Fik to leveringer leveringer indenfor få dage. Fik brug for deres RMA, som fungerede upåklageligt, - jeg fik en returlabel, og pengene var retur til mig indenfor en uge.
La empresa ha respondido
Over 1 måned til service, og ikke en lyd høres. ... På skriftlige forespørgsler sendes bare endnu en BRUGSVEJLEDNING, selvom problemet er nøjagtig beskrevet, og ikke kunne findes der eller i der... Ver más
La empresa ha respondido
TOTALT VÄRDELÖSA . De klarar inte av att reparera en trasig vara som är inom ett garntiavtal . De klarar heller inte av att återbeta pengar för den trasiga icke lagade varan De vet inte hur en fajtu... Ver más
De skriver i vedlagt manual: Reklamationer, Reservedele, returvare, Garantivare, www_schou_com Der er NADA om deres Nor Varm. i vedlagt manual der er fra 2019, så altså et 4 år gammelt produkt kan i... Ver más
Schou - Din total leverandør. Nordens største udvalg af NONfood varer.
Nordager 31, 6000, Kolding, Dinamarca
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Schou Company A/S
Fup-firma. Schou skulle levere svar på spørgsmål om robot-plæneklippere. Men flere henvendelser er bare blevet besvaret med et auto-svar om at sagen er blevet lukket uden svar.
Forstår ikke at byggevarehuse vil have deres navn associeret med den slags fuskere som Schou.

Respuesta de Schou Company A/S
Hej med jer, jeg har købt en Adano Robotklipper og har lige siden undret mig over, at årstal, dato og tid var forudindstillet på maskinen. Normalt er en ny maskine vel 0-stillet fra fabrikken. Jeg har da en helt klar fornemmelse og mistanke om, at min maskine har været solgt en gang før og er taget retur.
Jeg har nu skrevet til Schou Company A/S 4 gange med en uges mellemrum, uden noget svar. Når jeg læser alle de negative anmeldelser på Trust Pilot, kan jeg godt se, at jeg ikke er alene. De må have meget travlt i reklamationsafdelingen, siden man ikke hører noget i 4 uger. Forhåbentlig er de ikke ved at gå konkurs.
Mvh " den tålmodige",
r

Respuesta de Schou Company A/S
Over 1 måned til service, og ikke en lyd høres. ...
På skriftlige forespørgsler sendes bare endnu en BRUGSVEJLEDNING, selvom problemet er nøjagtig beskrevet, og ikke kunne findes der eller i deres "Help Center"
Først da Harald Nyborg rykkede, skete der lidt, dog stadig ikke modtaget.....
Håber på næste uge....
Vores græs er en jungle...
Prøv at undgå dem....
Helle og Søren

Respuesta de Schou Company A/S
Købte et Grouw robotplæneklippere batteri hos dem sidste år og nu her efter 14 måneder er det gået i stykker.
Købsloven siger der er 2 års reklamationsret ret på batterier, men det respekter de ikke.
Jeg skrev til dem for 1 uge siden og har intet hørt.
Så hold jer langt væk, de følger ikke loven.

Respuesta de Schou Company A/S
Jeg tænker ikke, det er tilfældigt at Schou Company (distributøren af Grouw robotplæneklippere) har så enormt mange dårlige anmeldelser online. Tværtimod, de stemmer desværre fuldstændig overens med min egen oplevelse.
Robotplæneklipperen Grouw var fra starten fristende, fordi prisen er lavere end konkurrenternes. Men lad dig ikke narre. Selvom den kører fint i begyndelsen, så holder det åbenbart ikke længe, og hvis du først støder ind i problemer, så er du helt overladt til dig selv.
I mit tilfælde begyndte robotten pludselig at køre skævt ud fra ladestationen, kørte en omgang rundt og stoppede helt. Jeg gjorde præcis hvad de bad mig om på mail: testede placeringen af maskine (som hele tiden havde fungeret godt og stået det samme sted), tjekkede kanttråden for overlap, (der er ingen steder kanttråden kommer i nærheden af hinanden den ligger perfekt og har aldrig været et problem), målte længden på tråden - den er ca 170 meter, altså under de 200 meters grænse og verificerede at ladestationen lyser grønt. Alt ser ud til at fungere undtagen at robotten kun kører en gang rundt om sig selv. derudover har jeg på mail frem og tilbage med Schou Company ikke fået nogen som helst reel hjælp, da de ikke kommer ud og laver service men jeg kunne se om der var en lokal der kunne komme ud og lave den eller jeg kunne køre til Bilka med den, da det var der den var købt, aflevere den og vente på den blev sendt videre ind til service.
Det er simpelthen uendelig dårlig service, ingen interesse i at hjælpe andet end at skrive man kunne lave de forskellige test - fik jeg mail på flere gange, ingen engagement i at sikre at deres produkt faktisk fungerer. Kan se at der er rigtig mange der oplever præcis de samme problemer med Schou Companys fuldstændigt fraværende kundeservice. Det burde være et minimum at hvis den ikke virker, at man får den hjælp man har behov for.
Jeg kan aldrig anbefale hverken Grouw robotplæneklipper eller Schou Company til nogen.
Virkelig en frustrerende og ærgerlig oplevelse. Mit bedste råd. Køb noget ordentligt et andet sted, hvor de tager deres kunder seriøst.

