Meget rodet butik , kom der for mange år siden , der var det en flot butik , idag syndes jeg det ligner et bombet lokum , synd den falder sådanne hen.
Localización
Cambiar localizaciónRoersvej 33, 5000 Odense, DK
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg skulle bruge en kædesav til en enkelt opgave. Desværre var jeg ikke opmærksom på at den skulle bestilles og betales på Silvans hjemmeside. Det fik jeg først at vide i butikken. En flink medarb... Ver más
La empresa ha respondido
Værktøjsudlejning Betonsliber Odense C + god værktøj, slitage var inkluderet + super pris + venlig medarbejder + ukompliceret bookingsprocess uden kaution men med MitID - booking var ikke mu... Ver más
La empresa ha respondido
Click and collect fungerede perfekt - 15 min efter bestilling blev varen meldt klar. Nem at hente og superfin betjening 😊
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Escrito por la empresa

Información de contacto
Roersvej 33, 5000, Odense, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig betjening- hurtig levering
Det var en hurtig betjening af min bestilling og hurtig levering

Respuesta de SILVAN - Odense
clik and collect virker perfect
clik and collect virker perfect, kan ikke fungere bedre , alt i skønneste orden.

God professional service
Jeg lejede en gulvsliber som ikke virket som den skulle da puden var slidt og slibepapir ble ved med at fald af.
Butiks personale refunderet penge med det sammen uden discussion.
God service!
Vh
Mark

Respuesta de SILVAN - Odense
Hurtig levering gode ting gode priser…
Hurtig levering gode ting gode priser er meget tilfreds tusinde tak

Nemt at bestille
Nemt at bestille. Nemt at afhente. Fin vare til ok pris (fire havestole med hynder).

Tilfreds
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse. Jeg bestilte til click and collect og 30 minutter efter kunne jeg hente mine varer.

Lynhurtig levering
Lynhurtig levering. Bestilte om eftermiddagen og havde varene næste morgen.

Respuesta de SILVAN - Odense
Click og Colect var ikke nemt
Click og Colect var ikke nemt. Ført var ordrenummeret ikke scanet ind (i selve butikken), hjælp fra kasse der henviste til lageret i den anden ende af butikken, Vareudlevering kom med færre enheder end bestilt på vogn, dernæst henvist til at køre om i Drive in og hente. Jeg fik hvad jeg sku' og alle var flinke, men jeg havde forventet en hurtigere afvikling mvhFinn

Respuesta de SILVAN - Odense
Træls oplevelse lejet maskine men fik…
Træls oplevelse lejet maskine men fik ikke besked om den ikke var til at leje ud igen.
Trods der havde været et døgn til at kontakte mig. Så havde lejet bil og trailer og fik besked i butikken
Havde de kontaktet mig havde jeg kunne nå at leje en andet sted. Og ikke stået med hjælp og ikke kunne komme videre

Respuesta de SILVAN - Odense
Vi har været glad for at leje stillads,
Vi har været glad for at leje stillads, det gjorde arbejde til en oplevelse. Dejligt at at man kan leje arbejdsredskab.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.