Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fin, lille Zoo. Børne - og familievenlig. Dyrene ser ud til at have det fint. Lav karakter, fordi deres personale ikke evnede at få alle besøgende med rundt til fodringstur. Der var ca. 15 perso... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,7

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Lille perle

Hold da op. Sikke en dejlig overraskelse. Jeg havde ærligt ikke de store forventninger om en Minizoo, men det blev gjort til skamme. Et vanvittigt hyggeligt sted, med flere dyr end forventet. Meget fine anlæg, god opdeling, dejlig legeplads. Som dyrenørd var det en kæmpe glæde at se så mange arter, som ikke holdes andre steder i DK. Fik en frisklavet sandwich, som smagte dejligt. Butikken fik også gjort et fint indhug i feriepengene, med særligt udvalgte bamser der matchede de sjældne dyr. Selv skiltene var gode og informative. Børn på 4 og 6 var med, vi brugte næsten 4 timer der. Næste gang vi kommer på de kanter, vil vi helt sikkert komme igen.

15 de julio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mange dyrarter der ikke kan ses andre steder i Danmark.

For 165,- i entre, hvilket er i den lave ende for et zoobesøg, fik jeg en dejlig oplevelse. Ved at købe foderpose(r) til 20,- stykket, så bliver man populær hos ca 5 slags dyr. Ryst posen og de kommer farende - især de geder ude foran indgangen.
Kl 11.45 på skolefridage er der rundvisning, hvor en velinformeret medarbejder kører rundt med snacks til nogle aber og andre mindre dyr samt havens største attraktion de 2 flotte jaguarer.
Dyrene gider godt være fremme selv om det regnede noget, da jeg var der.
Personalet er hjælpsomme og jeg som bor ca 200 km væk aflægger gerne stedet 3-4 besøg om året.

7 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dyrene er i bitte små bure… to store…

Dyrene er i bitte små bure… to store jaguar i et lille areal med lidt løbeplads, aber der knap nok kan svinge, fugle der ikke kan flyve mere end nogle meter. Alle dyr har alt for lidt plads, det er hjerteskærende at se på. Gederne har intet græs areal udenfor og bor meget småt. To bitte små kid lå i solen uden skygge, helt trætte og slappe, nærmest ikke til at komme i kontakt med. Kommer aldrig der igen og kan ikke anbefale det til nogen, da jeg ikke vil støtte den form for mistrivsel af dyr.
Do better.

2 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste lille zoo i midtjylland

Den bedste lille zoo i midtjylland. Håber den bliver større en dag. Den har en kvalitet af skiltning og foder poser og borderbænkesæt. Genrelt god service og kvalitet af alt. der er endda super skiltning på deres toiletter, og maden kommer i store portioner så man har lyst til at købe mere.

28 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en enorm god oplevelse og…

Det var en enorm god oplevelse og positiv. Det var en lille hyggelig zoo med styr på renlighed og hygiejne. Mange fine dyr og flotte bure, med god plads til dyrerne. Kan kun give de bedste stjerner til dette fine sted, hvor vi helt sikkert kommer igen.

7 de agosto de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Meget familievenligt

Meget familievenligt.
Dejlig lille zoo. Hyggeligt sted med sjove og spændende dyr for vores dreng på 8.
Var forbi i uge 42 og vi brugte mere tid end forventet, og var med dyrepasser rundt til fodring og historier.
Der måtte gerne være lidt sund mad i caféen men alt i alt kun positive ting herfra.

18 de octubre de 2023

Der skal åbnes op

Der skal åbnes op, beplantningen er alt for tæt og mange steder er det rigtig svært at se dyrerne. Det virker lidt som om man har givet lidt op på at beskære planter og træer. Det er mørkt og trist at gå rundt i zoo. Lege områderne er rigtig fine.

13 de septiembre de 2023

Mangelfuldt

Fin, lille Zoo. Børne - og familievenlig. Dyrene ser ud til at have det fint.

Lav karakter, fordi deres personale ikke evnede at få alle besøgende med rundt til fodringstur. Der var ca. 15 personer, som ikke kom med rundt pga. mangelfuld udmelding fra personale.

Ikke et sted jeg kommer tilbage til!

1 de julio de 2022

Rigtig god oplevelse :-)

Med 2 piger 8 & 12, var dette blot et sted vi skulle finde et sted til madpakke spisning, men endte op med en rigtig god dag, dette er en mindre zoo, men man kommer virkelig tæt på dyrene, og var et hit for dem.
5 stjerner er givet af pigerne, mindre hyggelig zoo, god plads til madpakke spisning, tæt på dyrene og ikke overrendt sted :-)

3 de agosto de 2020

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.