Respuesta de Schou Company A/S
Jeg skrev til dem , om man ikke kan købe nye signal-lamper til mine 2 grouw ladestationer og spørgsmål om hvorfor jeg ikke kunne få opdateringsproces til at virke.
Da man ikke kan købe laperne løse, tilbyder schou, at pille laper af 2 brugte stationer og sende dem kvit og frit sammen med usb- stick med opdateringer på. Det virker og og kostede mig ikke en krone. Det var til 5 år gamle maskiner....
Super super service 👍 Mvh Hartvig

Respuesta de Schou Company A/S
Företaget Schou har riktigt usel service. Är nu 18 dagar sen mitt första mail till dem gällande STORA problem med en Grouw robotgräsklippare. Är inköpt på ICA MAXI Kristianstad och de hänvisar bara till Schou så jag rekommenderar att aldrig köpa en Grouw robotgräsklippare på ICA MAXI.
Opdateret05.11.2025:, efter 5 måneder modtog jeg idag svar på min anmeldelse, og Schou har refunderet mit beløb, grundet 5 måneders besvarelse hæver jeg kun stjernerne til 3, hvis de havde behandlet min sag med det samme havde jeg givet 5 stjerner.
Respektløs Virksomhed. Havde jeg læst Trustpilot inden havde jeg aldrig handlet her. men jeg må tilslutte mig kødranden af kunder som jeg kan se også bliver enormt dårligt behandlet som jeg er blevet. Jeg bestiller en vare som indeholder på billedet 2. hjul. 2 hjul kapsler og 2 låseringe... leveringen var rigtig god og hurtig, men der mangler låseringe i pakken og ja så kan jeg jo ikke montere hjulene, jeg bestilte netop hos denne virksomhed da låseringene fulgte med.. Jeg skriver til dem og får en sø forklaring og kan tydeligt enten høre at de ikke har læst min mail, men deres konkluson er kun de kan oprette en retur ordre og pålægge mig mere besvær og som de skriver jeg skal betale omkostningerne. !!! Jeg sidder helt uforstående, de laver en fejl og nu skal jeg havde yderligere udgifter, så oveni jeg valgte dem som min leverandør, og ikke har fået det jeg har købt, så skal jeg nu til at have ekstra udgifter for deres fejl.

Respuesta de Schou Company A/S
Undgå dem for guds skyld - de vil ikke deres kunder
Lad for guds skyld være med at købe en Adano eller en Grouw eller andre af deres produkter.
Hvis de går i stykker, er du på herrens mark.
Schou er en af de firmaer der har misforstået den digitale tidsalder. De vælger ikke at tilbyde kundeservice - man kan ikke ringe til de. Man kan skrive at man gerne vil ringes op - men de ignorerer dig.
De henviser til manualer. Så hvis du er i tvivl om noget eller ikke er skrap til at tyde dem, så er du på herrens mark.
Schou sælger deres varer hos Jem og Fix - så foreslår du køber din robot et andet sted

Respuesta de Schou Company A/S
De svarer slet ikke, og man kan ikke ringe til dem, min grouw vision fungerere ikke, kan hverken opdateres eller bruges.

Respuesta de Schou Company A/S
Min nye robotplæneklipper Grouw Smart Vision 600 er leveret med så gammel firmware at den intet kan. Og den nye der ligger på deres app er ikke kompatibel.
Deres kontaktmuligheder er begrænset til en skriftlig konkakt som opretter en sag hos dem. Men man hører intet. Min robot plæneklipper er ubrugelig og det kunne løses på 2 minutter med en ny firmware. Gør noget ved jeres kundeservice nu.

Respuesta de Schou Company A/S
Vi har købt en Adano RM5 robotplæneklipper.
Og hold op en gang cirkus det har vært, fra dag 1 af.
Den klipper elendigt, når den så endelig gider at klippe græsset.
Nogle gange vil den ikke klippe græsset, men den køre bare rundt i haven, uden at gøre noget.
Der skal nogle gange 3-4 forsøg til, før den vil begynde at klippe.
Jeg har også sat den til at slå kant i app'en,
Jamen, den køre da kanten rundt, men igen, den klipper INTET.
Igen skal der flere forsøg til, for at få den til at gøre det.
Og så er der utrolig mange områder midt i haven den ikke tager, uanset hvor længe den end så må køre rundt.
harald nyborg, hvor vi har købt den, siger vi skal kontakte det her firma, fremfor hvor den er blevet købt, for at få "support"
Jamen, fint så.
Vi har så kontaktet "supporten" via deres app.
Og hvis det skulle være hjælp, så ville det være en løgn.
Og har de et nummer, så man rent faktisk kunne komme til at snakke med en fra deres "support" afdeling?
NEJ!
havde jeg vist alt det her.
havde jeg ALDRIG købt den her maskine.
Så et råd til andre, køb IKKE, et mærke der sælges af dette firma!

