actually safe to use as they told me this should not have happened. Once NZ team had info they very quickly organised replacement.

3 de febrero de 2020

Dear Dellis Hunt
We are sorry to hear about your experience. It is not clear to us whether you are still waiting for customer service to get back to you. You find all contact details for Australia and New Zealand on this site https://scanpan.com.au/contact-us/.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Elendigt låg og varmt håndtag

Jeg har netop anskaffet 2 stegepander og en Giant Sauterpande i TechnIQ serien, og et tilhørende låg.

Slip-let fungerer perfekt, men de lange håndtag giver problemer med at være i en almindelig husholdningsovn. Overvej det før køb.

Sauterpandens lille ekstragreb bliver MEGET varmt, det almindelige håndtag bliver også rimelig varmt tæt på panden.

Låget er en katastrofe: Trods opvask i hånden samler der sig vand i kanten mellem glas og kantramme, dette står og koger af ved brug - og drypper ned i maden. Inden køb forsøgte jeg at finde alternativer, men med en diameter på 30 cm er det umuligt. Sælgeren fik mig så overbevist om, at Scanpans kvalitet er så høj, at der ikke kan samles vand/fugt, det troede jeg store idiot så på.

26 de enero de 2020

Kære Søren Pedersen
Mange tak for dine kommentarer, som vi har sendt videre til vores kvalitetsafdeling.
Kunne du mon lokkes til at sende os din e-mail adresse på service@scanpan.dk, så vi kan kontakte dig? På forhånd mange tak.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

I loved this pan at first

I loved this pan at first. I have had it for 18 months and now the finish is fading. This pan is pricy. I don't expect everything to last forever but it has only been 18 months. We wash it with regular dish soap. We don't use abrasion on it. I am doing research to see if there is something else that should be done. I would love to give this pan a 5 star review based on my early use. That is the only reason it's not a one star.

20 de enero de 2020

Dear Lorelei Boyle
Thank you for your kind feedback. If you have already followed our general Use & Care guidelines (https://www.scanpan.eu/tips-for-frying-and-cleaning), our US consumer service would be happy to help you. Their contact details can be found on this site https://www.scanpan.com/support.html.

Kind regards
SCANPAN A/S, Denmark

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste allround pander.

Jeg er fortsat i min mors fodspor ved altid at have scanpan-pander som mine favorit pander.
Selvfølgelig holder de ikke evigt men pris/kvalitet modsvarer til fulde deres begrænsede holdbarhed.
De vil altid være i mit sortiment.

11 de enero de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft scanpan i mange år

Jeg har haft scanpan i mange år. Den første var en dyb pande, den blev skiftet efter ca 10 år med en nøjagtig mage til. Nu har jeg denbog en 'kasserolle' 2 liter som jeg synes er det bedste i mit køkken.

20 de diciembre de 2019

Scanpan Fusion 5, 32cm

Ordered Scanpan Fusion 5 and received it in a timely manner. On there website it is stated "We produce in Denmark". The box for the pan had the danish flag on the front, but in very small letters on the back it was written that it was produced in China.
I think this is a deception.
Pan looks okay tough.

20 de diciembre de 2019

slip let ????

Har for 3. gang investeret i en scanpan classic og samme historie som de foregående 2, belægningen løsner sig efter ca 1 1/2 år. Troede i første omgang at jeg var for hård ved panden, så nr 3 blev brugt efter alle anvisninger og KUN med plastic redskaber, men ak, nøjagtig det samme, belægningen går af. :-(
Det må da være slip let, den slipper panden meget let.

19 de diciembre de 2019

Hej Bent
Vi er meget kede af at høre om din dårlige oplevelse.

Vores forhandlere vil altid gerne se på din bradepande, så de kan vurdere, om den er ombytningsberettiget pga. en produktionsfejl.

SCANPAN A/S

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.