Vi havde masser af sne i uge 9 og Trysil er er super skiområde. Dog var der følgende, som vi ikke var helt tilfredse med: 1) Hytten var til 12. Den var hyggelig, men møbler herunder senge/madr... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vilket urusel hantering av skidbuss blå rutt idag. Många har väntat utan buss i 2 timmar och Skistar har ingen lösning, man tar uppenbarligen inte sina kundlöften på allvar, inte för 5 öre faktiskt.... Ver más
Mus i huset! Virkelig ulækkert opdager vi ifbm at vi pakker vores ting for at tage hjem, at der er fyldt med musselorte under sengen i soveværelset! Det gør vi selvfølgelig opmærksomme på samme dag. S... Ver más
Bokade och betalade resa för våren 2026. Betalade in allt redan sommaren 2025. Sen blev jag allvarlig sjuk veckorna innan tänkt resa 2026 och avbokade 15 dagar innan när jag fick definitivt besked frå... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Bokning och information om skidresa till skandiaviens största skidanläggningar
Información de contacto
Suecia
- www.skistar.com
Ha contestado el 4% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Stort set alt er i stykker i vores…
Stort set alt er i stykker i vores hytte. Lampe, stik i væg, varmeskab, fjernbetjening, bænk, skuffe og der mangler dyner og puder og der er spejlglat uden for huset.
Dårlig service
Dårlig service. Havde brug for at ombooke en bestilling, det ente med at koste mig 668 kr., da jeg mistede min earlybird rabat, selvom det bare tog dem minutter at ændre.
Beskidte hytter og uhygiejnisk
Beskidte hytter og uhygiejnisk. Solbacken view
Man må ikke gøre selv rent men igen svarer på telefon.
Parkerings avgift skärpning SKISTAR
Att betala så mycket pengar till skistar .
Liftkort
boende
med mera och sen parkerings avgift på det
Är helt förkastligt. Så dåligt
Ikke bestill overnatting gjennon Skistar!
Helt elendig kundeservice! Uansett hva man spør om i kundeservicen så er det ingen hjelp å få. De orker ikke å ubdersøke engang. Lei heller overnatting gjenno hvem som helst andre! Styr unna skistar!!
Stjeler depositum, tre dagers frist
De sendte epost tre dager for forfall, og overskriften var ar det nærmer seg betaling. Jeg tenkte ordne dette til helgen da eposten gav inntrykk av at det ikke hastet. Neida, betaling innen tre dager eller tar vi 1/3 av reisen som du allerede har betalt. Fullstendig sinnsykt. Ikke fått noen faktura i eposten før dette. De følger ikke lover og regler. Styr unna!
Bedste service / best service
4. gang med Skistar. Der er super service HVER GANG.
Vi har altid været tilfredse med vores hytter.
Denne gang havde jeg booket forkert uge med ski og skikort, men Felix og Emilia (Björnen Åre) gik gennem ild og vand og reddede vores ferie. Alt faldt på plads med den bedste service. Vi kommer igen :-)
Grådige Skistar.
Grådige Skistar.
Betaler for præparerede langrend spor. Det var rent off piste. Lej udstyr hos Intersport, det er halv pris. Det er en ren pengemaskine uden fornyelse. Øv øv . Sidste gang.
Ønskede at jeg kunne give 0 stjerner
Ønskede at jeg kunne give 0 stjerner.
Har booket hytte i Sälen med pejs, og det skulle selvfølgelig koste ekstra hvilket er helt fint!
Og dertil købte jeg ekstra brande, som er trukket for min konto.
Men at pejsen udsugning ikke virker og ingen hjælp kommer er så dårligt.
Info for dem er hjælpen skal nok komme ( Ja men jeg tjekker DA UD I MORGEN, hvad hjælper det så!!
Sämsta någonsin 2-6/1-2023 i Åre
Åkte 2-6/1-2023 i Åre. Först är öppettiderna 09:30-15 istället för 09-16:30, trots det kostar liftkortet 600kr/dag?! Utöver det sjukt långa liftköer på 30 min! Inte nog med det så är många backar & transportsträckor avstängda! Det sjukaste av allt är att liftarna stundtals står stilla långa perioder. Absolut sämsta någonsin! SkiStar borde skämmas & rabattera eller betala tillbaka en del en betalningen. Åk till alperna istället.
Skistar Vemdalen är bedrövligt
Skistar Vemdalen är bedrövligt. Aldrig upplevt sämre skidort. Betal för parking som skidåkare. Pister är inte preparerade. Ingen kapacitet i systemet med extremt långa köer vid liftar. Detta resemål bör undvikas som pesten.
Retur av varer.
49kr for retur av varer. Styr unna. Andre seriøse nettbutikker har fri retur. Spiller ingen rolle om det er fri bytte. 49kr.rett i dass. 👎
de ska ha betalt för returfrakt
de ska ha betalt för returfrakt, de flesta sport/outdoor-shoppar har fria returer.
Kommer inte handla här igen
Dårlig kundeservice
Jeg har fået den dårligste kundeservice jeg har oplevet.
Jeg bookede og betalte for to hytter en mdr. før leje, ved en fejl betalte for to afbestillingsforsikringer. Jeg kontaktede skistar for at afmelde forsikringer, men desværre. Hvis jeg ville afmelde forsikringen ville jeg miste forsikring. Øv dem bruger jeg ikke fremover...
