Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos de golf

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Salg af egne kvalitets golfhandsker og golfbolde med navn og logo.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,8

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En oplevelse ud over det sædvanlige!

Jeg har købt de fineste hipsters hos Sjoot.dk. Det er de mest behagelige og pæne trusser, jeg nogen sinde har haft. De er enormt bløde og har den bedste pasform. Jeg var usikker på, hvilken størrelse, jeg skulle bestille, så jeg kontaktede ejer Allan Johansen, som var så venlig at sende ekstra hipsters uden beregning til mig, så jeg kunne bruge den størrelse, som var passende for mig - og så forære de andre til en veninde. Jeg har foretaget rigtig mange handler på nettet - men en så positiv oplevelse som denne, har jeg ikke haft tidligere. Jeg er 110% tilfreds. Jeg anbefaler Sjoot.dk på det varmeste!

2 de julio de 2025

Hej Bettina

Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord, det betyder rigtig meget🙏🏻
Ønsker dig en god sommer🌞

Bedst hilsner

Valorada con 1 estrellas sobre 5

For mange fejl produkter

Hej
Jeg købte 15 handsker ved made in denmark forrig år.
4 ud af 15 har der været fejl på syningen efter Max 3 runder og sjoot byttede de 3 første handsker.
4 handske mente de ikke at jeg skulle have byttet, for så uheldig kan man ikke være.
Jeg retter lige i mit opslag det viser sig at det er 5 ud af 36 handsker siden 2021 der har været fejl på.
Min søn har også lige haft en handske som revnede efter første ibrugtagning.
Og den tænker jeg heller ikke at jeg for byttet.
Jeg står ved at jeg har altid fået go service ved jer, men jeg mener også at det antal handsker der går så hurtigt i stykker gør at jeg ikke vil anbefale jeres produkt i min klub

10 de noviembre de 2024

Hej Dani
Tak for din anmeldelse, men du skal huske at få det hele med.
Du har lavet reklamation over 4 handsker ialt siden 2021 og det er ud af 38 handsker.
Du har købt 6 handsker hos os hvert år siden 2021, og du har ALTID rost vores handsker, og ikke mindst vores gode service.

Her i sommer kommer den 4. reklamation fra dig. Jeg skriver til dig, at denne gang var jeg nødt til at henvise til vores handelsbetingelser, og at du skulle sende den handske retur. Det faldt så ikke i god jord, for så kom der en mail retur med citat "Jeg skal nok sørge for at rygtet ændre sig her i klubben, hvor jeg spiller."

Jeg vil til enhver tid sige, at vi leverer en super god service, og at det er utrolig sjældent vi henviser til vores handelsbetingelser, men når vi gør det, er det også med god grund.
God dag til dig.

Update:
Du kan få byttet alle de handsker du vil, det skal bare ske som følge af vores handelsbetingelser.
Og jeg synes det er underligt, at du først er negativ nu, selv om de påståede fejl har været der siden 2021.

Jeg vil også yde den service, at du kan få pengene retur for de handsker du ikke har brugt, til samme pris du har givet, du sender dem blot til os.

Mvh
Ejer

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bolde med logo og god service

Hurtig og god service (svarer indenfor 2 timer udenfor arbejdstid), hurtig levering. Men det er der mange andre som også gør, så hvad er unikt ved denne webshop.
De laver golfbolde med billeder på, hvor man kun skal købe 12. Alle de andre hjemmesider skal man købe mindst 144 bolde.
De malede boldene indenfor 2-3 dage. Konkurrenterne er 14 dage om at male plus der er yderligere dage for levering.

28 de mayo de 2024

Wauuuu

Så jeres annonce med tilbud om at få eget tryk/logo på bolde. Sendte billeder af ønsket logo og efter mail frem og tilbage med råd og vejledning modtog jeg prøvetryk. Super service. Bestilte bolde og modtog dem allerede 2 dage efter. Super hurtig ekspedition og kvalitet. Jeg er fuldt ud tilfreds og det er ikke sidste gang jeg handler her. Kan varmt anbefales👍👍👍

20 de diciembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super lækker handske og rigtig…

Super lækker handske og rigtig god/hurtig service.
Kan helt klart anbefales.

