Jeg flyttede ind i et hjem med indbyggede skabe, men få hylder og skuffer. På skabsdesign fandt jeg ret præcise mål og bestilte først en skuffe. Den kom få dage efter jeg bestilte og passede perfekt... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi har købt os "fattige" i træk-ud trådkasser til vores Designa indbyggede skabe. Et godt tilbud gjorde, at vi prøvede at købe 8 styk, med frygt for, at de ikke passede til vores skabe. De kom allered... Ver más
La empresa ha respondido
Det meget nemt at bestille, mange størrelser der passer til skabe. Hurtig levering. No hidden cost. Good quality.
Aldrig - som i aldrig før - har jeg oplevet så enestående pligtopfyldende ordentlighed fra en virksomhed. Helt udover det sædvanlige. Indledningsvis havde jeg desværre modtaget forkerte varer. Det... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Står du for at skulle opgradere dine skabe. Så er skabsdesign.dk det helt rigtige sted. Vi sælger masser af produkter til skabe, både trådkurve og hylder. Priserne er gode og leveringstiden er kort.
Información de contacto
Industrivej 11, 9490, Pandrup, Dinamarca
- support@skabsdesign.dk
- www.skabsdesign.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 80% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Godt sted at handle
God kvalitet, kundeservice der ved hvad de taler om, hurtig levering
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside
Hurtigt levering.
Jeg har handlet der flere gange.
Jeg har handlet der flere gange.
Der mangler intet.
Kvalitet og pris hænger sammen.
Dato for oplevelse, er svær, mange datoer

Respuesta de Skabsdesign
Flotte greb og knopper. Hurtig levering.
Købte greb og knopper til skab og kommede. Flotte produkter, der kom allerede dagen efter bestilling.

Gnidningsfrit
Købte nogle trådkurve som jeg ikke kunne finde andre steder. Fin pris, hurtig levering, fin vejledning og god kvalitet.

Respuesta de Skabsdesign
meget overskuelig hjemmeside med…
meget overskuelig hjemmeside med præcise oplysninger.
meget hurtig levering

Respuesta de Skabsdesign
God oplevelse med kundeservice som…
God oplevelse med kundeservice som afhjalp spørgsmål i forbindelse med køb

Respuesta de Skabsdesign
Hurtig levering og god kvalitet
Hurtig levering - produkterne er som beskrevet - nye beslag til køkkenskabe - de går nu perfekt og lukker pænt som da lågerne var nye

Respuesta de Skabsdesign
En hurtig levering og god service ved…
En hurtig levering og god service ved returnering ( kunde fejl )

Respuesta de Skabsdesign
Der var en god og præcis beskrivelse af…
Der var en god og præcis beskrivelse af produkter samt hurtig levering

Fik fejlleveret en skuffe
Fik fejlleveret en skuffe, men de sendte en ny. Der manglede fire skruer, som de eftersendte. God service og hurtigt sagsbehandling

Respuesta de Skabsdesign
Fik varen super hurtig og alt som…
Fik varen super hurtig og alt som ønsket 👍 gør det igen 👍

Karussel
Hej! Købte en karussel til vores hjørneskab! God pris, nem at montere, virker som en god kvalitet! Meget nemmere at finde de køkken ting man skal bruge! Meget tilfreds!👍👍👍👍👍

Respuesta de Skabsdesign
Fine ting og når man modtager sin pakke…
Fine ting og når man modtager sin pakke flere dage før tid, så kan man ikke klage

Respuesta de Skabsdesign
Godt udvalg, god kvalitet og hurtig levering
Jeg skulle bruge skuffeindsatser til et ældre køkken, og fandt hos Skabsdesign.dk et godt udvalg i størrelser. Kvaliteten virker god og varerne kom lynhurtigt, efter jeg havde bestilt. Rigtig fin oplevelse.

Respuesta de Skabsdesign
Produktet levede op til min forventning
Nem montering

Respuesta de Skabsdesign
Hurtig levering og varen var som…
Hurtig levering og varen var som forventet så det kunne ikke være bedre.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.