Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er den mest ringe Oplevelse for hvordan man betaler sin restskat da jeg synes det er en umulighed at få lov til at betale sin nye restskat for 2025hvor man ellers lige havde fået penge tilbage fr... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har kommet til at indtaste to steder min årlig indkomst så jeg skulle betale skat af 2 x løn reelt set har jeg kun fået løn en gang nu står jeg og skal betale nogen fiktive penge 150.000 som jeg aldri... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

ALT hos skat er simpelthen håbløst. De laver fejl i beregninger, tilbageholder penge uden grundlag, er fuldstændig ligeglade med alm. kendte forældelsesregler og nægter at tilbagebetale penge, til... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har netop siddet samlet i kø hos dem i halvanden time. De kører rundt i det og stiller mig om til de forkerte, samt de har et ton af medarbejdere til at ordne 1 ting af gangen, og kun (ofte 0... Ver más

Información sobre la empresa

1. Asesor de impuestos
  2. Servicio de declaración de impuestos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Denne side er din adgang til SKAT.dk version 9.2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,4

Todas las opiniones

90 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Horrible UX

Complicated, long queues to login, you find yourself logged out in the middle of your interactios, now you have to wait in another long queue again.

22 de marzo de 2025

Humbug.

Humbug.
Man kan på ingen måder stole på SKAT, havde to biler som jeg solgte, kontaktede dem for at høre hvor meget jeg skyldte på begge to, de sendte så en samlet regning på begge biler, betalte begge to på samme tid, det var så i 2022, modtag så lige i 2024 en ny regning på samme biler, dertil total uforstålig opsat...
De har virkelig ikke styr på noget derinde.....

27 de junio de 2024

Ringe kommunikation

Ringe kommunikation.
Jeg har netop modtaget ejendomsskattebilletter for årene 2021-22 og 23, uden nogen forklaring om hvorfor de fremsendes. Eller hvad man kan/skal foretage sig.
For året 2025. Grundskyld og ejendomsværdiskat bliver opkrævet via forskuds- og årsopgørelsen og følger de offentlige ejendomsvurderinger.
Det betyder, for mit vedkommende, at jeg også modtog i e-boks med overskriften. "Faktura for ejendomsskat"
Den fik jeg ikke læst, ej heller åbnet, i den tro at det var der styr på via min forskuds- og årsopgørelse.
Det fandt jeg ud af da jeg fik en rykker på kr. 250, for manglende betaling på kr. 168,15 som viste sig at være "Rottebekæmpelse" Hvorfor skal man modtage en særskilt faktura for rottebekæmpelse, når det netop indgår som en del af ejendomsskattebetaling, men så alligevel ikke bliver indregnet i forskuds- og årsopgørelse.
Dernæst skrives der i rykkerbrev følgende fra kommunen:
”Vi er forpligtet til at gøre opmærksom på, - at der videregives oplysninger til Gældsstyrelsen og til kommunens IT-leverandører, i forbindelse med sagens håndtering”
Hvem er kommunens IT-leverandører, samt er det tilladt jvf. GDPR-regler.
Øvrige betragtninger:
Det er generelt meget lidt brugervenligt at forsøge tilmelding til betalingsservice.
Hvorfor kommunikeres det ikke, hvilke beløb der skal betales i alt, samt hvis der evt. er flere ejere for hvad hver ejerandel udgør.
Hvorfor kommunikeres der ikke til alle ejere, før der rykkes for betaling.
Hvorfor skal jeg modtage tre rykkere dagligt både på mine tilmeldte e-mail, samt modtage tre rykkere dagligt som SMS beskeder. Denne form for kommunikation direkte uforskammet grænsende til chikane.
Jeg prøvede i øvrigt at ringe til det opgivne telefonnummer, her virkede tastemulighederne ikke, jeg prøvede at ringe flere gange med det samme resultat. Jeg var i øvrigt nr. 104 i køen….. Efter 5 minutter var jeg stadig nr. 104 i køen, herefter var der kun 103 i køen, for jeg lagde røret på.

Havde SKAT i dette til fælled været et firma der solgte billige el-aftaler eller mobilt abonnement, så tror jeg næsten det havde været en sag for forbrugerombudsmanden at gå ind i.
Jeg syntes, der klart er plads til forbedring, hvad syntes SKAT selv.
Jeg skal i øvrigt bemærke at jeg på ingen måde er dårlig betaler, eller på anden måde negativt registreret noget sted.

17 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ang. anmeldelse af svindel.