Respuesta de Schou Company A/S
Jeg købte en Grouw robotplæneklipper i håb om at få en nemmere hverdag, men det har været det stik modsatte. Maskinen kørte kun i 5 dage, før den brød sammen. Jeg sendte den tilbage på garantien, og det viste sig at være en batterifejl – heldigvis var reparationen gratis.
Men efter et år opstod præcis det samme problem igen. Denne gang skulle jeg betale 800 kr. bare for en diagnose! Konklusion? Batteriet var helt dødt igen. Det er uacceptabelt, at en så central del ikke holder længere, og at man skal betale en formue for at få den tjekket.
Selve robotten er også elendig til sit primære formål – at klippe græs. Den sidder konstant fast, og jeg har brugt utallige timer på at rette fejl, flytte afgrænsningskablet og forsøge at få den til at fungere. Men lige meget hvad, så fejler den igen og igen.
Nu står jeg med en død robot, et dødt batteri og muligvis flere fejl. Reservedele er dyre, og det er næsten umuligt at finde hjælp eller fejlfinding på nettet. Det er det værste køb, jeg nogensinde har gjort.
Hvis du vil bruge mere tid på at reparere din robotplæneklipper, end den bruger på at klippe græs, så køb en Grouw. Men hvis du vil have en reel hjælp i haven, så find et andet mærke!
--------
Opdatering den 22. april 2025:
Jeg har fået svar på min anmeldelse fra kundeservice, som I kan se nedenfor. Jeg kontaktede dem med det samme, men har ikke fået noget svar siden.
Det virker mest af alt som om, de kun svarer for at give indtryk af, at de reagerer – ikke for faktisk at hjælpe.
Kundeservicemedarbejderen skrev, at "det kan være udfordringer at installere en robotplæneklipper". Jeg vidste ikke, at man skulle være ingeniør for at kunne finde ud af det.
Svært nok – jeg har nu købt et andet mærke, og det har fungeret uden problemer siden første gang, jeg satte det i gang.
Hold jer væk fra dem.

Respuesta de Schou Company A/S
Fik et trådløst stegetermometer som gave. Pakker den ud, sætter det sammen, og transmitteren viser sig at virke kun i de første 10 sekunder. Så slukker enheden. Det med helt nye batterier.
Sikke noget vrøvl og der er ingen real kundeservice. Der står i user-manuellen at de har alt muligt godt kundeservice, men når man følger linker på nettet, står der at det findes slet ikke til private kunder. Altså hvem ellers skulle det vær til? Ulovligt og burde anmeldes, men fint nok jeg kan bare glem de eksisterer og så går de nok konkurs hvis den slags er deres businessplan.

Respuesta de Schou Company A/S
Min robot plæneklipper mistede et tandhjul, jeg kunne ikke finde det på deres hjemmeside. Jeg skrev til dem og der kom et nyt med posten et par dage efter, og den køre bare igen.

Respuesta de Schou Company A/S
Skulle bruge ny Luftpumpe til airtrack samt tilslutningsslange. Nem bestilling og navigering på hjemmeside. God information under orderens vej i systemet. Kontaktet dem telefonisk mht opklaringsspørgsmål, og fin og kyndig behandling. Hurtig levering med GLS.
Har købt en Inshape crosstrainer fra Schou company via Coop.dk
Samlevejledningen var ufuldstændig og diagrammet over de inkluderede skruer var nærmest ulæselig
Produktet sælges med oplysning om at det integrerer til bl.a. Kinomap, men Inshape figurerer ikke på listen over kompatible producenter
Har kontaktet Schou herom men har ikke fået svar

Respuesta de Schou Company A/S
Købte brændesav ved HN. Motoren kunne ikke dreje rundt. Schou vil afhente, hvis jeg lægger den på palle. Alt er godt, pengene tilbage fra HN. MEN palle og ramme får jeg ikke tilbage ej heller penge for dem. Så nu skal jeg betale for palle og rammeder hvor jeg lånte dem. Ialt 350,-
Jeg har talt med HN og de henviser til Schou, som har modtaget palle og ramme

Respuesta de Schou Company A/S
Más información sobre otros tipos de reseñas.