Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min oplevelse efter at have brugt skatepro chatbot hvilket aldrig gav mig svar på mine spørgsmål. Efterfølgende tog jeg ind i den fysiske butik og fandt ud af at deres kompetence og tid til at besvare... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig levering. Bestilte et par rulleskøjter om fredagen, forventet levering var tirsdag, Men de var allerede klar i pakkeshoppen lørdag. Og rulleskøjterne er lige som forventet, gode... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var første besøg på webshoppen. Købte en ønskegave til barnebarn. Varen kunne afhentes i pakkeshop dagen efter. Alt perfekt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

My order for a complete was delivered on the expected day, which was only three or four days after i ordered it. It came in perfect new condition and i got everything for a great price because a boar... Ver más

Información sobre la empresa

5. Tienda de insumos para esquí sobre agua
  6. Tienda de deportes de invierno

Sobre SkatePro

Escrito por la empresa

SkatePro blev grundlagt i 1996 og er i dag en af de førende internationale webshops indenfor actionsport. Firmaet sælger og leverer deres varer til mere end 25 lande i Europa og Nordamerika.

SkatePro er specialister i udstyr, tilbehør og tøj til løbehjul, rulleskøjter, skateboards, BMX, surfing og vintersport, og de sælger produkter, der henvender sig til alle niveauer og aldersgrupper.

Firmaet bestræber sig på at være troværdigt, professionelt og kompetent i forhold til salg af produkter, services og kundeoplevelser. De ansatte hos SkatePro er lidenskabelige og vidende omkring actionsport, og de er altid klar til at rådgive og assistere deres kunder.

Uanset om du vil ud og være aktiv på gaderne, i bjergene eller på vandet, bør SkatePro være den forhandler, du vælger at stole på.

Det nuværende udvalg af produkter dækker:
Trick løbehjul
Rulleskøjter & Skøjter
Skateboards & Longboards
Surf & Wakeboards
Ski & Snowboards

Hos SkatePro har du også mulighed for at sammensætte custom-built produkter:
Byg dit eget løbehjul

1 estrella

Ha contestado el 84% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Venter stadig

Kan godt lide at handle hos jer og altid fået min ting hurtigt men kan ikke give de sidste 2 stjerner da jeg fik nogen lejer som larmede og var dårlige og i sagde vi nok skulle finde en løsning fik af vide jeg skulle sende en video det har jeg gjort der nu gået en uge har stadig ikke hørt noget

3 de marzo de 2025

Respuesta de SkatePro

Jeg beklager meget du måtte vente så længe på svar. Vi oplever lidt mere aktivitet i øjeblikket end forventet. Derfor er vi lidt bagefter på vores indbakke. Jeg har sendt dig en mail med en eventuel løsning, efter jeg har set din video.
Jeg håber meget du kan bruge den og igen beklager jeg for den lange ventetid på svar!
//SkatePro Team 🛹🛴🎿❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Personlig vejledning på helt nyt niveau!

Personlig vejledning på helt nyt niveau!

Jeg har igennem flere år handlet ved Skatepro - primært til mine børn. I denne omgang drømmer jeg om at begynde at rulle som udpræget motionsform i stedet for at løbe. Jeg tog derfor til Hinnerup og fik vejledning til valg af rulleskøjter af "Jacob". Og jeg skal love for, at det var dedikation og vejledning på et helt nyt niveau. I absolut topklasse og IKKE målrettet det "dyreste køb" men målrettet mit behov. Der blev brugt tid og engagement langt ud over hvad der står mål med købets størrelse. TAK - jeg kommer da STENSIKKERT igen!

7 de marzo de 2025

Vær og vide

Jeg synes det er en god hjemmenetværk siden, da den har alt inden for den sportsgrene, som man udøver.
Jeg står på skatebord, og de har alt hvad jeg har brug for, om der er det sidste nye, eller et godt tilbud. Synes os ders priser er meget fair og som sagt er der tit tilbud.
Og så er der super at du for det du bestiller dagen efter

3 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg står i den situation at jeg skal…

Jeg står i den situation at jeg skal returnerer nogle varer som jeg ikke selv har købt og køber har enda lagt den i to ordre. (Jeg ønsker selvfølgelig ikke at betale returfragt x2 plus at jeg skal have returlabel til egen mail og skal lige have at vide om jeg bare kan skrive den plus hvilket ordre nr jeg skal bruge (om jeg bare kan bruge det ene)
Jeg har skrevet til kundeservice på mail, instagram og facebook, intet svar nu her en uge efter første besked
Det er op af bakke

23 de febrero de 2025

Respuesta de SkatePro

Mange tak for din review og beklager din oplevelse.

Beklager at vi ikke har fået kommunikeret tilstrækkeligt, at vi desværre ikke er tilgængelig i weekenden. Vi besvarer alle vores henvendelser på hverdage.

Jeg kan se vi har svaret din mail henvendelse to dage efter den var landet og fået svaret din Facebook henvendelse fra weekenden mandag morgen, da vi mødte på arbejde.

Som det fremgår på hjemmesiden, tilbyder vi ikke gratis returfragt, men vi har sørget for at forhandle en favorabel pris på vores returløsning, modsat hvis man selv sender pakken tilbage til os.

