Dejlig nemt at leje godt matriel, til fornuftige priser, god service i Nykøbing F. Tak Silvan
Localización
Cambiar localizaciónHolger Brodthagensvej 14, 4800 Nykøbing F, DK
Consulta las opiniones de los clientes
Det fungerede så fint med Clic & Collect, og medarbejderen var så flink at hjælpe mig med at få varen i traileren.
Den system med klick og collect, er hurtigt og virker fint. Men ved kassen, savner jeg en erfaren medarbejder. I Nykøbing Falster, er de sparer væk og der er nogle forvoksede teenagere der ved næst... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg havde nogle produkter i overskud efter håndværker havde lagt gulv i sommerhuset og jeg havde bestilt for meget materiale. Jeg kunne aflevere retur og få beløbet retur uden problemer. Høflig og ven... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18
Escrito por la empresa

Información de contacto
Holger Brodthagensvej 14, 4800, Nykøbing F, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dejlig nemt at leje godt matriel
levering som bestilt
Det fungerede så fint med Clic &…
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Defekt ventilator…
Det købte var en Silvan gulvventilator der skulle anvendes straks pga de højeste temperaturer målt i Danmark. Den var usamlet og det viste sig at den ikke kunne samles og fungere. Der manglede dele og møtriker og den medføgende vejledning kunne ikke bruges til noget. Ventilatoren blev derfor returneret og pengene refunderet uden problemer, men Silvan burde ikke sælge så dårlige varer.

Respuesta de SILVAN - Nykøbing F
ingen problemer 👍hurtig bestilling og…
ingen problemer 👍hurtig bestilling og hurtig hentning

Respuesta de SILVAN - Nykøbing F
Nu har jeg lejet gulvslibere tre gange…
Nu har jeg lejet gulvslibere tre gange i løbet af de sidste 10 år, og de yder altid super god service. Imødekommende og hjælpsom i butikken 😃

Nem bestilling på hjemmesiden
Nem bestilling på hjemmesiden - gode priser og levering til aftalt tid, og sat pænt og forsvarligt på hjemmeadressen.

Venlig betjening
Venlig betjening, gode priser og varen var klar til afhentning som aftalt.

Respuesta de SILVAN - Nykøbing F
God service og vejledning fra personale…
God service og vejledning fra personale så jeg fik det jeg havde behov

Respuesta de SILVAN - Nykøbing F
Produktet var udsolgt trods det stod som at være på lager. Fik telefonopkald hvor man tilbød at skaffe fra egen afdeling.

Respuesta de SILVAN - Nykøbing F
Havde bestilt clic og collect og var…
Havde bestilt clic og collect og var klar wfter 15 minutter

Respuesta de SILVAN - Nykøbing F
En erfaren medarbejder ved kassen tak
Den system med klick og collect, er hurtigt og virker fint.
Men ved kassen, savner jeg en erfaren medarbejder. I Nykøbing Falster, er de sparer væk og der er nogle forvoksede teenagere der ved næsten ingenting og er virkeligt langsom.
Det er svært at får hjælp hvis ikke umuligt og nåede nå kassen, krydser du fingrene for at ikke blive fanget i en kø.

Respuesta de SILVAN - Nykøbing F
Blev smidt i min indkørsel uden…
Blev smidt i min indkørsel uden indpakning. Frit for alle at hente. Lidt længere inde er der carport man kunne ha stillet det i

La experiencia Trustpilot