Meget rodet butik , kom der for mange år siden , der var det en flot butik , idag syndes jeg det ligner et bombet lokum , synd den falder sådanne hen.
Localización
Cambiar localizaciónRoersvej 33, 5000 Odense, DK
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg skulle bruge en kædesav til en enkelt opgave. Desværre var jeg ikke opmærksom på at den skulle bestilles og betales på Silvans hjemmeside. Det fik jeg først at vide i butikken. En flink medarb... Ver más
La empresa ha respondido
Værktøjsudlejning Betonsliber Odense C + god værktøj, slitage var inkluderet + super pris + venlig medarbejder + ukompliceret bookingsprocess uden kaution men med MitID - booking var ikke mu... Ver más
La empresa ha respondido
Click and collect fungerede perfekt - 15 min efter bestilling blev varen meldt klar. Nem at hente og superfin betjening 😊
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Escrito por la empresa

Información de contacto
Roersvej 33, 5000, Odense, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Meget rodet butik
Defekt udstyr og mangelfuldt tjek…
Defekt udstyr og mangelfuldt tjek ødelagde mine arbejdsplanerJeg har haft en utrolig ærgerlig oplevelse med Silvans udlejning i Odense, hvor manglende kontrol af maskiner har kostet mig masser af spildt tid og kræfter.Først lejede jeg en stamper i en uge. Da maskinen skal afleveres med fuld tank, købte jeg en dunk miljøbenzin med til knap 200 kr. Da jeg stod og skulle efterfylde maskinen inden aflevering, opdagede jeg dog, at dunkens forsegling var brudt, og der manglede 200-300 ml. Nogen må have sat en brudt returvare på hylden igen. Medarbejderen i butikken beklagede og var egentlig fair nok i sin behandling, da jeg nævnte det, men i frustrationen over hele situationen glemte jeg desværre at få dunken med mig hjem igen.Det, der irriterer mig mest, skete dog samme dag. Jeg skulle leje en elektrisk fliseskærer og hentede den direkte på gulvet, hvor den lige var sat af en anden kunde. Maskinen blev overhovedet ikke tjekket inden min overdragelse. Efter et stort og tungt slæb med at få den op på traileren og hjem, opdagede jeg, at den manglede en spændehåndskrue til benene. Værst af alt var klingen slidt fuldstændig i bund. Den kunne ikke engang have skåret igennem en pakke smør, og slet ikke mine fliser. Da jeg ringede til butikken, kunne de ikke udlevere en ny klinge, da det er en LOXAM-samarbejdsmaskine.Resultatet blev hårdt fysisk arbejde for ingenting, spildt trailerkørsel og helt ødelagte arbejdsplaner, fordi Silvan ruller maskiner direkte videre til næste kunde uden kontrol. Selvom jeg fik pengene retur for lejen af fliseskæreren, sidder jeg tilbage med en rigtig træls smag i munden over forløbet og en tabt benzindunk.
Hurtig levering og gode og billige varer
Der er en af lederne som trækker den…
Der er en af lederne som trækker den ene stjerne ned ellers har jeg kun positivt at sige
God service og hurtig levering
I kunne starte med at levere den købte…
I kunne starte med at levere den købte vare.
Hurtig og kompetent betjening
Nem at hente og superfin betjening 😊
Ingen hjælp til at bære meget tung…
Ingen hjælp til at bære meget tung plæneklipper ud til bilen. Medarbejderen havde endda bedyret, at plæneklipperen sagtens kunne være i bilen! Jeg kørte 45 km forgæves! Og måtte så bestille den til levering.
Det er anden gang at man oplever en af…
Det er anden gang at man oplever en af mandlig personalet ikke taler eller svarer ordentligt til kunder i Silvan, Odense C, Ikke særlig god kommunikation. Det er som om at kunder skylder ham noget!
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Mohammed giver den bedste service i…
Mohammed giver den bedste service i Odense C, vi skulle bruge et tørrestativ han gik hele lager igennem og fandt det efter 30min kæmpe service af ham

Hvis de kunne få 1 stjerne fik de det
Hvis de kunne få 1 stjerne fik de det.
Jeg var den 19 juni 2026 i silvan for at købe en ramme. Der er en medarbejder der finder en ramme til mig, og jeg køber den. Da jeg skal bruge rammen tager jeg selfølgelig ikke kvitteringen da jeg ikke tænker det er nødvendigt.
Jeg kommer så hjem og opdager at medarbejderen har givet mig en kridttavle. Jeg kører derned i dag den 20 juni 2026 og forklarer situationen med kridttavlen stadig i original emballage og kan fremvise konto udtog på bank. Jeg forklare at de jo har fundet mig en forkert varer, men ingen penge retur da jeg ikke havde kvittering. Simpelthen ikke oplevet noget ringere.

Respuesta de SILVAN - Odense
Besøgte Silvan i under en time
Besøgte Silvan i under en time. Det kostede lige kr. 940 i P-afgiift, og det på deres, som det fremrtræder, egen p-plads.
Finder mig ikke i den slags mafiametoder, og besøger selvfølgelig ikke butikken igen.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.