Hvis man vil tippe Skat omkring eventuel svindel, ender man med stor sandsynlighed med at få ødelagt sin tilværelse.

Det virker til at medarbejderne bruger enorm meget energi på at jagte udsatte borgere - som f.eks er taget 1,5 døgn til Hamborg for at besøge en døende slægtning og dermed skal tilbagebetale 850 kr. i en eller anden ydelse. Hvor mange ansatte er på en sådan sag, og hvad koster den skatteborgerne?

Folk som svindler for millioner med coronapakke-midler eller med indkomstskat, skuffeselskaber i Dubai osv. kan tilsyneladende oftest gøre hvad det passer dem.

Altimens sidder helt lovlydige borgere (som mig) og ser til...

Man kan selvfølgelig tippe Skat anonymt, men de sager ryger vel bare i skraldespanden. Indberetter man svindel, mens man samtidig står frem ved navn, har man lidt mere magt til at rykke og følge op. Til gengæld står man i en yderst udsat position.

Ringer man ind til Skat for at modtage råd og vejledning, får man medarbejdere i røret som absolut ingen kompetancer har. Der mangler simpelthen medarbejdere som har indsigten og overblikket over hvordan de mere veluddannede og hærdede mennesker svinder.

Svindlen er massiv, åbenlyst og kører i mange, mange led!

Det er en komplet skændsel for lovlydige borgere at være vidne til disse forhold. Jeg kender efterhånden ikke særlig mange hæderlige borgere, som har nogen egentlig tiltro til systemet.

En meget ulykkelig udvikling...

6 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

besvarer ikke spørgsmål, kopierer bare noget og sender.

Skrev til Skat.dk angående fradrag, hvordan de regnes ud som pensionist.
De svarede med forklaring vedr. arbejdsgiverpension & Arbejdsmarkeds bidrag - HALLO skat.dk, jeg skriver jo jeg er pensionist!!?? Ergo har jeg INGEN arbejdagiver pension & arbejdsmarkedsbidrag!
Læs dog hvad folk skriver.

3 de febrero de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Generelt super venlig og god vejledning…

Generelt super venlig og god vejledning når man ringer. Synes tingene bliver forklaret forståeligt og der bliver fulgt op og vendt tilbage til en, hvis man har spørgsmål, som der ikke umiddelbart kan svares på. Som iværksætter opleves det dog som ærgerligt og fordyrende, at der først lukkes op for indberegning af årsregnskab og selvangivelse i marts måned, når deadline for indbetaling af moms er den 1. marts (når man betaler halvårlig moms). Dette betyder i mit tilfælde, at jeg har brug for at konsultere min revisor ad 2 gange, og kan ikke nøjes med et møde, hvilket ville være muligt, såfremt der var overlap mellem de to datoer. Det synes unødvendigt og medfører en øget udgift. Så overvej meget gerne om dette på sigt kan ændres.

29 de enero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde frygtet det opkald jeg idag…

Havde frygtet det opkald jeg idag foretog men Theis og Sara fra Skat satte min frygt til skamme. Sjældent har jeg talt med så forstående og hjælpsomme mennesker. I gjorde oplevelsen mere end positiv. Tak for jeres forståelse og service. I har ikke det nemmeste job tænker jeg ift. graden af forståelse for hvad service er men må bare sige tak for en ualmindelig god og forstående service.

24 de enero de 2025

Jeg ved snart ikke…

Corona skatteopgørelse fra 2021 dumper ned en søndag (11. Januar - fed start på året, tak)
Jeg ringede utallige gange for at få hjælp tilbage i 2021 og selv service medarbejderne kunne ikke svare! (INTET på dem, det var også nyt). Men at absolut ikke kunne få hjælp, 7 forskellige ugennemsigte dokumenter senere og selv skulle lave skats arbejde - så giver man op. Men nej! NU skal jeg bøde for jeres inkompetence tilbage i 2021, fordi jeg ikke kunne JERES job. Ad!

