SILVAN - Nykøbing F Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Holger Brodthagensvej 14, 4800 Nykøbing F, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det fungerede så fint med Clic & Collect, og medarbejderen var så flink at hjælpe mig med at få varen i traileren.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Den system med klick og collect, er hurtigt og virker fint. Men ved kassen, savner jeg en erfaren medarbejder. I Nykøbing Falster, er de sparer væk og der er nogle forvoksede teenagere der ved næst... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde nogle produkter i overskud efter håndværker havde lagt gulv i sommerhuset og jeg havde bestilt for meget materiale. Jeg kunne aflevere retur og få beløbet retur uden problemer. Høflig og ven... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

7719 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

God og hurtig service.

God og hurtig service.

1 de julio de 2026

Respuesta de SILVAN - Nykøbing F

Mange tak for din gode anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige service.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Defekt ventilator…

Det købte var en Silvan gulvventilator der skulle anvendes straks pga de højeste temperaturer målt i Danmark. Den var usamlet og det viste sig at den ikke kunne samles og fungere. Der manglede dele og møtriker og den medføgende vejledning kunne ikke bruges til noget. Ventilatoren blev derfor returneret og pengene refunderet uden problemer, men Silvan burde ikke sælge så dårlige varer.

25 de junio de 2026

Tak for din feedback.

Vi beklager, at ventilatoren ikke kunne samles og bruges som forventet.

Det er godt at høre, at returneringen og refunderingen forløb uden problemer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nu har jeg lejet gulvslibere tre gange…

Nu har jeg lejet gulvslibere tre gange i løbet af de sidste 10 år, og de yder altid super god service. Imødekommende og hjælpsom i butikken 😃

15 de junio de 2026

Respuesta de SILVAN - Nykøbing F

Vi er glade for at høre, at I altid får super god service hos os. Tak for jeres positive feedback!

Nem bestilling på hjemmesiden

Nem bestilling på hjemmesiden - gode priser og levering til aftalt tid, og sat pænt og forsvarligt på hjemmeadressen.

16 de junio de 2026

Respuesta de SILVAN - Nykøbing F

Vi er glade for at høre, at bestillingen var nem, og at leveringen levede op til forventningerne. Tak for din positive feedback!

Venlig betjening

Venlig betjening, gode priser og varen var klar til afhentning som aftalt.

15 de junio de 2026

Respuesta de SILVAN - Nykøbing F

Mange tak for de 5 stjerner og din positive feedback af vores service. Vi er glade for at høre det.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og vejledning fra personale…

God service og vejledning fra personale så jeg fik det jeg havde behov

14 de junio de 2026

Respuesta de SILVAN - Nykøbing F

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fik god service og vejledning.

Nemt

Nemt, bekvemt og god pris, og en Levering som aftalt.

9 de junio de 2026

Respuesta de SILVAN - Nykøbing F

Mange tak for din gode anmeldelse 😊 Tak for den positive tilbagemelding på levering og forsendelse.

Hurtig og god service

Hurtig og god service

4 de junio de 2026

Respuesta de SILVAN - Nykøbing F

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at personalet kunne hjælpe dig godt videre.

Gik som forventet godt

Gik som forventet godt, med venlig service.

26 de mayo de 2026

Respuesta de SILVAN - Nykøbing F

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med venlig service. Tak for din anmeldelse!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Produktet var udsolgt trods det stod som at være på lager. Fik telefonopkald hvor man tilbød at skaffe fra egen afdeling.

10 de mayo de 2026

Respuesta de SILVAN - Nykøbing F

Vi beklager, at produktet ikke var på lager som forventet. Vi er glade for, at vi kunne finde en løsning. Tak for din feedback.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde bestilt clic og collect og var…

Havde bestilt clic og collect og var klar wfter 15 minutter

1 de mayo de 2026

Respuesta de SILVAN - Nykøbing F

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med din Click&collect ordre.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

En erfaren medarbejder ved kassen tak

Den system med klick og collect, er hurtigt og virker fint.
Men ved kassen, savner jeg en erfaren medarbejder. I Nykøbing Falster, er de sparer væk og der er nogle forvoksede teenagere der ved næsten ingenting og er virkeligt langsom.
Det er svært at får hjælp hvis ikke umuligt og nåede nå kassen, krydser du fingrene for at ikke blive fanget i en kø.

1 de mayo de 2026

Respuesta de SILVAN - Nykøbing F

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Maria

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Blev smidt i min indkørsel uden…

Blev smidt i min indkørsel uden indpakning. Frit for alle at hente. Lidt længere inde er der carport man kunne ha stillet det i

24 de abril de 2026

Respuesta de SILVAN - Nykøbing F

Vi beklager evt. gener ved denne levering, Silvan oplyser dog følgende på vores hjemmeside:

"Stykgods-/pallegodsleveringer fra Silvans eget weblager samt ekstern leverandør:

Levering foregår altid til fortovskant, og som udgangspunkt på hverdage i tidsrummet kl. 07:00-17:00."

Maria

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.