SILVAN - Frederikssund Opiniones 150

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Askelundsvej 3, 3600 Frederikssund, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supergod service hos Silvan i Frederikssund. Jeg havde fået tonet 9 ltr. maling, men da farven viste sig ikke at være som forventet på væggen, var medarbejderen meget behjælpelig med at få tonet yde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skulle bruge 2 nye vandfaste og stærke gulvplader til båden. I Frederikssund fik jeg både telefonisk og fysisk topbetjening, og fik tilskåret pladerne efter mål. Tak for super betjening og høj... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bestilte via hjemmeside - Click and collect - alt var klar til afhentning inden for en halv time.

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Supergod service hos Silvan Frederikssund

Supergod service hos Silvan i Frederikssund.
Jeg havde fået tonet 9 ltr. maling, men da farven viste sig ikke at være som forventet på væggen, var medarbejderen meget behjælpelig med at få tonet yderligere, så farven blev meget bedre.
Og det blev gjort uden ekstra beregning !!!

15 de mayo de 2026

Respuesta de SILVAN - Frederikssund

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med farvetoning og den gode service, du modtog. Tak for din feedback😊

Click and collect fungerer

10 de mayo de 2026

Respuesta de SILVAN - Frederikssund

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores Click&collect service. Vi sætter pris på din feedback😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super betjening og høj faglighed.

Jeg skulle bruge 2 nye vandfaste og stærke gulvplader til båden.
Tak for super betjening og høj faglighed.

6 de mayo de 2026

Respuesta de SILVAN - Frederikssund

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale.

ufostående forretningssystem

Jeg er uforstående over det ikke er muligt for den enkelte forretning af få leveret en vare fra en anden af firmaets forretninger, når man ikke selv har flere af den vare kunden ønsker, hjemme. Kunden er så nødsaget til at bestille den via firmaets hjemmeside. Det er jo lidt af en chance at tage når man ikke har mulighed for at se den vare man ønsker.
Den pågældende forretning oplyste at den ikke måtte "handle med en anden af firmaets forretninger"

24 de abril de 2026

Respuesta de SILVAN - Frederikssund

Silvan sender ikke varer i mellem vores butikker, da fragten for dette vil være for høj.

Hurtig og effektiv behandling

Hurtig og effektiv behandling

23 de abril de 2026

Mange tak for de 5 stjerner og din positive feedback af vores service😊

God service - godt koncept

Fin service og betjening ved leje af pælebor i Frederikssund Silvan. Kan anbefales

19 de abril de 2026

Respuesta de SILVAN - Frederikssund

Tusind tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores udlejningsservice.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Det er en butik med meget lidt…

Det er en butik med meget lidt personale, så jeg kommer der kun, hvis det er absolut nødvendigt. Kun en mand ved kassen, selvom der var lang kø.

17 de abril de 2026

Respuesta de SILVAN - Frederikssund

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Nem Click and collect

Nem Click and collect, og god ekstra rådgivning omkring nogle andre indkøb.

16 de abril de 2026

Respuesta de SILVAN - Frederikssund

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med Click&Collect. Tak for din positive feedback😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Simon og Søren i Silvan i Frederikssund…

Simon og Søren i Silvan i Frederikssund var så super søde og venlige og gav super service og hjælp til min mor og mig. Tusind tak.

2 de abril de 2026

Respuesta de SILVAN - Frederikssund

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊

Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale.

Hurtig levering super

1 de abril de 2026

Respuesta de SILVAN - Frederikssund

Mange tak for din gode anmeldelse. Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med leveringen af din ordre.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gamle beskidte vare

