Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aldrig - som i aldrig før - har jeg oplevet så enestående pligtopfyldende ordentlighed fra en virksomhed. Helt udover det sædvanlige. Indledningsvis havde jeg desværre modtaget forkerte varer. Det... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg flyttede ind i et hjem med indbyggede skabe, men få hylder og skuffer. På skabsdesign fandt jeg ret præcise mål og bestilte først en skuffe. Den kom få dage efter jeg bestilte og passede perfekt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har købt os "fattige" i træk-ud trådkasser til vores Designa indbyggede skabe. Et godt tilbud gjorde, at vi prøvede at købe 8 styk, med frygt for, at de ikke passede til vores skabe. De kom allered... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skulle bruge skuffeindsatser til et ældre køkken, og fandt hos Skabsdesign.dk et godt udvalg i størrelser. Kvaliteten virker god og varerne kom lynhurtigt, efter jeg havde bestilt. Rigtig fin ople... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros de cocina
  2. Tienda de armarios
  3. Tienda de mobiliario para cocina

Escrito por la empresa

Står du for at skulle opgradere dine skabe. Så er skabsdesign.dk det helt rigtige sted. Vi sælger masser af produkter til skabe, både trådkurve og hylder. Priserne er gode og leveringstiden er kort.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig værd at regne med

Indledningsvis havde jeg desværre modtaget forkerte varer. Det meddelte jeg samme aften i mere eller mindre halvgnavne vendinger, med forventninger om alenlange diskussioner foran mig - istedet fik jeg den fineste, venligste respons med en undskyldning og imødekommenhed lynhurtigt på mailen. Problemet blev både anerkendt og forstået med det samme og det blev løst og afhjulpet allerede næste formiddag.
Det eneste jeg stod tilbage med, da jeg i løbet af et halvt døgn havde modtaget alle de rigtige skuffer, var følelsen af taknemmelighed, og af, at der stadig er mennesker, der virkelig sætter en ære i at være værd at regne med. Bare tak.

17 de abril de 2026
Opinión espontánea
Logotipo de Skabsdesign

Respuesta de Skabsdesign

Tusind tak for din anmeldelse – den betyder virkelig meget for os. Venligst Torben fra Skabsdesign.dk

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og super fine produkter!
Vi bestilte trådkurve til vores skabe og de er så nemme at sætte op.
Er slet ikke i tvivl om hvor jeg vil handle næste gang jeg skal have trådkurve! :-)

9 de abril de 2026
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.