Veel te dure materiaal kosten
Gisteren zijn ze bij ons langsgekomen om een slot te vervangen. Dit was een geplande afspraak. Ze hebben het slot vervangen en vertelde ons dat de meerpuntsluiting zelf aan materiaalkosten 1130€ was. Hierboven op kwamen nog alle andere kosten van arbeid voorrijkosten en het deurbeslag. Aangezien 1130 wel erg veel is zijn we gaan zoeken of we dit product konden vinden en of de prijs wel klopt. Het merk Ivana staat gelukkig op het product maar de duurste meerpuntssluiting in het assortiment is maar 222€. Dit verschil is erg groot dus heb ik eerst gebeld. Waar ik te horen kreeg dat alles duurder geworden is en dat ze niks konden doen. En vervolgens nog via WhatsApp contact opgenomen om het precieze artikel te achterhalen. Via de chat kreeg ik een EAN code die niet bestaat en na verder te vragen gooien ze het erop dat ze andere artikelnummers gebruiken voor zakelijke als particulieren. Ze geven verder aan geen factuur te kunnen aanleveren en ook geen ander artikel kenmerk te kunnen delen. Meer dan 2000€ voor een slot te vervangen is echt absurd en dan vervolgens geen onderbouwing kunnen leveren! Dit nijgt naar oplichting.

Respuesta de Slotenmaker Heijmans