Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi havde masser af sne i uge 9 og Trysil er er super skiområde. Dog var der følgende, som vi ikke var helt tilfredse med: 1) Hytten var til 12. Den var hyggelig, men møbler herunder senge/madr... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vilket urusel hantering av skidbuss blå rutt idag. Många har väntat utan buss i 2 timmar och Skistar har ingen lösning, man tar uppenbarligen inte sina kundlöften på allvar, inte för 5 öre faktiskt.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mus i huset! Virkelig ulækkert opdager vi ifbm at vi pakker vores ting for at tage hjem, at der er fyldt med musselorte under sengen i soveværelset! Det gør vi selvfølgelig opmærksomme på samme dag. S... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bokade och betalade resa för våren 2026. Betalade in allt redan sommaren 2025. Sen blev jag allvarlig sjuk veckorna innan tänkt resa 2026 och avbokade 15 dagar innan när jag fick definitivt besked frå... Ver más

Información sobre la empresa

1. Vacaciones de esquí
  2. Operador de excursiones
  3. Agencia de viajes

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Bokning och information om skidresa till skandiaviens största skidanläggningar

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 4% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Dyrt!

Skikort er alt for dyrt! I disse tider har vi kun råd til en dag i bakken i romjulen for oss 4. Hadde prisen vært hyggeligere, så kunne vi brukt bakkene i større grad. At barn regnes som ungdom fra 7 år og også vilt!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skistar Trysil tilbyr 1 måned kortere…

Skistar Trysil tilbyr 1 måned kortere skisesong på nordsiden av fjellet (i Fageråsen) enn på sørsiden.

Dette til tross for at det er mer snø på nord enn på sør og at været har vært klart og fint :-)

Skistar All gir derfor dessverre ikke samme valuta for pengene på nord som på sør.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skistar velger å stenge ned store deler…

Skistar velger å stenge ned store deler av fjellet for å øke profitten. De viser ingen hensyn til gjester. Kan på ingen måte anbefale noen å reise til Trysil med slike kyniske eiere. Velg ett annet fjell som ikke er drevet av Skistar

Slett kunderespekt!

Jakken jeg mottok stemte ikke med annonsert beskrivelse, og var av en billigere utgave. Noe Skistarshop ble gjort omgående kjent med etter mottak av jakken! Skistarshop endrer deretter annonsen (uten å informere meg), og utrolig nok også uten å økonomisk kompensere for den lavere verdien på jakken.

Noe slikt kan ikke fortolkes som annet enn fullstendig mangel på ærlig forretningsdrift.

Jakka ble selvfølgelig sendt i retur. Jeg oppfordrer følgelig potensielle kunder til å styre unna dette useriøse firmaet.

Meget dårlig kundeservice

Meget dårlig kundeservice. Havde lavet en booking på deres side med Valle rabat. Bookingen er blevet slettet på deres side og de nægter at give rabatten eller hjælpe med bookingen. Har skrevet frem og tilbage med dem i en måned, uden nogen nytte. Deres respons er, at de ikke kan se de i deres system, hvilket netop er problemet. Virkelig virkelig dårlig kundeservice. Kan ikke anbefales.

27 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deres kundeservice er helt i bund

Deres kundeservice er helt i bund! De siger de ikke kan give rabat på skipas, da jeg 1,5 uge efter booking og betaling opdager at Betalingen ikke er gået igennem.
Vi har mistet alt men heldigvis har ingen booket lejlighederne, som de kan hjælpe med at genbooke omend til flere penge. De vil heller ikke give 10% i rabat selvom bestillingen er lagt inden 30/9-23. Fremover vil jeg i højere grad prioritere at booke uden om skistar!

20 de octubre de 2023

Ingen återbetalning vid sjukdom

Vi köpte sälenpass till hela familjen men sonen blev dålig och kunde inte utnyttja det, vi fick inte ett öre tillbaks.
Överhuvudtaget känns Skistar som de girigaste företag jag stött på och allt är superdyrt.

24 de julio de 2023

Kjøpte et par Hoka sko

Svindel.
Kjøpte et par Hoka sko, testet de på, de var for små så jeg sendte de i retur innen en uke, med alt av papir og eske som fulgte med.
De sa at sålen under skoa var skitne. Så de kunne ikke gi meg tilbake penger fordi de var «brukt».
Et wipe med en fuktig klut under sålen så kunne ingen ha sagt at de ikke var splitter nye.
Latterlig, aldri kjøp noe herfra. Elendig kundeservice.

30 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Så fruktansvärt dyrt att man bara blir…

Så fruktansvärt dyrt att man bara blir irriterad! Hyrde längdpjäxor i 3 timmar det kostade 225kr!? För att inte tala om liftkorten löjligt dyra! De ska tom ha betalt för parkeringsplatser.

8 de abril de 2023

Nej tack!

Nej tack, hade jättekul på mina senaste semester med er i Åre men det blir inte fler ggr tyvärr betalade 27 tusen för en vecka med boende inte okej i min bok, nu är det skidort för överklassen precis som ni vill ha det verkar det som. Men tack för dessa åren med er jag kommer ihåg när jag åkte skolresa upp för 15 år sen då kostade en vecka ca 10 tusen med boende, hursomhelst tack så mycket det blir nog alperna hädanefter.

