Vi havde brug for at få flyttet et flyttelæs hjem fra spanien til danmark. Silkeborg flytteforretning var langt fra de billigste, men vi valgte dem da vi havde tillid til at erfaringen sikkert også ha... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk service hele vejen igennem Europa. Ikke en ridse, skramme eller andet på et helt indbo efter 35 år i Spanien. Fleksibelt firma og personale. Ikke bange for en lille sjov bemærkning. Betalte... Ver más
La empresa ha respondido
Vi købte et vinkøleskab som var lidt større og en del tungere end beregnet. Ringede til Tina fra Silkeborg Flytteforretning, hvor vi aftalte at hun skulle sende 2 mand op den efterfølgende dag. De ko... Ver más
La empresa ha respondido
Havde brug for at få flyttet lidt indbo og nogle cykler fra Spanien til Danmark. Silkeborg Flytteforretning klarede opgaven til ug fra først til sidst. God kommunikation, fair pris og overholdelse a... Ver más
La empresa ha respondido
Hos Silkeborg Flytteforretning har vi mange års erfaring med privat flytninger, såvel store som små. Skal I flytte til fra den ene ende af landet, til udlandet eller bare rundt om hjørnet, er vi en fornuftig samarbejdspartner. Vi hjælper gerne med planlægningen og tilbyder samtidig ned pakning og udpakning. Levering af flyttekasser, pakkevejledninger m.m. tilbyder vi naturligvis også. Vi giver altid et overblik over jeres muligheder for privat flytning og kommer med vores bud på den bedste og mest effektive løsning.
Stagehøj Tværvej 8-12, 8600, Silkeborg, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bomstærke, hyggelige og humoristiske flyttemænd, der knoklede med mine ting, der var tungere end forudset. Alt leveret til tiden og fornuftigt tidsforbrug.

Respuesta de Silkeborg Flytteforretning
Jeg har ingen problemer haft med Silkeborg Flytteforretning.
Det hele har kørt som smurt, jeg vil helt klart anbefale dem til alle jeg kender når de engang skal flytte.
Det er også helt sikkert at når jeg selv skal flytte igen, så kommer jeg tilbage til jer!

Respuesta de Silkeborg Flytteforretning
Dybt skufffende og dårlig opførsel fra den chauffør, der mandag aften mente, at mine møbler kunne blive stillet på et lager i Herlev, hvis jeg ikke med det samme kunne bevise, at der var sat 18000 ind på hans konto. Et beløb, der var overført fuldstændig korrekt, men manden anede ikke, at der var noget der hed bankdage i weekends etc. De havde sat sidste betaling på en regning modtaget om torsdagen til om lørdagen og normal procedure er førstkommende bankdag altså om mandagen. De kom med møblerne 14 dage før fra Spanien end aftalt, og det er jo normalt dejligt, men ikke hvis man skal svines til på groveste vis. Og da jeg skriftligt bad om en undskyldning fra sælger i Spanien, fik jeg i stedet en umådelig ubehagelig mail fra en anden i firmaet, som retfærdiggjorde alle deres handlinger, og det nok bare var mig, der var noget galt med! Helt uhørt at føle sig truet og nedgjort!
Håber, I lærer noget af jeres mand i Spanien, her var der helt anderledes god og konstruktiv dialog, tak for det Mads!

Respuesta de Silkeborg Flytteforretning
De vores flyttelæs kom forlangte direktøren jeg kørte ud og betalte inden de læssede af. Den slags afpresning er ikke i orden. Vi havde jo betroet dem vores indbo, så må det også gælde den anden vej. Vi har altid betalt vores regninger, SF kunne jo have tjekket vores betalingsevne inden de flyttede for os.
EFTERSVAR: Problemet var jo netop at vi IKKE fik at vide vi skulle betale før aflæsning.

Respuesta de Silkeborg Flytteforretning
Har lejet en lille container til opmagasinering af min datters møbler. Alt forløb helt uden problemer.
Det var en særdeles positiv oplevelse at benytte Silkeborg flytteforretning's flyttecontainer-koncept i.f.m. flytning og midlertidig opbevaring af møbler. Velforsynet flyttecontainer, klare aftaler, der blev overholdt, og en særdeles omhyggelig chauffør, der beredvilligt hjalp til. Flytning uden skader - det kan bruges!