Som en service har sendt dig en gratis returlap med opfordring om at pakke varerne fra to ordre sammen én kasse :)

/Dit SkatePro Team

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Mangler lidt mere “Swager” stemning og fokus på kundeservice

Jeg var i butikken i Hinnerup efter aftale i dag og det er et par år siden sidst.
Desværre kan man mere og mere mærke på servicen at det hovedsageligt fokuserer på online salgs delen og ikke kundeoplevelsen i den ellers seje butik.
Ikke styr på hvor medarbejdere befandt sig, ventetid for flere kunder, meget lang ventetid for undertegnede inden der dukkede en op som egentligt ikke var salgsassistent men tilknyttet værkstedet.
Jeg følte heller ikke den “gode vibe” der var sidst jeg besøgte butikken.
Husk at adressere kunder med et smil og et “velkommen, der går lige lidt tid” når kunder kommer i butikken.
Selve reparationen forløb nogenlunde planmæssigt og prisen var også som der blev nævnt i tlf inden jeg kørte fra Viborg.
Blev ligesom forklaret en smule kryptisk ved afregning at så betalte jeg ikke for arbejdsløn i dag og at tlf sælger/support ikke kunne vurdere på vegne af værkstedet om der var tid på dagen.
Jeg fornemmer en smule opdeling mellem værksted/sælgere og back-end medarbejdere.
Håber på lidt mere “Swager” stemning næste gang jeg kommer 🙂❤️

28 de febrero de 2025

Hej

Tak for din anmeldelse af butikken. Først og fremmest skal jeg beklage at du ikke oplevede nok "swagger" eller kundeservice i butikken da du besøgte os i fredags. Selv efter 10 år som ansvarlig for butikken, er det godt at blive mindet om at vi stadig kan forbedre os.

Det er ofte ikke til at spå om hvornår kunderne vælger at dukke op i butikken, eller hvor lang tid en ekspedition tager.
Vi kan desværre ikke bemande butikken med 4-5 ansatte for at undgå ventetid, så da du ankom i fredags var den ene kollega til frokost, mens den anden kollega (med en kollega under oplæring) igang med at hjælpe en kunde med skistøvler.
Skistøvler er ikke umiddelbart noget man bare lige sælger og en ekspedition kan sagtens tage 30-45 minutter, hvilket naturligt kan skabe ventetid. Dette beklager jeg selvfølgelig at ikke vi fik kommunikeret til dig.

Da du kontaktede vores kundeservice var den aftale du henviser til, at du kunne komme forbi med løbehjulet, men at det ikke med garanti kunne laves på dagen. Vi opkræver normalt mellem 99-199 kr for arbejdstiden med løbehjul når disse skal serviceres + prisen for de reservedele der skal skiftes. Du blev, af mig, kun opkrævet for reservedelene i fredags og fik løbehjulet fikset, mens du ventede, hvilket ikke er normal procedure.
For at undgå fremtidige misforståelser kan jeg oplyse, at normal procedure er at løbehjulet indleveres til værkstedet til service og kan afhentes 1-2 dage efter. Hvis man ønsker det, så kan man også betale for at få det tilsendt efter service.

Jeg vil tage en god snak med personalet og bede dem huske at hilse på kunderne og oplyse om ventetiden.

VH.
Jacob
Butikschef SkatePro

Mere end hurtig levering

Mere end hurtig levering - bestilte lørdag kl 11, søndag morgen lå den foran min hoveddør!

22 de febrero de 2025

Respuesta de SkatePro

Dejligt at høre - tak fordi du vil dele din oplevelse :D

Valorada con 1 estrellas sobre 5

We ordered a scooter for my brother as…

We ordered a scooter for my brother as a Christmas gift, we read more about scooters and realized they’re not the best sport so we returned it using the same untouched packaging and their shipping method for which you have to pay for. The package took 3 weeks to arrive and they deducted 25% from our order due to “signs of usage” on an unused and unopened product. We have yet to recieve a refund too. They also take forever to reply. SCAM WEBSITE

11 de enero de 2025

Thanks for your review.

We're sorry for the long handling time on E-mail Corresponces.

Sadly the reply time on e-mails is a bit longer than usual at this time of the year, due to all the christmas orders and returns.

In case of urgency, one can always faster get ahold of us within opening hours on the Live-Chat or by calling us on our Phone.

We believe a mistake was made in the handling of the return, and we evaluated damages on the returned product to be that of use.

Upon further evaluation, we could conclude these are with likelihood damages from the return process, as this would not be how we shipped the product or expect it to be returned.

I can see we have updated you on our e-mail correspondence, and solved the case with a full reimbursement for the order.

Sorry for the issues around the return.

-Your SkatePro Team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der er intet hul igennem på hverken…

Der er intet hul igennem på hverken deres chat eller e-mail, men hold kæft man får god service i butikken!
Idet jeg kun har erfaring med butikken, så bliver det til 5 stjerner.
Hvis jeg var gået med webshoppen, så var det nok ikke blevet til så meget, da jeg aldrig fik svar på mit spørgsmål via chat eller e-mail.

10 de enero de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.