simply colors Opiniones

49.507
TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Als kraamvisite cadeau hebben we meermaals (5 of 6x) de kleine Happy horse konijn richie bestelt met geborduurde namen. Elke keer zijn ze zoals gewenst geleverd en zonder fouten. De knuffels zijn erg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De bestelde producten werden on hold gezet omdat het lettertype welke ik gekozen had blijkbaar erg klein waren. Tijdens een telefonisch moment is dit opgelost. De producten inmiddels naar alle tev... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Op het glazen potje zitten gewoon nog stickers van IKEA en de tekst is niet in zwarte letters, zoals besteld en ook op het voorbeeld is te zien. Het is een sticker met vrij onzichtbare kleine witte le... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Pakketje met een pakketje bedrukte golfballen en een felicitatie kaart kwam helemaal beschadigd aan. Na reclamatie kon ik kierde uit geld terug of gratis nieuwe zending. Voor dit laatste gekozen en da... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa infantil
  2. también en la categoría
  3. Grabador de joyería
  4. Proveedor de agua embotellada
  5. Tienda de bolsos
  6. Tienda de regalos

Escrito por la empresa

Kleurrijke items met persoonlijke tekst en afbeeldingen. Leuk als kraamkado: kinderkleding met eigen naam of tekst!

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

50 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

(49.507)

21 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tekst kan er makkelijk af

De bidon ziet er leuk uit, maar ik verwacht niet dat de tekst heel lang op de bidon blijft staan. Het voelt alsof je het er zo af kunt krabben. Voorzichtig behandelen dus.

16 de noviembre de 2025

Te klein…

Super lief mutsje besteld met een regenboog en naam
Maar de naam is zo klein is bijna met het blote oog niet te zien
Heel jammer je kan het ook niet vergroten op de site

23 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Leveren geen service wanneer iets fout gaat.

Naamstickers besteld voor 2 kinderen. Dus 2 vellen besteld, kosten tegen de 20 euro. Ontvangen wij stickers met daarop de gekozen naam en afbeelding, maar ook het bewerkingspotloodje erop afgedrukt.
Na 5 dagen een reactie dat ik deze zelf weg had moeten halen en omdat ik niet betaald heb voor een controleservice(niet zien staan overigens) helaas niks aan te doen. Wel de geweldige service in mijn account het potloodje verwijderd in het ontwerp zodat ik het jogmaals kan bestellen. En daarna dan contact op mag nemen om 30% terug te krijgen van de nieuwe bestelling. Dus ik krijg de service dat ik meer geld aan ze mag betalen...belachelijk.
Op mijn antwoord op die mail met vraag, geen reactie meer ontvangen.

Helaas is mij iets soortgelijks bij simplycolors gebeurd maar dacht gaat vast niet altijd fout...

25 de agosto de 2025

Niks binnen gekregen

Niks binnen gekregen. Ik wacht al twee weken op mijn bestelling.
Na een week had ik toch maar een mail gestuurd. Hierin kreeg ik bericht dat het toen pas op de post ging! Terwijl op de site 1-3 werkdagen staat. Tot op het heden is er niks geleverd! 😠

11 de agosto de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Slechte eindcontrole

Ik neem aan dat een bestelling word nagekeken en niet dat je daar ook nog extra voor moet betalen.
Helaas wel dus , nu een mooie herinneringskist besteld met verfspat door datum, kan 30% korting krijgen als ik nieuwe bestel , wat een oplossing bah

23 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al een paar jaar tevreden!

Ik bestel al een aantal jaar bij Simply Colors. Leuk om zelf te ontwerpen. Goede en snelle levering!
Elk jaar een schooltas, gymtas en stickers en alles goed voor zeker een jaar. Eigenlijk gebruik ik de oudste tassen nog steeds voor sport enzo, dus 3jaar later, nog goed!

25 de julio de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Slechte service, denken niet mee met de klant

Op 30/6 deze site ontdekt en daar waxinehouder gezien die geschikt waren voor cadeau’s.’s Ochtends met de vraag of het zou lukken deze de 3e juli binnen te hebben.
Er werd gezegd dat als we voor 14.00 zouden bestellen dit geen probleem was.
Dus direct besteld.
In de bevestigings mail stond leverdatum de 3e of 4e.
Toen weer gebeld en toen werd er gezegd dat de eerdere toezegging onjuist was en omdat het al in de productiefase was we niet meer konden annuleren.
We kregen de verzendbevestiging pas de 4e!
Lekker meedenken daar, NOT.

30 de junio de 2025

Ontzettend mismaakte happyhorse knuffeltjes

Ik heb 4 happyhorse knuffeltjes besteld met naam. De knuffeltjes zijn ontzettend scheef. Oogjes staan scheef. Echt een verschrikking. Ik kan ze zo niet cadeau geven. Contact opgenomen. Ik moest ze zelf maar in vorm duwen. En hopelijk waren ze dan naar wens. Terug gemaild dat ze nog niet naar wens waren, (omdat het gewoon een productie fout is.) Eindconclusie ik zit met knuffeltjes die ik weg kan gooien, geen geld terug of nieuwe knuffeltjes. Diep triest.

29 de abril de 2025

Supergoede service.

De dop van de drinkbeker was na 3 maanden kapot. Ik heb een mailtje gesruurd met de foto en had de volgende dag al een nieuwe dop in de bus. Wat een goede en snelle service!!

17 de abril de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Goed product, matige klantvriendelijkheid

Voor mijn dochters eerste verjaardag had ik ruim op tijd een gepersonaliseerde verjaardagskroon besteld met een verzendtijd van 2 werkdagen. Uiteindelijk heeft het 2,5 week geduurd voordat ik hem in huis had, dankzij tweemaal een technische fout aan hun kant. Het contact was prima en het product is uiteindelijk naar wens, maar ik vind het wel zo netjes in een situatie als deze dat er iets aan compensatie wordt aangeboden. Dus het feit dat dit niet eens ter sprake is gekomen vind ik echt afdoen aan de klantvriendelijkheid.

8 de marzo de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.