SINNERUP.DK Opiniones 11.118

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Pæn hylde, men besværlig at skrue op, da vinklen gør, at der ikke er plads til boremaskinen og det derfor er svært at komme til og lægge vægt på, det gør opsætning svær og jeg fik ikke lavet pæn opsæ... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega lækker Håndsprit indkøbt til konfirmation. Savnede lidt hurtigere levering, men det nåede frem og det er hovedsagen. Handler gerne her igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I Sinnerup I Århus ville jeg købe 3 urtepotter med underskåle. Der var kun 1 underskål tilbage i butikken!!! Ekspedient Kawsar F. ringede op til lageret, om de ville lede efter underskålene, men der... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo
  2. Tienda de muebles
  3. Diseñador de interiores
  4. Tienda de mobiliario para cocina
  5. Tienda de suministros de cocina
  6. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

ALT I LIVSSTIL OG DESIGN. Dansk livsstilskæde siden 1971. Kendte og nye designere. Hurtig levering. Landsdækkende bytteservice. 30 dages fuld returret.

Escrito por la empresa

For det smukke i hverdagen
Hos Sinnerup har vi et mål om at være nr.1 leverandør indenfor tidens trends, når det kommer til bolig og livsstil.

Gratis fragt

Gratis fragt over 600,- (Gælder ikke møbler)

Når du handler for over 600 kr. får du gratis fragt. Dette gælder dog ikke møbel-varer.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 96% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sofa falder sammen og stoffet er slidt

Jeg købte en sofa hos Sinnerup, som efter under to års helt almindelig brug er blevet tydeligt slidt. Stoffet er kraftigt nusset, og et af modulerne er sunket markant ned.

Jeg har sendt billeder til kundeservice, men reklamationen er blevet afvist med henvisning til “naturligt slid”. Den løsning, vi er blevet tilbudt, er en cashmere-kam til at fjerne noget af nusningen samt råd om at varme og massere skummet i sædet.

Efter min opfattelse er det ikke rimeligt, at en sofa i denne prisklasse viser så tydelige tegn på slitage efter så kort tid. En sofa bør kunne holde til almindelig brug i væsentligt længere tid.

Vi oplever derfor desværre, at Sinnerup ikke tager ansvar for produktets kvalitet, når der opstår problemer.

Redigeret efter svar fra Sinnerup:

Kære Andreas,
Tak for din tilbagemelding.
Da min reklamation allerede er blevet afvist uden mulighed for yderligere dialog eller konkret anvisning på, hvad der kan føre til en genvurdering, ser jeg mig nødsaget til at gå videre med sagen.

Jeg vil derfor indbringe sagen for relevante klageinstanser.

11 de marzo de 2026
Opinión espontánea
Logotipo de SINNERUP.DK

Respuesta de SINNERUP.DK

Hej Ursula

Tak for din bedømmelse af vores butik.

Vi er kede af at læse, at du ikke er tilfreds med vores behandling af din reklamation.

Hvis du ikke er tilfreds med den behandling og afslutning på sagen, så kan du skrive til vores kundeservice på web@sinnerup.com eller ringe på +45 36 96 52 52. Så kan vi prøve at kigge på sagen igen.

Rigtig god dag!

Med venlig hilsen / Best regards

Andreas
Kundeservice

Dygtig ekspedition

Rigtig god vejledning og behandling ved køb af sofa. Og da noget gik galt ved levering af sofa, blev alt løst uden gnidninger. Kan kun anbefale Sinnerup.

25 de febrero de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

For sen levering

Levering angivet til 2-4 hverdage, men blev glemt i systemet og først afsendt efter jeg kontaktede support. Varen var god.

26 de febrero de 2026
Logotipo de SINNERUP.DK

Respuesta de SINNERUP.DK

Hej Emma

Vi beklager utrolig meget, at din ordre blev glemt i vores system.

Dog er vi glade for, at du nu har modtaget din vare og er glad for den.

Rigtig god dag!

Med venlig hilsen / Best regards

Andreas
Kundeservice

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.