Jeg købte nogle varer via Klik og Hent i min lokale Silvan på nettet. Jeg betalte og så gik der vel under en halv time, så fik jeg en sms, hvor der stod at jeg kunne hente mine varer i butikken. Je... Ver más
Localización
Cambiar localizaciónØstre Ringvej 65, 4700 Næstved, DK
Consulta las opiniones de los clientes
Personalet i Silvan Næstved var særdeles hjælpsomme, i en grad som man sjældent oplever i vore dage. Stor tak.
Jeg skulle finde forskellige småting. Spurgte en af de ansatte som straks viste mig disse. Samtidigt skulle jeg have skåret nogle melaminplade på mål og spurgte om det var hende jeg skulle henvende mi... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg lejede gulvafsliber og kantsliber, der begge var i så dårlig stand, at jeg efterfølgende blev nødt til at hyre et gulvfirma til at reparere skaderne. Gulvsliberen var indstillet forkert, og efter... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Escrito por la empresa

Información de contacto
Østre Ringvej 65, 4700, Næstved, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Levering under al kritik
Havde bestil fliser på webshoppen. Blev leveret 3 dage for den forventede leveringsdato og blev sat af på fortovet uden nogen forudgående advisering.

Respuesta de SILVAN - Næstved
Fejl i lagerbeholdningen og blev…
Fejl i lagerbeholdningen og blev henvist til anden Silvan. Øv når man bor langt fra Silvan i forvejen 😳 Det blev en dyr parasol.

Respuesta de SILVAN - Næstved
5 min efter jeg havde bestilt, kunne jeg afhente mit køb! :-)
Varen var på lager i min nærmeste butik, så jeg bestilte den med "Click og hent".

God og smilende
God og smilende
Sagde tak og ha en go dag
Fik min pakke uden problemer

Respuesta de SILVAN - Næstved
Udsøgt service og hjælpsomhed hos…
Udsøgt service og hjælpsomhed hos Silvan Næstved. Altid !

Jeg fik hjælp i dag tirsdag d. 29 Juli 2025
Jeg fik hjælp i dag tirsdag d. 29 juli 2025. Jeg er super tilfreds og glad for den store hjælp, som jeg fik af en jysk kvinde, til at finde beton søm. Lige hvad jeg havde brug for😊

Reddet vores grøn koncert
Virkelig servicemindet, og meget imødekommende personale der var til kæmpe hjælp!
Mega anbefaling herfra, slår Slagelses silvan med mange mange mange banelængder

Respuesta de SILVAN - Næstved
Alt i alt en fin oplevelse- grundet de…
Alt i alt en fin oplevelse- grundet de 4 stjerner. Er noget så lidt, at det ikke som sådan har den store betydning, dog vælger jeg de 4 stjerner, da jeg måtte ringe for at høre om min ordre (‘click and collet’ og det var den sidste de havde i butikken) var gået igennem- havde jo betalt, ‘min ordre havde åbenbart gemt sig i systemet’ derfor jeg ikke hørte noget. Men de var super over mobilen og fik hurtigt fixet det, så alt godt. Ellers havde det være 5 stjerner.

Respuesta de SILVAN - Næstved
Der var meget travlt i butikken
Der var meget travlt i butikken, så der var noget lang kø, men fik det jeg kom efter bare ikke meget hjælp til andet køb

Rigtig god service og imødekommenhed
Rigtig god service og imødekommenhed
Fik god hjælp til mine køb

Lej ikke værktøj her!!!
Har lejet en elektrisk fliseskærer i Næstved.
Da jeg skal i gang, opdager jeg at den mangler det land, der gør at man nemt kan skære fliser i skæve vinkler. Jeg opdager også at man skal holde startknappen inde, for at få maskinen til at køre, på trods af at der også findes en stopknap, lige ved siden af.
Desuden er understøtningen af flisen heller ikke optimal og det gør, at der knækker et lille hjørne af flisen, nærmest hver gang man skærer
Derfor ringer jeg til butikken for at få hjælp, men der opfordrer de mig til at kigge på QR-koden på maskinen, som ikke er der, eller kigge på deres hjemmeside, som heller giver et svar…..
Da jeg havde en stram deadline, var jeg nødt til at forsøge at få det bedste ud af maskinen, som helt klart skulle have være returneret øjeblikkeligt.
Det lykkedes også, ved at bruge en til at holde knappen inde og en til at skære, men langt fra optimalt og langt fra noget man skulle have forventet at leje fra en stor kæde……
Ved aflevering blev der ikke talt om kompensation, men en medarbejder fortalte, at ham der står for værktøj til udlejning er på ferie og sikkert derfor, er tingene ikke i orden……
Det virker for mig meget uholdbart…..
Så min anbefaling til andre er, helt klart at leje et andet sted!!!

Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse.
Jeg bestilte et campingbord om eftermiddagen d 16 og modtog det med gls kl 7 næste dag og bordet er som jeg havde forventet fra hjemmesiden.

Silvan i Næstved sejler
Silvan i Næstved sejler.
Virkelig uprofessionel og personalet bruger deres mobiltelefoner på arbejdet

Silvan i Næstved - Danmarks dårligste
Silvan i Næstved må være Danmarks dårligste….
Skulle købe pressenningsbøjler til min trailer, og havde hjemmefra fundet hvilken hyldeplacering de lå på.
Jeg kunne ikke finde placering eller tagbøjler i butikken, så jeg gik på udkik efter en medarbejder jeg kunne spørge.
Fandt en medarbejder, men desværre var hun travlt optaget af en privat samtale med nogle af hendes bekendte- så efter lidt venten opgav jeg og stillede mig i kø ved kassen for at spørge der.
Blev henvist til cykelafdeling, hvor de selvfølgelig heller ikke var at finde.
Endte med at sætte mig på en udstillingsstol midt i butikken og bestille varen som click and collect, den var så klar til afhentning 15 min senere……
Alt i alt en komplet håbløs oplevelse

Click & Collect…
Click & Collect er bare en super hurtig og nem løsning. Stor anbefaling herfra 👌

La experiencia Trustpilot