11 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er dybt skuffet over den behandling, jeg har oplevet fra Skatteforvaltningens kundeservice. Det er chokerende at se, hvor inkompetente og uprofessionelle medarbejderne er, når det handler om at hjælpe borgere. For det første virker medarbejderne totalt uden interesse i at lytte til, hvad man som borger forsøger at forklare. Jeg blev afbrudt adskillige gange og nægtet muligheden for at færdiggøre mine sætninger. På trods af dette formåede medarbejderen endda at afbryde samtalen og lægge røret på. Sådan en behandling er helt uacceptabel og fuldstændig respektløs.Derudover er det tydeligt, at der mangler både træning og professionalisme. Mange af de informationer, jeg modtog, var misvisende og direkte forkerte, hvilket kun skabte endnu mere forvirring og frustration. Det er mildest talt et kæmpe svigt, når en institution, som burde vejlede borgerne korrekt, i stedet gør det modsatte.Det er skammeligt, at en så vigtig instans i Danmark repræsenteres af medarbejdere, der tydeligvis er utilfredse og uegnede til at arbejde med mennesker. Jeg vil stærkt anbefale, at Skatteforvaltningen investerer i en komplet omstrukturering af deres rekruttering og uddannelse. De nuværende medarbejdere mangler både tålmodighed, empati og evner til at udføre deres arbejde ordentligt.Denne oplevelse er desværre ikke bare frustrerende for mig som borger – det er også en skamplet på et land, der ellers er kendt for høj standard og effektivitet.

3 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg skulle have hjæp at omregistrer min…

Jeg skulle have hjæp at omregistrer min nye bil. Jeg ville ringe til SKAT, men der var 39 minutters ventetid .....det er jo fulddtændig grotesk at man som borger i DK skal vente så lang tid for at komme igennem til SKAT. Da jeg logger mig ind på motor.dk og vil slå bilen op melder systemet fejl .....FORFÆRDELIGT SYSTEM SKAT. At I vil være det bekendt over for os borger.

2 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er meget bekymret over hvordan man…

Er meget bekymret over hvordan man overlever i Danmark med gælsstyrelsen og skat som ikke fjerne det gæld der er forældet samt ikke overholder leve omkostninger
Samt at skat får lov til selv at bestemme og overføre på vores opgørelse selv om det ikke passer
Og heldigvis har vi advokater der har forstand på det mere end Gældstyrelsen og skat har

2 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig kundeservice og fejl på fejl fejl!

Det er umuligt og komme igennem til jer!
Der er en fejl i min forskudsopgørelse, som i tidligere har rettet! Men endnu engang tager i bare som det passer jer! Jeres elendige charrobot er ubrugelig og man kan ikke komme igennem til jeres callcenter, selvom der står, at der er en ventetid på 24min. så bliver man bare smidt af!!!!

30 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Spørgsmål 2024/25

Jeg er ved at gå fra alm. befordringsfradrag til ligningsloven §9a.
Her ringede jeg til skat den 30/12 og talte med en utrolig sød medarbejder, som fortalte mig, at hun ville anbefale mig, at jeg ventede til 2025 med at sætte min kørsel ind, sidst på året, da jeg så ville have et fuldstændigt overblik over hvor mange dage jeg havde kørt til og fra arbejde.

Derudover fortalte hun mig, at hun ville anbefale mig at skrive til SKAT, 1 månedes tid inden at årsopgørelsen for 2024 var klar, for at bede om at et felt bliver låst op for.

Alt i alt, en fantastisk oplevelse og virkelig behjælpelig medarbejder ved SKAT på en af årets sidste dage i 2024 😊😊

30 de diciembre de 2024

Pas på

Pas på, Skat retter selv i din forskudsskat uden at give dig besked, og uden at tallene slår igennem før du tilfældigvis selv kommer ind og skal rette noget andet.
På den måde er der jo ikke rigtig nogen grund til at bede os som skatteydere at holde øje med vores forskudsskat hvis Skat alligevel ændrer den uden at man ved det.
Årsagen til jeg opdagede det var et tilfælde, da jeg rettede en rubrik og fik 5 x så stort fradrag som jeg rettede.
Da jeg ringede og spurgte om hvad det handlede om, blev jeg betragtet som en dum der ikke kendte noget til skat, og blev forklaret at det var meget almindeligt at Skat rettede og at jeg ikke kunne forlange at få besked.
Efter samtalen startede en helvedesmaskine af SMSer der skulle afdække hvordan jeg syntes om samtalen, der kom et nyt spørgsmål jeg skulle besvare ca hvert kvarter.
Hvis de vil vide hvor dårlige deres medarbejdere og deres system er må de samle lidt sammen til en henvendelse og ikke sådan noget der kommer dryppende og igen når man ikke svarer, lige vil minde om at man ikke har svaret.
Håbløst system, prøv med en lommeregner hvis i ikke kan lave et ordentligt edb system

3 de diciembre de 2024

SKAT er ukontaktbar

Har nu forsøgt at kontakte SKAT i to dage i træk, adskillige gange hver dag, men får beskeden, at "alle linier er optaget, prøv igen senere."
Det er helt og aldeles utilfredsstillende!

5 de diciembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.