No Free Exchange Despite Claim
Their website says Free Exchange on every product page, but the fine print says you get charged a return postage fee of 49 SEK. They also say they only accept one return per order, but if I'm the one paying how are you allowed to dictate how many returns I send?
Poor customer service and dynamic prices
Really bad customer service from Skistar. It is not possible to have a true dialog with them. They just keep referring to the booking terms instead of answering my questions.
Be aware of their very dynamic prices. In my situation I booked a holiday and payed the deposit 2 weeks later ... but you will not be notified if the prices has gone down between the booking and the payment of the deposit. You will have to recheck the price before paying the deposit and make a new booking. I failed to do that because of my trust in their prices. Normally early booking means getting a good price ... not in this case.
The price was 10599 dkk at the time of booking and 9760 dkk at the time paying the deposit. Skistar keeps insist that I have to pay 10599 dkk, even if I could just have made a new booking for free.
There is no understanding from Skistar regarding this.
Many places have some sort of price guarantee for a month ... so that these situations do not occur. Skistar should consider introducing this concept if they want happy customers and dynamic prices at the same time.
This is the last time I am using Skistar.
Dårlig WiFi
Dårlig WiFi - WiFi er delt med alle andre bruger i hele området (ikke kun Hytten).
WiFi er ikke krypteret.
WiFi er MEGET langsom det meste af tiden.
Ingen fornuftig QoS.
Det er bare ikke godt nok.
Ett ärvt armband försvann i samband med…
Ett ärvt armband försvann i samband med avresestädning som ingick i en hyrd Skistar- lägenhet i Sälen. Ingen kan säga vart mitt armband är, vår kvarglömda resväska skickades hem,men i den fanns ingen sminkväska med mitt armband i. Jag är förkrossad och vill inget annat än att det ska lämnas tillbaka till mig. Har bett om hjälp från både Skistar och detta städbolag utan att få tillbaka mitt armband, tyvärr. Ingen vet något, utan en sminkväska med mitt ärvda armband har gått upp i rök!! Ändrar mer än gärna min åsikt, om jag kunde. Mvh Erika
Parkering är irriterande och dyr
Parkering är ett irritationsmoment som Skistar måste ta på allvar. Exempel från Vemdalen i vintras. Lägenhet för två familjer har endast en parkeringsplats. Den andra hänvisas till betalparkering på enhalvtimmes gångavstånd. Att ta sig från boendet till olika skidområden krävde bil och ytterligare p-avgifter.
Varför ingår inte parkering i en veckas Skipass?
Betalparkeringarna ”ägs” av Aimopark/Q-park. Vi hade problem med krånglande app som ledde till böter.
Läs om Aimopark här på Trustpilot så förstå ni.
Den parkeringssituation Skistar utsatte oss för kan sammanfattas i ett ord. Ocker!
Vägrar återbetalning av avbokade varor
Vi var några familjer som bokat stugor för skidåking i Sälen i vintras. Covid-restriktionerna ställde till det så vi valde att avboka stugor och annat förbokat (mot avbokningsavgifter förstås). Själv hade jag redan betalt in pengar för skidhyra och skipass.
Det var inga problem att ringa och avboka (mot ännu en avgift visserligen) och jag rekommenderades att få ha pengarna tillgodo istället för att "krångla med återbetalning via Klarna" om jag nu ändå tänkte göra fler resor senare. Eftersom vår tanke var att hitta ett nytt tillfälle för skidresan som inte blev av så lät det som en bra idé. Då.
Vi har nu bokat in stugor till vintern igen och jag tänkte att jag skulle återanvända tillgodo-pengarna till skidhyra och skipass. Det var lite bråttom att använda tillgodo-pengarna då de bara gällde april ut. Att det fanns en begränsad tid på att ha pengar tillgodo var det förresten (förstås?) ingen som berättade under själva avbokningen.
Lite märkligt med begränsad tid men ingen fara tänkte jag som ändå var ute i god tid för att boka skidor och skipass till den nya skidresan.
Lite väl god tid visade det sig. För även om stugorna är bokade sedan tidigare, så gick det inte att boka in såna saker som skidor och skipass så långt i förväg. Fel säsong för det var svaret från kundtjänst.
Ok, då var alternativen att försöka förlänga tiden för tillgodo-pengarna (eftersom tiden började gå ut) eller att som sista nödlösning be om att få pengarna tillbaka. Döm om min förvåning när jag får beskedet att inget av de önskemålen gick att lösa!!!
"Använd pengarna i Skistarshopen på nätet eller förlora dem för alltid." var beskedet.
Allvarligt!?
Det här kan ju ta mig tusan inte ens vara lagligt!!!
Att sätta en tidsfrist på hur länge en kund får ha redan inbetalade pengar tillgodo för avbokade varor i kombination med att vägra återbetalning!
Det är ju ren utpressning och/eller stöld!
Jag fick på den sista giltiga dagen för tillgodo-pengarna stressa in på deras löjligt dyra nätbutik och köpa varor som jag egentligen inte ville ha för att åtminstone få ut något av mina egna pengar innan de bestals av AB Ruffel & Båg.
Bedrövligt Skistar!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.