Sleutelkaarten Service Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastische service! Als je op zoek bent naar een specialist, correct bedrijf, communicatief en professioneel op locatie. Dan hoef je niet verder te zoeken. Via Google en marktplaats... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende service! Onze sleutelkaart van de Renault mégane was defect. Via google contact opgenomen met Niels. Zeer snelle reactie via Whats-app en hij kon de volgende dag al op de afgesproken tijd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En dan doet je sleutelkaart het niet meer ,dat is balen. De garage zei dat is een groot en kostbaar probleem. Toch maar even verder zoeken naar een betrouwbaar ander adres. Wat een goede keus. Ik kon... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer positieve ervaring! Er werd snel contact opgenomen en direct een afspraak gemaakt op locatie. We hebben 2 nieuwe sleutels laten maken. Dit is allemaal verassend snel en voorspoedig verlopen. Mooi... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

194 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Groot gemak

Afspraak was makkelijk gemaakt, de service was goed en het aanmaken van de sleutel ging heel snel.

25 de septiembre de 2025

Topservice

Waar ik bij de Renault dealer kreeg te horen dat er 2 maanden levertijd was op mijn sleutel, was dit een beter en goedkoper alternatief. Goed contact, denkt mee. En hartstikke snel geregeld!

24 de septiembre de 2025

Een prettig contact

Een prettig contact. Goed geregeld, binnen een paar dagen een nieuwe sleutel ter vervanging van mijn verloren auto card. Compleet met programmeren en inslijpen van een nieuwe sleutel tegen een redelijke prijs. En dat gewoon aanhuis. Niels bedankt.

Topservice

Niels is teruggekomen nadat hij de sleutel die hij eerst had gemaakt niet keyless aan het werk kreeg. Hij is net zoals de vorige keer keurig op tijd, communiceert fijn en heeft hem nu met een andere chip wel aan de praat gekregen. Twijfel niet en kies dit bedrijf om een sleutel of meerdere te laten bijmaken

Bijzonder vriendelijke service

Bijzonder vriendelijke service. Duidelijke afspraken die worden nagekomen.
Vertrouwen geven is vertrouwen krijgen. Zonder betaling al weer door naar de volgense klant en daarna tikkie ontvangen. Als extraatje nog even de oude kaart gerepareerd.
Absoluut een betrouwbare dienstverlener.

Top service

Na een kort whats app bericht kwam de aardige meneer met 2 dagen bij ons thuis. Heel ideaal om 08:00. Echt een goede service. Meneer was super vriendelijk en had maar een minuten nodig en het was klaar. Voor dat je het weet kregen we de nieuwe sleutelkaart met sleuteltje. Echt super blij mee een echte aanrader.

17 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service , binnen 24 uur geholpen met een nieuwe sleutelkaart . Binnen 10 minuten had ik een nieuwe werkende sleutelkaart , in tegenstelling tot de Renault dealer waar je het dubbele betaald en weken moet wachten

17 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijk, transparant en komt afspraken na

Donderdag avond wilde mijn clio niet starten omdat die mijn sleutel kaart niet herkende. Donderdag avond contact gehad met 1 bedrijf, die zou me de volgende dag komen helpen, niet gebeurd. Op vrijdag een andere bedrijf gecontracteerd ook niks meer van gehoord.

Daarna op dezelfde rondom 14.00 Niels gecontracteerd, hij was transparant over zijn tarieven en diensten. Hij gaf aan dat hij in Rotterdam was en als hij daar klaar was zou die naar mij toe komen. Gaf aan dat het begin avond zou worden. Toen hij onderweg was gaf hij een sijntje en 17.45 aangekomen, kennis gemaakt. Vriendelijke goze. Hij ging meteen aan het werk 30 a 45 min daarna reed ik naar huis met 2 nieuwe sleutel!! Helemaal top!!

12 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had Niels vlak voor zijn vakantie…

Ik had Niels vlak voor zijn vakantie ge-appt. Hij had toen geen tijd. Keurig had hij mij bericht na zijn vakantie of ik nog gebruik wilde maken van zijn diensten. Uiteraard had ik hem nog nodig. Vandaag kwam hij langs voor de nieuwe sleutelkaart dit was binnen 10 minuten voor elkaar. Hij had het voorwerk al kunnen doen omdat ik hem de benodigde gegevens al had toegestuurd. Niels is een professionele vent, uitermate vlot en voorkoment een absolute aanrader.

12 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle reactie op verzoek ,binnen 4 dgn…

Snelle reactie op verzoek ,binnen 4 dgn ter plaatse (Hulst Zeeuws Vlaanderen)en nieuwe sleutel voor de Captur aangemaakt binnen no time. Met 1 jaar garantie voor een prijs die aanzienlijk goedkoper is dan bij Renault dealer . Topservice , nieuwe keycard nodig niet twijfelen deze man bellen.

9 de septiembre de 2025

Top Service!

Duidelijke, vriendelijke en stipte communicatie. Komt afspraken na, is professioneel. Vlot een werkende sleutel bijgemaakt.

6 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.