Meget rodet butik , kom der for mange år siden , der var det en flot butik , idag syndes jeg det ligner et bombet lokum , synd den falder sådanne hen.
Localización
Cambiar localizaciónRoersvej 33, 5000 Odense, DK
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg skulle bruge en kædesav til en enkelt opgave. Desværre var jeg ikke opmærksom på at den skulle bestilles og betales på Silvans hjemmeside. Det fik jeg først at vide i butikken. En flink medarb... Ver más
La empresa ha respondido
Værktøjsudlejning Betonsliber Odense C + god værktøj, slitage var inkluderet + super pris + venlig medarbejder + ukompliceret bookingsprocess uden kaution men med MitID - booking var ikke mu... Ver más
La empresa ha respondido
Click and collect fungerede perfekt - 15 min efter bestilling blev varen meldt klar. Nem at hente og superfin betjening 😊
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Escrito por la empresa

Información de contacto
Roersvej 33, 5000, Odense, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Silvan leverer superb service
Jeg havde valgt en vægfarve som umiddelbart virkede som varm og knækket hvid. Da jeg åbnede bøtten op der hjemme var den lyslilla. Jeg kørte i Silvan, Odense C, og talte med en medarbejder om det var muligt at komme gult i da dette kan neutralisere det lilla skær. Han fortalte at han kun måtte komme hvidt i men da jeg sagde, at jeg nok skulle tage ansvar så gik han med til det.
Desværre kom han for meget gult i og efter flere omgange af hvidt i, tilbød Mohamed mig at få en ny bøtte med hjem i en lys farve og uden beregning. Han kunne ikke redde den og han tog ansvar for at der var kommet for meget gult i selv om jeg havde bedt ham om det. Han kaldte på en kollega for at sikre sig, at proceduren gik korrekt til og jeg sagde, at jeg nødigt ville at han skulle få problemer. Det skulle jeg slet ikke bekymre mig om.
Jeg gik derfra med en ny bøtte maling og meget tilfreds.
Tak til personalet for rigtigt god service ☺️🙏.
Og vil også sige, at jeg altid har fået god service i butikken. Der er kun få medarbejdere der og nogle gange må man vente men sådan er det.

Køb aldrig græsslåmaskine hos Silvan
Jeg købte en græsslåmaskine hos Silvan, som gik i stykker inden for én sæson. Da jeg henvendte mig, fik jeg at vide på en meget ubehøvlet måde, at "det sker jo ikke bare af sig selv". De ville hverken reparere den, refundere beløbet eller i øvrigt indgå i nogen form for dialog. Jeg har været glad for at handle der tidligere, men jeg handler der aldrig igen!

Værktøjsudlejning Betonsliber Odense C
Værktøjsudlejning Betonsliber Odense C
+ god værktøj, slitage var inkluderet
+ super pris
+ venlig medarbejder
+ ukompliceret bookingsprocess uden kaution men med MitID
- booking var ikke muligt i forretningen, skulle ske over web appen
- medarbejder siger værktøjet skal returneres næste dag kl. 12, en SMS/rykker siger kl 09.00
- værktøjet var beskidt da det blev udleveret

Respuesta de SILVAN - Odense
God service og varen var klar til…
God service og varen var klar til afhentning🌞

Respuesta de SILVAN - Odense
Fik varen dagen efter jeg havde bestilt…
Fik varen dagen efter jeg havde bestilt den. Nøjagtig og præcis service.

Dårlig service
Vi havde en rigtig dårlig oplevelse, med en meget ubehagelig medarbejder.
Vi havde bestilt en brusevæg, og et unidræn.
Vi kom fra afhente dagen efter, at vi havde fået beskeden om, at begge varer var kommet.
Da vi kom blev vi mødt af en ung mand, som forsøgte sit bedste, han gik ud på lageret med vores ordresedler, kom ud -og fik at vide, at han skulle sige, at det kun var brusevæggen der var ankommet.. vi viste ham vores ordre nummere, og begge sms'er, med de forskellige afhentningsnumre på.
Dette forstod han, og gik ud på lageret igen.
Hvorefter der kom en meget flabet medarbejder ud, og spurgte hvad det var vi ikke forstod.
Han sagde at de kun havde modtaget brusevæggen, og ikke unidrænet.
Min mand forsøgte stille og roligt at forklare ham, at det var kommet, og viste ham begge sms'er og ordresedler.
Han var vildt flabet, sagde at han havde andet at lave, på trods af at der ikke var andre kunder der stod at ventede . Vi tilbød at vente, Men han sagde blot, at han kunne ringe om en times tid,hvis han fandt det.
Det kunne vi ikke vente på, da vi havde lånt bil til at afhente tingene.
Vi tilbød endnu en gang at vente, og efter et kvarters tid, får vi fat i første medarbejder, for at høre om han kan undersøge hvor langt de er nået.
Han ringer manden på lageret op, over sin høresnegl, og får at vide at han havde fundet det.. på det tidspunkt havde vi ventet et kvarters tid.
Medarbejderen for lagret kommer ud og er meget flabet, og har en rigtig ubehagelig attitude.
Min mand sagde, det var da godt du fandt det.
Han kiggede overlegent og sagde, du er ikke velkommen i min butik mere.
Vi bad om at tale med hans chef, og han sagde nu, at han var chefen,.
Det var han tydeligvis ikke, vi gik derfra med et lille grin på.
Han sætter en ung medarbejder efter os, for at sige at vi ikke måtte grine af for ham.
Det er sidste gang vi handler i jeres butik, mage til dårlig service og flabet inkompetent .medarbejder skal man lede meget længe efter.

Nem bestilling
Nem bestilling, hurtig tilbagemelding og fin service ved afhentning.

Den vare jeg købte
Den vare jeg købte, er ikke en særlig god kvalitet og skal returneres.
De unge ekspedienter var søde og venlige.

Jeg bestilte 2 stk 25 kg vejsalt
Jeg bestilte 2 stk 25 kg vejsalt, på hjemmesiden. jeg kom til at trykke på (Click & Collect) afhentning, men skulle have trykket på levering. Jeg ringede flere gange til jer lige efter inden for jeres åbningstid, men ingen tog telefonen. så skrev jeg til jer at det var en fejl og at jeg skulle have det leveret. Jeg ringede til jer Mandag morgen, efter at jeg havde fået mail om at min bestilling lå klar, Og spurgte om jeg ikke kunne få ordren leveret. Det kunne jeg ikke , men ordren kunne annuleres, og sådan blev det.

Bestilte clik og collect
Bestilte clik og collect. Måtte ind i butikken og hente følgeseddel for derefter at køre i drivein og hente min vare. Når det er en stor vare som alligevel står på lageret så kunne det være smart hvis man kunne køre direkte i drivein og ikke skulle ind i butikken først. Lidt træls. Men ellers hurtig til at finde frem.

Super kundeservice
Hej, jeg havde brug for at få en kvittering fra et tidligere køb. Det var fikset på 5 min. Super service 👍
Mvh Andreas

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.