Solid opbakning fra første sekund, god og faglig sparring, i en ellers lidt tilspidset situation. Der var konsulenten fra SL knivskarp, fik fjernet de elementer fra sagen, som ikke var inden for ramme... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Fra første kontakt har jeg følt mig taget seriøst, og min sagsbehandler har været en kæmpe støtte gennem et udfordrende ansættelsesforløb i GHT Gladsaxe... Ver más
La empresa ha respondido
Jeres medarbejder og sagsbehandler Beate er det mest vidunderlige menneske jeg har snakket med. Sød, nærværende, varm, ser én og dygtig til at formidle, på et sprog man forstår!
La empresa ha respondido
Stor imødekommenhed, tålmodighed og grundighed, når jeg har ringet flere gange med spørgsmål til samme sag. Højt informations- og serviceniveau. Svar på spørgsmål, som jeg ikke engang selv var klar ov... Ver más
La empresa ha respondido
Socialpædagogerne arbejder for attraktive løn- og ansættelsesvilkår for vores medlemmer, udvikling og formidling af socialpædagogikken og et godt og meningsfyldt liv for udsatte mennesker
Brolæggerstræde 9, 1211, København, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 80% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Socialpædagogerne
Arbejdsskadesteam har været en fantastik hjælp og har kørt min sag fra begyndelsen, var aldrig kommet så langt alene.
Mine sager har en kompleksitet som jeg ville uden af stand til vurderer (trauma/strees)
Personer bag team besidder en fantastik humanist og empatisk tilgang og fornemmelse for de personer de hjælper.
De fortjener alt den ros de kan få og derfor er kontingent godt give ud og medlemskab af SL derfor vigtigt

Respuesta de Socialpædagogerne
De kom med god vejledning, hjælp og opbakning ift. Min situation. De troede på mig og kæmpede for at jeg fik min rettighed.
De var imødekommende, når jeg kontaktede dem med spørgsmål ift. Min situation og de afsluttede altid samtalen med positive ord.
Det er uden tvivl en fagforening man kan læne sig op af og de har din ryg når det går galt på arbejdet.

Respuesta de Socialpædagogerne
Venlig og meget kompetent vejledning i forhold til min situation.
Tusind tak for al den hjælp jeg har modtaget i forhold til arbejdsulykke, det har betydet alverden for mig.

Respuesta de Socialpædagogerne
God service og jeg fik uddybende svar på mine spørgsmål.

Respuesta de Socialpædagogerne
Jeg blev mødt med venlighed og tålmodighed ift. min situation. Ydermere fik jeg den vejledning jeg havde brug for, mens jeg var inde på 'Mit SL' på computeren. Så jeg siger mange tak til min fagforening - og på forhånd rigtig god weekend. 😊
Mvh. den pædagogstuderende

Respuesta de Socialpædagogerne
Professionel og personlig imødekommende på samme tid. Det kan vi alle lære af🙂

Respuesta de Socialpædagogerne
Så fantastiske medarbejder - så hjælpsomme og utrolig dygtige medarbejdere
Kan kun anbefale dem

Respuesta de Socialpædagogerne
Jeg oplevede at medarbejderen - SL konsulent Charlotte, var meget venlig, nærværende, lyttende og god til at give konstruktiv feedback til mine bekymringer . Hun havde sat sig grundigt ind i min situation og dermed skabte en ro hos mig til at tænke i mit eget tempo. Jeg blev mødt i øjenhøjde. Der blev kommunikerede på en fin måde og sammen fik vi ordnet min sag på en god måde

Respuesta de Socialpædagogerne
Jeg har flere gange gennem årene haft brug for hjælp fra min fagforening, og det har jeg fået hos Socialpædagogerne. Hjælp til gennemgang af kontrakt, til udbetaling af feriepenge, jeg har fået af lønsikringen og endda krisehjælp, da det var påkrævet.

Respuesta de Socialpædagogerne
SL (konsulent Maibritt Kirk Kjær) har været utrolig behagelig og ikke mindst fagligt dygtig, da jeg for første gang i mit liv fik brug for råd og sparring omkring CV og ansøgning som led i et karriereskift fra udfører til myndighed. Maibritt formåede hurtigt at spore sig ind på både personlige og faglige emner i sin vejledning og kom med konkrete forslag hertil. Jeg har oplevet hurtig og konstruktiv tilbagemelding og ikke mindst personlig opbakning, hvor det viste sig at Maibritts professionelle rådgivning, harmonerede præcist med arbejdsgiverenes jeg søgte hos, hvilket gjorde min ansøgningsproces effektiv, hurtig og rigtig positiv!

Respuesta de Socialpædagogerne
SL-A og BUPL-A afviklede en spændende jobmesse med flere forskellige institutioner. Det var god inspiration til fremadrettet jobsøgning. Jeg fremhæver SL-A som altid er venlige og imødekommende, når diverse samtaler skal gennemføres.

Super fin oplevelse.
Godt sted at holde arr.
Gode oplæg fra virksomheder. Godt styret fra BUPL og SL.
I det hele taget nogle konstruktive timer

Respuesta de Socialpædagogerne
Jeg oplevede at medarbejderen havde sat sig grundigt ind i min situation og dermed skabte en ro hos mig til at tænke i mit eget tempo. Jeg blev mødt i øjenhøjde. Der blev lyttet og sammen fik vi ordnet min sag på en god måde

Respuesta de Socialpædagogerne
Perfekt "service" i forhold til alle forhold omkring det at være jobsøgende.

Respuesta de Socialpædagogerne
Jeg har fået god hjælp, guidning og vejledning i det lange forløb som min arbejdsskade har taget i arbejdsskadestyrelsen.

Respuesta de Socialpædagogerne
SL har gjort et fantastisk flot arbejde :)
Så glad for mit medlemskab hos dem!

Respuesta de Socialpædagogerne
Más información sobre otros tipos de reseñas.