21 de enero de 2021

Hej Mette
Tusind tak for de pæne ord🙂
Vi prøver altid på, at yde den bedst mulige service.
Team Sjoot

Super god service!

Jeg bestilte bolde med tryk, og jeg er meget tilfreds med det hele!
Hurtig levering og godt produkt.

12 de diciembre de 2020

Hej Andrea

Tusind tak for de 5 stjerner 😊
Vi ønsker dig og dine, en rigtig glædelig jul 🎄

Mange julehilsner
Team Sjoot.dk

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig læderhandske

Update:
Du forstår det stadigvæk ikke. Man køber 2 handsker hos jer. Den første hold fint i ca. 1,5 mdt hvor jeg spillede med den 4-5 gange i ugen.
MEN Nr 2 har jeg kun brugt 3 uger og 1 dag og har spillet 2-3 gange i ugen. Dvs. 6-10 gange. Det synes jeg den bør kunne holde til.
Og det er da stadigvæk ikke god stil, at en der er tilknyttet firmaet anmelder jer herinde.
Men blot min mening !!

Og nej de stjerner har intet at gøre med, om jeg fik noget gratis. Jeg husket ikke, at vi har talt om det, men tror dig selvfølgelig når du siger det. De 2 stjerner er simpelthen fordi handske nr. 2 KUN holdt 6-10 runder og det har alle de andre Cabretta handsker overgået. F.eks. Beavers brune handske havde jeg i 5 måneder og da den gik i stykker var det en syning mellem fingrene.
Sjovt nok var den eneste anmeldelse fra Bo Antonsen, som er medejer af Sjoot.dk - Dårlig stil og lave en fake anmeldelse !!!
Jeg købte deres bedste handske lavet i Cabretta læder. Den holdt 3 uger og 1 dag også var der stort hul i håndfladen. Skrev til Sjoot, men fik svaret, at det var normalt, at en læderhandske holdt til ca. 9 runder golf.
Jeg har haft mange andre læderhandsker, som har holdt op til 5 måneder, før der gik hul på dem, så 9 rundet....De ville altså ikke bytte den, og hvis det er deres standard, så vil jeg ikke anbefale andre, at købe en handske hos dem :-)

26 de noviembre de 2020

Hej Michael
Du har givet os 2 stjerner, fordi vi ikke vil bytte en handske som du bestilte for ca 4 mdr siden. Du skrev i mailen til os, at du har spiller 3-4 runder om ugen i den periode på 3 uger. Og at du forventede længere holdbarhed. Normalt siger man hos de store navne, at en læder handske skal holde til ca 6-10 runder, så jeg er fuldstændig uforstående overfor de 2 stjerner.
Bo Antonsen er IKKE medejer af Sjoot.dk, han er kvalitetstester, og det er på frivillig basis, bare til info.
I februar kontaktede du mig, med henblik på at få handsker og bolde gratis, mod en god anbefaling på FB. Dette er ikke noget Sjoot.dk bruger, da det er vildledende markedsføring, og vi tager SKARP afstand af sådan "falsk" reklame.
Så mon ikke de 2 stjerner resultater i, at du ikke fik noget gratis??

UPDATE:

Michael, en læder handske er jo ikke bare en læder handske. Som du selv har skrevet i nogle af dine oplæg, er Beaver handsken tykkere i læderet.
Jo tykkere læderet er, jo længere holder de.
Jo tykkere læderet er jo dårligere feel har du.
Skind er et levende materiale, og er ikke lige stærk overalt.
Fakta er, at en læder handske der er brugt i 9 runder, ikke er bytte berettiget. Det hedder normalt slid.

God dag

Indehaver

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.