Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Een hoop geleerd in de korte tijd dat ze me daar gezien hebben, maar wel snel wegwezen, want er werken wat botteriken... Dat kan ook iets menselijker en tactvoller, maar het zal wel bij de beroepsgroe... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De firma Heijmans heeft met Eneco een contract afgesloten voor onderhoud aan de warmte installatie of de meters daarvan. Meerdere negatieve ervaringen: 1. Een dag van tevoren krijg ik een S... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,0

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Een hoop geleerd in de korte tijd dat…

Een hoop geleerd in de korte tijd dat ze me daar gezien hebben, maar wel snel wegwezen, want er werken wat botteriken... Dat kan ook iets menselijker en tactvoller, maar het zal wel bij de beroepsgroep horen!

24 de febrero de 2026

Cabriodak beschadigd (bruine…

Cabrio softtop dak beschadigd (bruine roestvlekken op het dak door de kraan afkomstig die de rioolbuizen over mijn auto heen tilden) door werkzaamheden in de straat door Heijmans, geen enkele waarschuwing gehad tevoren: ik had maar op de Heijmans bouw app moeten kijken volgens Heijmans. Overal foto’s van gemaakt die boekdelen spraken. Roest komt niet uit de lucht vallen by the way.. Ik moest van de medewerker van Heijmans maar bewijzen dat het door hun kwam en door gebrek aan getuigen had ik pech. Zeer onbeschoft behandeld met allerlei laster opmerkingen die nergens op sloegen vanuit hem en Heijmans ontdoet zich helaas van iedere vorm van verantwoordelijkheid.

28 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

project manager jorne p die…

project manager jorne p die discriminatie en manipulatie doet naar personen ben je nieuwe bij heijmans krijg je geen gereedschap want je bent nieuw maar je zal wel je werk moeten volbrengen een te kleine auto maar wel gevaarlijke situaties moeten doen en vervoeren van spullen geef je het aan bij jorne p niks word er mee gedaan want je bent nieuw bij de keurig je eigen gereedschap iets van gestolen wel een alternatief gekregen

eigen gereedschap maar beweren dat het van hun is zelfs bij het inleveren van je spullen beweren dat het van heijmans is

de auto achteraf dingen beweren die niet of nooit zijn gegeven

kleding ingeleverd en beweren dat het nooit is aangekomen

en een gesprek homaar want jorne p heeft altijd gelijk want jij doet niks verkeerd maar wel discrimineert en ga maar door zo triest bedrijf

12 de enero de 2026

Waardeloos

Monteur in opdracht van Liander belt niet aan, klopt niet en loopt weg. Vervolgens twee maanden wachten op een nieuwe afspraak. Ik neem hier nota bene een dag vrij voor. Waardeloos

2 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Slimme meters plaatsen

Monteur zou langs komen om slimme meters te plaatsen (in opdracht van liander).
Nou, echt alles gaat perfect!! Afspraak gemaakt (e-mail) ongeveer 24 uur tevoren krijg ik nog een herinnering.. monteur komt exact op tijd, (niet hoeven wachten o.i.d.), werkt héél netjes en snel, en is met een half uurtje weer weg... Hele correkte en beleefde man!!!!
Waren maar meer mensen zo!!!!!!!

14 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Levensgevaarlijk hoe die op kruispunten…

Levensgevaarlijk hoe die op kruispunten te werk gaan, personeel is niet bewust van wet en regelgeving en laten veel rotzooi achter op de openbare weg. Echt een bedrijf waar je gaat werken als je na 5 jaar vastzitten vrijkomt.

6 de marzo de 2025

Slechte communicatie slimme meter

Vreselijke communicatie! Maandag 6 januari kwam een monteur langs om een slimme meter te plaatsen. Monteur zei direct dat plaatsing niet mogelijk was in verband met de constructie in meterkast. Volgens hem kon Liander dit wel plaatsen. Hij zei dat hij ons dossier direct zou doorsturen en dat er snel iemand van Liander zou langskomen.

Geduldig wachtten we 1,5 week. Nog niks gehoord. We belden naar Liander om te vragen of onze informatie al binnen was. Het antwoord was nee. Liander probeerde ons af te wimpelen, maar gezien de beloftes van de Heijmans-monteur vroegen we door. Liander kon ons niet verder helpen, dus werden we doorverbonden met Heijmans.

We kregen eerst een jonge vrouw aan de telefoon die niks wist. Toen wij aangaven te denken dat er iets mis was gegaan met de informatie van de monteur, zei ze "dat denk ik ook". Ze verbond ons door met weer een andere Heijmans-werknemer. Deze vrouw kon nergens zien of onze informatie doorgestuurd was naar Liander. Wél vroeg ze verontwaardigd of we een bepaald houten onderdeel nog zouden weghalen. Dit kwam voor ons uit het niets. De monteur had namelijk duidelijk gezegd dat Liander de slimme meter gewoon kon plaatsen. We hebben niks gehoord over zelf dingen verwijderen of obstakels waardoor het niet mogelijk zou zijn.

Vervolgens zei de vrouw dat ze ons later die dag zou terugbellen na uitzoeken of onze informatie al doorgezet was naar Liander. Tot op heden, weer een week later, zijn we niet gebeld.

Kortom: de Heijmans strooit met foute informatie, we worden van het kastje naar het muurtje gestuurd, Heijmans noch Liander neemt verantwoordelijkheid, geen van de partijen toont initiatief. Dit is de basis van jullie werk. Het is van de zotte dat deze communicatie zo slecht gaat en niemand een antwoord heeft.

Drukte is geen excuus. Dit is gewoon je werk. Maar zoals ik aan de reviews hieronder zie, vindt Heijmans dat toch lastig.

