Sikamut Opiniones 162

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Passer perfekt, og de er bare så superflotte, hvis det ikke lige var så varmt vejr var de blevet taget i brug med det samme🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode produkter lavet af Grønlandsk sælskind. Og dermed støtter de grønlandske fanger- jæger, som lever af at fange sæler, hvor kødet er til eget forbrug. Skindet bliver videre solgt og derefter f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

fantastisk service, ringede til dem ang str. og fik en meget fin forklaring, alt passede perfekt, kan kun anbefale dem , tak for en god oplevelse

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er en god hjemmeside der også fortæller historien om at skindet er et biprodukt, når grønlændere/eskimoer skal fange deres mad, alt fra fangsten bliver brugt. Jeg modtog en fin indpakket vare me... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa
  2. Tienda de bolsos
  3. Tienda de decoración e interiorismo
  4. Tienda de sombreros, gorras y tocados

Escrito por la empresa

Hos Sika-mut kan du bl.a. købe fodtøj, tasker og handsker lavet af grønlandsk sælskind og rulam. Vi har også forskellige slags skind, som du hurtigt og nemt kan bruge, når du vil give dit hjem, have eller terrasse et rustik look med fine og enkle nordiske materialer. Vores lammeskind er garvet uden brug af krom og nikkel. Det er allergikere glad for. Derudover har vi også rensdyrskind, som er mega bløde og varme at sidde på. Perfekt til bænken på terrassen. Det gode ved naturmaterialer - som f.eks. sælskind - er, at det kan holde i årtier. Skind kan genbruges og re-styles i modsætning til billige materialer eller fake fur – det er faktisk ikke er så miljøvenligt et tilvalg, som mange i bedste mening fejlagtigt tror. Skind er biologisk nedbrydeligt og skader ikke miljøet, når det kasseres. Godt håndværk, gode materialer og flot design resulterer altid i et lækkert produkt, som du kan være glad for og bruge i mange år. Vores tøj er noget vi skal være stolte af at have på, og det skal kunne holde til at blive brugt igen og igen. Skind og naturmaterialer er et godt tilvalg til det gode liv – så længe det bliver brugt med omtanke for naturen og respekt for de fremtidige generationer. I Grønland har man levet af fangst og jagt i generationer. I dag er fangst et vigtigt supplement til naturalieøkonomien og for at bevare den Grønlandske kulturarv. Både EU og Green Peace anerkender sælfangst som bæredygtig jagt, fordi fangerene jager med hensyn til både naturen, miljøet og de fremtidige generationer. Derfor er vi stolte af at være med til at sælge sko, støvler og accessories i grønlandsk sælskind.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Passer perfekt

19 de junio de 2026

Kunne jeg give jer 10 stjerner

Kunne jeg give jer 10 stjerner, fik I det. Jeg må så “nøjes” med de maksimale 5 stjerner:)
Fine varer - super kvalitet. Levering er upåklagelig.
Sidst - men ikke mindst - det er med god (bæredygtig) samvittighed, jeg handler hos jer. TAK.

19 de mayo de 2026

Hurtig service

Hurtig service.
Er bare lidt ked af, at de skal åbnes helt op, for at få støvlerne på.
Snørrerbåndet, har en for lille ende, der skal ind i sælskindslykkerne, der så heller ikke vil markeret.
Ellers er det nogle dejlige sælskindstøvler.

7 de abril de 2026
Logotipo de Sikamut

Respuesta de Sikamut

Tak for din fine anmeldelse 🙏😊 Hvis vi skal hjælpe dig med snørebåndene, så må du sige til 😊

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.