Min oplevelse efter at have brugt skatepro chatbot hvilket aldrig gav mig svar på mine spørgsmål. Efterfølgende tog jeg ind i den fysiske butik og fandt ud af at deres kompetence og tid til at besvare... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Super hurtig levering. Bestilte et par rulleskøjter om fredagen, forventet levering var tirsdag, Men de var allerede klar i pakkeshoppen lørdag. Og rulleskøjterne er lige som forventet, gode... Ver más
Det var første besøg på webshoppen. Købte en ønskegave til barnebarn. Varen kunne afhentes i pakkeshop dagen efter. Alt perfekt.
My order for a complete was delivered on the expected day, which was only three or four days after i ordered it. It came in perfect new condition and i got everything for a great price because a boar... Ver más
Escrito por la empresa
Omega 6, Søften, 8382, Hinnerup, Dinamarca
Ha contestado el 84% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super hurtig levering og rigtig gode rulleskøjter til rimelig pris
Kan godt lide at handle hos jer og altid fået min ting hurtigt men kan ikke give de sidste 2 stjerner da jeg fik nogen lejer som larmede og var dårlige og i sagde vi nok skulle finde en løsning fik af vide jeg skulle sende en video det har jeg gjort der nu gået en uge har stadig ikke hørt noget

Respuesta de SkatePro
Personlig vejledning på helt nyt niveau!
Jeg har igennem flere år handlet ved Skatepro - primært til mine børn. I denne omgang drømmer jeg om at begynde at rulle som udpræget motionsform i stedet for at løbe. Jeg tog derfor til Hinnerup og fik vejledning til valg af rulleskøjter af "Jacob". Og jeg skal love for, at det var dedikation og vejledning på et helt nyt niveau. I absolut topklasse og IKKE målrettet det "dyreste køb" men målrettet mit behov. Der blev brugt tid og engagement langt ud over hvad der står mål med købets størrelse. TAK - jeg kommer da STENSIKKERT igen!
Jeg synes det er en god hjemmenetværk siden, da den har alt inden for den sportsgrene, som man udøver.
Jeg står på skatebord, og de har alt hvad jeg har brug for, om der er det sidste nye, eller et godt tilbud. Synes os ders priser er meget fair og som sagt er der tit tilbud.
Og så er der super at du for det du bestiller dagen efter
Hurtig levering, god service og overskuelig kommunikation.
Jeg står i den situation at jeg skal returnerer nogle varer som jeg ikke selv har købt og køber har enda lagt den i to ordre. (Jeg ønsker selvfølgelig ikke at betale returfragt x2 plus at jeg skal have returlabel til egen mail og skal lige have at vide om jeg bare kan skrive den plus hvilket ordre nr jeg skal bruge (om jeg bare kan bruge det ene)
Jeg har skrevet til kundeservice på mail, instagram og facebook, intet svar nu her en uge efter første besked
Det er op af bakke

Respuesta de SkatePro
Bestilte nogle bukser lørdag morgen.
De var i postkassen søndag morgen.
Dag til dag levering
Købte et par kunstskøjter. I rigtig fin kvalitet

Respuesta de SkatePro
Jeg var i butikken i Hinnerup efter aftale i dag og det er et par år siden sidst.
Desværre kan man mere og mere mærke på servicen at det hovedsageligt fokuserer på online salgs delen og ikke kundeoplevelsen i den ellers seje butik.
Ikke styr på hvor medarbejdere befandt sig, ventetid for flere kunder, meget lang ventetid for undertegnede inden der dukkede en op som egentligt ikke var salgsassistent men tilknyttet værkstedet.
Jeg følte heller ikke den “gode vibe” der var sidst jeg besøgte butikken.
Husk at adressere kunder med et smil og et “velkommen, der går lige lidt tid” når kunder kommer i butikken.
Selve reparationen forløb nogenlunde planmæssigt og prisen var også som der blev nævnt i tlf inden jeg kørte fra Viborg.
Blev ligesom forklaret en smule kryptisk ved afregning at så betalte jeg ikke for arbejdsløn i dag og at tlf sælger/support ikke kunne vurdere på vegne af værkstedet om der var tid på dagen.
Jeg fornemmer en smule opdeling mellem værksted/sælgere og back-end medarbejdere.
Håber på lidt mere “Swager” stemning næste gang jeg kommer 🙂❤️

Respuesta de SkatePro
Mere end hurtig levering - bestilte lørdag kl 11, søndag morgen lå den foran min hoveddør!

Respuesta de SkatePro
Hurtig levering og produkter i en høj kvalitet.
Hurtig og god ekspedition
Vi købte et løbehjul der levede fuldt op til det forventede.
God kvalitet kuglelejer til en fin pris. Super hurtig levering.
Nem at bestille og hurtig levering.
Er rigtig godt tilfreds med varens kvalitet.
Rigtig god handel, varen lever hurtig og i god stand. Mit barnebarn blev meget glad for hendes løbehjul.
We ordered a scooter for my brother as a Christmas gift, we read more about scooters and realized they’re not the best sport so we returned it using the same untouched packaging and their shipping method for which you have to pay for. The package took 3 weeks to arrive and they deducted 25% from our order due to “signs of usage” on an unused and unopened product. We have yet to recieve a refund too. They also take forever to reply. SCAM WEBSITE

Respuesta de SkatePro
Der er intet hul igennem på hverken deres chat eller e-mail, men hold kæft man får god service i butikken!
Idet jeg kun har erfaring med butikken, så bliver det til 5 stjerner.
Hvis jeg var gået med webshoppen, så var det nok ikke blevet til så meget, da jeg aldrig fik svar på mit spørgsmål via chat eller e-mail.
Más información sobre otros tipos de reseñas.