6 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen oplossing en toch afgemeld, niet bereikbaar

Contact op gezocht met de eigenaar van algemene laadpalen omdat mijn kabel nog in de laadpaal zit en die in storing zit, een of andere dame zonder kennis aan de lijn, die zette mij 8 minuten in de wacht om vervolgens aan te geven dat er misschien een monteur kwam. Die nooit geweest, kabel zit nog steeds in de paal maar kreeg wel een sms dat het opgelost was (dus niet...) en wil je terug bellen dan kom je er niet doorheen. Ik ga de gemeente ook maar eens aanschrijven dat dit belachelijk is.

28 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heijmans nieuwbouw Niet doen!

Koop geen nieuwbouwhuis van Heijmans!

Wil jij lekker bubbelen in je woonhuis?

Vergeet het maar! Want Heijmans gaat nu ook over je luxe! Zij plaatsen geen bubbelbad. Was ik van tevoren geïnformeerd? Neen. Gevolg alles casco moeten opleveren en flinke kostenpost elders.

Als je iets vergeten bent, en je gaat na een bedrijf waar ze nog wel normen en waarde kennen, dan willen ze het je wel vergeven. ik weet de sluitingsdatum is voorbij. Vraag dan iets meer geld voor 3 loze leidingen en we hebben het er niet meer over. Maar raad eens, geen sprake van!

Mijn huis word pas 2e kwartaal 2025 opgeleverd!

Ik ben een paar leidingen vergeten door te geven. Nu kun je achteraf alles openhakken. Nu kan ik een heel zielig verhaal ophouden zo van rot voor het milieu enzo. Maar weet u dat is uiteindelijk ook zo want meerwerk is zo schofferend duur dat je beter het nieuwe dak kan openhakken nieuwe dakpannen weggooit en door een ander bedrijf nieuwe dakkapellen laat plaatsen. Waar zijn jullie nou gebleven milieu organisaties? Warmtepomp zat ook al los in dit project, meer en minderwerk moest grotendeels online (lekker handig maar niet heus) en de problemen blijven maar stapelen. Weet waar je aan begint..

Mijn tip:

Kun je niet om Heijmans heen vanwege een leuk project? Ga dan eerst in gesprek met de koper begeleider en verwezenlijk daar al je plannen voordat je ergens een krabbel onder zet. Grote kans dat je geen klikt hebt met diegene en je daarna dat huis niet meer wilt kopen.

22 de agosto de 2024

letterlijk precies zoals bij Kris:

letterlijk precies zoals bij Kris:

Afspraak voor het wisselen van Slimme Meters wordt via Liander doorgestuurd naar Heijmans. Zij plannen een afspraak 3 maand later, vooruit.. Vervolgens op de dag van de afspraak is iemand ziek, kan ook nog gebeuren.., maar dan kom je weer achteraan in de rij en moet je nog 2 maand wachten. Mevrouw van de planning ook niet echt een vrolijk mens. Wat een slecht bedrijf zeg..

19 de julio de 2024

evil

Koninklijke? Criminele orginisatie als je het mij vraagt,. werkt onder andere aan nederlandse concentratiekampen.

2 de mayo de 2024

Wisselen slimme meters

16 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik wil een afspraak plannen tbv…

Ik wil een afspraak plannen tbv aansluiten van een slimme meter. Ik heb 3 huizen naast elkaar. Ik ben niet in staat om het werkje van 5 minuten achter elkaar gepland te krijgen. De mevrouw aan de telefoon op 036 547 95 97 is verschrikkelijk bot. Heijmans weet overduidelijk niet met consumenten om te gaan.

4 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De monteur heeft een lek veroorzaakt…

De monteur heeft een lek veroorzaakt bij mij in de meterkast. Ik heb daardoor enorme schade gelopen. De geur van rottend hout in mijn hal werd steeds erger en erger, waarna ik zag dat het enorm lekte. Binnen 5 min 1 liter water opgevangen! Zaterdagnacht om 1u30 moeten bellen en op zaterdagochtend is er een monteur van Vattenfall langsgekomen en hij heeft een compleet nieuwe warmwater installatie moeten plaatsen. Op de dag dat de monteur van Heijmans bij me in huis was, was mijn hal helemaal nat en was dit volgens hem condens. Nou sorry maar een lek in de leiding is toch niet te vergelijken met condens. Ook was hij tijdens het monteren tegen iemand aan het praten aan de telefoon en hoorde ik hem zeggen dat er iets stuk was. Ik heb een vreselijk stresserend weekend gehad en mijn hele meterkast zit vol schimmel. De plaatsing van de slimme meter is verplicht en dan krijg je nog iemand in je huis die enorme schade veroorzaakt!

25 de enero de 2024

Alles gaat fout

1. Een dag van tevoren krijg ik een SMS dat de volgende dag een monteur op de stoep staat. Alsof ik geen werk heb...

2. Blijkt dat ze bij iedereen in het appartement onverrichter zake weg gaan; verkeerde informatie over het complex, meters kunnen niet aangesloten worden.

3. Krijg vervolgens herinneringen (automatisch gegenereerd) dat ik een nieuwe afspraak moet maken.

4. Ga er zelf maar achteraan en bel met Eneco, die schuift de bal weer naar Heijmans. Sta daar nu 15 minuten in de wachtrij bij mijn tweede poging om iemand te spreken hierover...

Nog niet opgelost, nog geen fatsoenlijk contact.

15 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een jaar geleden hebben wij onze…

Een jaar geleden hebben wij onze aanvraag gedaan en wij wachten nog steeds totdat ze komen om de werkzaamheden uit te voeren. Ze willen geen inschatting geven hoe lang het nog kan gaan duren. Zeer slechte service.

31 de agosto de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.