Raskeste leveranse ever. Bestilte varer, fikk ordrebekreftelse. Samme kveld, klokken 2300 fikk jeg mail om at varene var sendt. 3 dager etter fikk jeg melding om at varene var levert i min postkasse k... Ver más

Har ingenting å si negativt om skinup! Varene ble pakket og sendt raskt, alt var i perfekt stand når de ankom og hjemmesiden deres er oversiktlig, ryddig og informativ. Eneste grunnen til at jeg ikke... Ver más

Elsker(!!!) at det nå er mye enklere å få tak i koreansk hudpleie også i Norge. Produktene ble pakket og sendt samme dag, og dukket opp i postkassen bare 2 dager etterpå😍 Veldig fornøyd, kommer til å... Ver más

1. Tienda de salud y belleza
  2. Proveedor de productos de belleza
  3. Mayorista de productos de belleza
  4. Tienda de artículos de belleza
  5. Tienda de cosméticos
  6. Clínica dermatológica

Sobre Skinup - K-Beauty

Norsk nettbutikk med bestselgende produkter innen koreanske hudpleie / K-Beauty. Vi fører merker som COSRX, Beauty of Joseon, PyunkangYul, Skinfood, The Plant Base og mye mer.

Rask levering med lager i Norge.

3,6

Medio

Ekstremt dårlig på å svare på…

Ekstremt dårlig på å svare på meldinger, har gått 2 uker og ingen svar... Jeg mangler halve pakken min, og pga. noe rot i Posten ble den retunert til Skinup for flere uker siden. Har prøvd å kontakt de angående dette, og spurt om jeg kan få pengene tilbake eller om de kan sende den på ny... men ingen svar! Bestilte pakken for over 1 mnd. siden...

14 de septiembre de 2023

Ulovlig markedsføring!

Samme erfaring som Daniel. Ulovlig markedsføring!
Aldri hørt om selskapet og aldri meldt meg på nyhetsbrev. Allikevel mottar jeg e-post fra dem. De svarer heller ikke på mine henvendelser hvorfor jeg har mottatt e-post fra dem.

11 de agosto de 2023

ulovlig markedsføring

Aldri hørt om selskapet og aldri meldt meg på nyhetsbrev. Allikevel dukket det plutselig opp en epost i dag.
Avregistrert. Ulovlig markedsføring.

11 de agosto de 2023

Customer service doesn't answer

I got a personal voucher from them a month ago, that didn't work. I have tried to contact their customer service numerous times about it, but they just don't answer me. I've given them a month to answer me in total.
I used to like them and their products, but this last experience, is sadly making it much less likely for me to buy from them again or recommend them.

11 de julio de 2023

Beste ansikts oljen

Beste ansikts oljen jeg noen gang har forsøkt.
Fargeløs lukt løs.
Myk hud
Ikke klissete etter noen minutter
Gir bra med fukt
Har en sensetiv hud har ikke hatt noen reaksjoner eller nye kviser.

31 de agosto de 2022