Seektoinspire

Comprobamos las opiniones

Vreselijk slechte winkel

Vreselijk slechte winkel. Twee weken geleden iets besteld nog steeds niet ontvangen. Al meerdere mailtjes gestuurd dat ik het wil annuleren en mijn geld terug wil. Geen reactie natuurlijk. Bestel je kleren hier niet.

25 de octubre de 2025

Bestel hier NIET!

Bestelling gedaan 6 weken, voor een samenwerking
Er continu achteraan moeten gaan. Zelf sturen ze geen bericht.
Uiteindelijk na 3 weken werd het verzonden
Na 6 weken int totaal nog niks ontvangen wacht al 3 weken op een track en trace.
Communicatie slaat ook nergens op, alles behalve netjes. Allemaal met uitroep tekens.
Ze houden je maar aan t lijntje en er komt geen oplossing.
Bestel hier NIKS!

13 de agosto de 2025

Paid glasses via the partnership they…

Paid glasses via the partnership they are seeking true TikTok they advance you by a message , but the glasses are nameless and you can find them on alliexpress for 2 dollar.
They sell them for 99.95€ and I paid them 36 euro. I want my money back they have an article on there website they do not refund partnerships. It's scam and I do not want the glasses I want a refund of my money

8 de mayo de 2025

Ik ga op skivakantie en ik had dus een …

Ik ga op skivakantie en ik had dus een stevige zonnebril nodig. Via instagram kwam ik bij jullie merk terrecht. De kwaliteit is goed en stevig en het model is vrij uniek. De bezorgtijd was ook vrij snel. Kortom ik ben zeker tevreden. Bedankt!

7 de febrero de 2025

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop…

Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop bij SEEK! De zonnenbril die ik heb gekocht is van absolute topkwaliteit. Het ontwerp is niet alleen modern en stijlvol, maar de afwerking en de materialen voelen echt premium aan. De lens biedt perfecte bescherming tegen de zon en ik voel me altijd op mijn best wanneer ik hem draag. Ook de levering was snel en de klantenservice was geweldig – ze hebben echt oog voor detail. Als je op zoek bent naar een luxe zonnebril die je jarenlang kunt dragen, raad ik SEEK ten zeerste aan!

6 de febrero de 2025