18 de marzo de 2023

Inför GRATIS parkering som tidigare

Inför GRATIS parkering som tidigare, väldigt höga skipass priser borde räcka för att täcka även parkering. Fult att skipass priserna höjs under fredag-söndag, redan höga som de är. Helt sjukt att behöva betala för liftkort under vissa veckor även om man inte tänker åka skidor. Åre kommun kanske borde återta drift av backar och liftsystem börjar likna monopolism.

25 de marzo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I’m definitely not going recommend…

I’m definitely not going recommend using skistar. The staff was rude and the service level was as low as it gets.

On the last day of our vacation, I dropped my phone. I could see where it was and was denied access to go and get it. It was an IPhone so I could track it.

Then I talked with some staff members and customer service, because it was 1 minute after closing time when I was denied access to retrieve my phone from the top. They told me they would go and get my phone and send somebody to do so, if I emailed them the location of the phone. But the day after, when I called to ask if they found it, I’m told that they’re NOT going to get my phone, and the only way they will find it, and is by accident if someone randomly stumbles upon my phone.

16 de marzo de 2023

Skistar Onepark Hemsedal

Det kostede penge at parkere ved vores lejlighed, som var booket ved Skistar. Det kostede penge at parkere ved børneområdet mm. Vi betalte 470 kr. for parkeringen ved afrejse, som instrueret af Skistar Kundeservice. Da vi tjekkede vores postkasse i DK, lå der 3 ekstra regninger på ca. 1100 kr. fra Onepark. Jeg brugte meget tid på at dokumentere deres fejl. Vi har været i Hemsedal flere gange, men denne gang kommer vi ikke igen. Det ødelægger virkelig stemningen på området, idet der også bliver taget billeder af ens nummerplade, hver gang man kører ind/ud af et p-område.

5 de febrero de 2023

SkiStar profil virker ikke

Jeg kan ikke få lov til at rette oplysninger på min SkiStar profil, den melder fejl! Når jeg skriver til jer har i ingen ambition om at løse problemet, hvilket er utilfredsstillende.
I forbindelse med bestilling af skiskole, skulle jeg angive telefonnummer på kontaktperson, hvilket jeg gjorde, men i har blot oplyst skilæren mit gamle nummer fra SkiStar profilen, som jeg ikke kan rette….. kan i se hvor håbløst det er!!!!!
Resultat er at min 3 årlige søn har stået og skreget i en halv time, da instruktøren ikke havde fået det telefonnummer, som i har bedt mig oplyst ifm. bestilling.
Under al kritik!!!!

15 de marzo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Do not buy online through Skistar's website

I recently attempted to buy 4 ski passes on line through Skistar's website for a ski holiday that we have coming up in Norway. The passes were placed in my basket and using my credit card I paid for them. I paid the sum of £934.38 on my Barclaycard. The amount was debited against my card. I did not receive an email from them confirming receipt which I thought unusual. They also did not appear on their app which I had downloaded. About 24 hours later having heard nothing, an amount of £869.51 was re-credited to my credit card. This left me approximately £65 out of pocket having received nothing in return! I therefore emailed Skistar customer service. I have had about 5 or 6 exchanges with them which has ended with them refusing to reimburse me. They say that Klarna are responsible - not them. My contract was with SkiStar - it was booked through their website. Despite this they are saying they are not liable. Their customer service is shameful and patronising. Based on my experience above, I would plead with people not to book anything online with SkiStar such as ski passes or equipment and just wait to arrive in the resort before doing this. You would easily end up in the same situation but possibly even more out of pocket. Needless to say, I will never book anything through them again online. I will be issuing proceedings against them through the small claims court in Norway.

9 de marzo de 2023

Dummebøder hos Skistar

Efter at have haft en ellers fin skiferie i Trysil, hvor vi blev bedt om at registrere vores bil for at kunne “parkere” gratis, får vi ved hjemkomsten flere dummebøder ind af døren for at have kørt ind på Skistars område i Trysil. Ud over selve dummebøden, som øjensynligt ikke er for parkering, men bompenge for at lov til at køre ind på ferieområdet, så er der 60 kr i fakturagebyr. Stop jer selv Skistar. Det er simpelthen så utroværdigt!

5 de febrero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk personale…

Vi er lige kommet hjem fra vores første skiferie nogensinde. Vi valgte Hemsedal og det har vi ikke fortrudt.
Tak til al personalet for jeres tålmodighed med nybegynderne. Tak til de mest fantastiske skilærer Dina og Mikki. I har gjort det til en fantastisk oplevelse for vores børn. Tak for gode oplevelser med valle.
Det var super nemt at tjekke ind, hente nøgle til hytten, vi blev informeret hele vejen af skistar via sms.
Vi ses bestemt igen til næste år.
Tak fra Noah, Elias, Anders og Maria

25 de febrero de 2023

Snydt af Skistar.

Snydt af Skistar.
Vi tabte 2 nøgler. Pris 4000 sv. kr.
Nøgle 1. 2000 sv. kr. For omlægning af lås og nye nøgler.
Vi betalte gerne.
Nøgle 2. Pris 2000 kr. For ingen ting.
"Ingen ting" da jeg ikke tror de omlægger samme lås to gange

25 de enero de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.