Lavede en click and collect på en cylinderklipper i Frederikssund. Modtager en mail om den er klar til afhentning og der står jeg bare skal henvende mig ved kassen. Da det endelig bliver min tur efter 10 min. i kø, får jeg af vide, at jeg gud hjælpende skal indtaste den på en skærm? Hvorfor skriver man ikke dette i den mail man modtager?
Så må jeg hen til skærmen og indtaste noget, den beder om de sidste 4 cifre i pakke nr.? Jeg har ikke et pakke nr. men kun et ordre nummer, da det er en click and collect. Jeg satser på de mener de sidste 4 i ordre nr.
3-4 minutter senere kommer der en med en papkasse i rigtig dårlig stand og åben. Så kan hurtigt regne ud den ikke er ny, selvom det måtte være forventligt når der ikke fremgår andet af hjemmesiden. Men papkassen har 2-3 mm. støv oven på og da jeg åbner kassen, så er cylinderklipper lige så støvet. Ekspedienten siger intet om det han lige har hentet og udleveret, så jeg bliver selv nød til at nævne hvor beskidt og dårlig kvalitet det jeg har fået udleveret er. Jeg beder om at få den krediteret og ej heller her får jeg så meget som nogen reaktion fra ekspedienten.

Så resultatet er en time spildt, unødig kørsel på 22 km. for ingen verdens nytte.

1 de abril de 2026

Respuesta de SILVAN - Frederikssund

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God vejledning i butikken inden…

God vejledning i butikken inden onlinekøb, hurtig pakning og fin udlevering.

28 de marzo de 2026

Mange tak for de 5 stjerner og din positive feedback😊

1000/10 helt fantastiske medarbejdere

1000/10 helt fantastiske medarbejdere. Jeg kan altid få hjælp til at finde det jeg har brug for. Jeg hade en virkelig positiv oplevelse i dag da jeg skulle sende en masse pakker. Jeg blev betjent af en rigtig venlig medarbejder ved navn Janni som hjalp mig med at få sendt alle mine pakker hun var så sød og så hurtig til at hjælpe mig

23 de marzo de 2026

Respuesta de SILVAN - Frederikssund

Vi er glade for at høre, at du havde en fantastisk oplevelse med vores medarbejdere. Vi sætter stor pris på din positive feedback om den hjælp, du fik med dine pakker. Tak for din anmeldelse!

Godt

Godt stand værktøj og nemt at leje

18 de marzo de 2026

Respuesta de SILVAN - Frederikssund

Vi er glade for, at du synes, at vores værktøj er godt og nemt at leje. Mange tak for din positive anmeldelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Silvan Frederikssund går denne…

Silvan Frederikssund går denne anbefaling til. Altid fantastisk service og en hjælpsomhed, som i den grad overstiger det forventede. Nydelig butik, hvor det er ryddeligt og nemt at navigere rundt.

19 de marzo de 2026

Respuesta de SILVAN - Frederikssund

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og butik. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding. Tak for besøget😊

Så god service i Silvan Frederikssund

Så god service i Silvan Frederikssund. Søren er virkelig god til at give detaljerede råd som sender os godt på vej. Anbefaler virkelig et smut forbi Silvan Frederikssund

18 de marzo de 2026

Respuesta de SILVAN - Frederikssund

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores medarbejder.

Jeg vil gerne give en stor ros til Silvan Frederikssund

Jeg vil gerne give en stor ros til Silvan Frederikssund for deres gode service.

Hver gang jeg kommer i butikken, bliver jeg mødt af medarbejdere, der faktisk kender mig og tager sig tid til at spørge ind til de projekter, jeg er i gang med. Det gør en kæmpe forskel, at man ikke bare er “endnu en kunde”, men bliver mødt med interesse og faglig viden.

Personalet er altid hjælpsomt, engageret og kompetent, og man føler sig godt guidet – uanset om det er et lille eller større projekt.

Det er helt klart en af grundene til, at jeg vælger at handle her igen og igen. Kan varmt anbefales!

17 de marzo de 2026

Respuesta de SILVAN - Frederikssund

Vi er glade for at høre, at du har haft positive oplevelser i vores butik. Vi sætter stor pris på din ros for vores service og det engagement, vores medarbejdere viser. Det betyder meget for os, at du føler dig godt guidet og værdsat. Tak for din anbefaling😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har handlet der mange gange og har…

Har handlet der mange gange og har altid fået super god service og et virkelig venligt personale☺️
Er yderst tilfreds

12 de marzo de 2026

Respuesta de SILVAN - Frederikssund

Vi er glade for at høre, at du altid har fået god service og mødt venligt personale hos os. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.